Bu Densizi tanıyan varmı Yada aramızdamı ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

By.Solver

Kayıtlı Üye
Bu şahısı tanıyan varmı

İbrahim G*****r adlı k******z insan aramızdamı yada tanıyan duyan bilen gören varmı arkadaşlar :mad::mad::mad:
Sizler ne düşünürsünüz bilmem ama benim gibi düşünenlerden yardımlarını istiyorum
Arkadaşlar haberdar olup bir şekilde videoyu gizlemiş ama kanalı bu
King Objektiv - YouTube
KingObjektiv - YouTube

Böyle terbiyesizliğe biz sessiz kalamayız. Sessiz kalıp bu yaptığın sözde şaklabanlığa gülerek sessiz kalanların kişiliğinden şüpheliyim. Ytpara.com AİLESİ'den...
Bu yazıyı atarsanız konuya gören yorum yapıp + Şikayet etsin. Şikayet olarak ise:
Şiddetli / Tiksindirici İçerik - Fiziksel Saldırı - Mesaj kısmını siz doldurun.

Arkadaşlar bu şahsın şu videosu denk geldi​
Konu: Türk Kızları - YouTube

Bende 18 dkka boyunca bu adamın bu laflarına katlana katlana videoyu izledim
dedim benmi yanlış duyuyorum birdaha dinledim sonunda faceden buldum şu msj yazdım .​

S.a kardeş kanalını yeni gördüm youtubede'de
herşey iyi hoş kendi çapında kara mizah yapıyormuşsun'da ben bizim kızlarımızla ilgili olan video genellemenden hiç hoşlanmadım onu kaldırmanı Rica ediyoruz senden
Youtuberler olarak
( Şu videondan hoşlanmadık dedim link attım )
Gerekli anlayışı bu videonda gösterirsen seviniriz (dedim)
Not:Olumlu yada olumsuz dönersen sevinirim dedim msj aynı bu

ve gece 3 gibi bana geri attığı msj bu :​

" niye kaldirayim ki, dogrulari söyledim, herhangi bir resim yok kisiye hakaret yok o yüzden kimse bu videoyu kaldirtamaz, bunun daha sertini yapacagim hazirliyorum suan, senin kizlarin or*****sa bunun sorumlusu ben miyim, emin ol cok daha serti olacak, hemde görüntüler ile :) " demiş

Demiş ama bir videoyu sonuna kadar izleyin allah aşkına beni çileden çıkardı afedersiniz ****** oynuyor almanyadaymış bu zaten ben elemana cvb yazmadan foruma geldim direk sinirden elim ayağım titriyor

Bilmem sizler ne düşünürsünüz ama ben bu videoyu hiç bir açıdan ne olursa olsun doğru bulmuyorum ve Türklere bir hakaret olarak alıyorum
Çoluğumuza çocuğumuza karımıza kızımıza hepimize hani arada salak yapıyor ama ortasında sonunda yine kendini belli ediyor zaten bu adam için ne yapabiliriz abiler kardeşler ben rica ettim uygun değil dedim cevabı bu oldu ?

[MENTION=3272]fth[/MENTION] [MENTION=4677]Mertcan03[/MENTION] [MENTION=1]Muslera06[/MENTION] [MENTION=3096]Bonna[/MENTION] [MENTION=1316]Alex[/MENTION] [MENTION=3312]EmekThoR[/MENTION] [MENTION=5103]adsense2014[/MENTION] [MENTION=3130]akmaster_91[/MENTION] [MENTION=3771]altamore[/MENTION] [MENTION=4426]ArchangeL[/MENTION] [MENTION=4172]bayburt16[/MENTION] [MENTION=4803]Blackwindow[/MENTION] [MENTION=5156]burakorkmaz3[/MENTION] [MENTION=3990]byreD[/MENTION] [MENTION=1965]cakirturk[/MENTION] [MENTION=1543]caranthir[/MENTION] [MENTION=68]ch1vas[/MENTION] [MENTION=1703]cosgunum[/MENTION] [MENTION=67]Cyberless[/MENTION] [MENTION=1409]Dasboot[/MENTION] [MENTION=3166]delet[/MENTION] dexter34
[MENTION=4662]DngszGym[/MENTION] [MENTION=4581]Ebat[/MENTION] [MENTION=5310]EnesKlck[/MENTION] [MENTION=4154]engnkrkmz[/MENTION] [MENTION=4127]erdonmez[/MENTION] [MENTION=2386]erenhan[/MENTION] [MENTION=4780]erkan1236[/MENTION] [MENTION=2153]ferdi052[/MENTION] [MENTION=2537]fonemi[/MENTION] [MENTION=918]FreeCaptiv3[/MENTION] [MENTION=4807]FuatReyiz[/MENTION] [MENTION=1867]fuchsia[/MENTION] [MENTION=832]furkan[/MENTION] [MENTION=99]futli[/MENTION] [MENTION=1727]gecekusu12[/MENTION]
[MENTION=514]HarbiKomedi[/MENTION] [MENTION=1492]Hayko[/MENTION] [MENTION=1670]HellRider[/MENTION] [MENTION=4715]Hero1667[/MENTION] [MENTION=2393]Incubus[/MENTION] [MENTION=2357]iwocan[/MENTION] [MENTION=2509]Kaanbulut[/MENTION] [MENTION=5004]Keithas[/MENTION] [MENTION=4030]Kemal3792[/MENTION] [MENTION=3770]Kurabiyeci[/MENTION] [MENTION=4853]kursun23[/MENTION] [MENTION=2251]LooKTeri[/MENTION] [MENTION=17]M00nsp3ll[/MENTION] [MENTION=4995]ManKing[/MENTION] [MENTION=4057]meKanSizKraL[/MENTION] [MENTION=3970]meteora[/MENTION] [MENTION=2276]muson[/MENTION] [MENTION=5309]muzikmagduru[/MENTION] [MENTION=15]mycrewsy[/MENTION] [MENTION=4560]Narevu[/MENTION] [MENTION=4478]nescafe3in1[/MENTION] [MENTION=2630]nicholaihel[/MENTION] [MENTION=4966]niyazi16[/MENTION] [MENTION=5330]oguzhan[/MENTION] [MENTION=4914]oklid[/MENTION] [MENTION=336]olli[/MENTION] [MENTION=2806]orcunkazan[/MENTION] [MENTION=1183]palipleten[/MENTION]
[MENTION=5057]patlıcan[/MENTION] [MENTION=4467]petitjoueur[/MENTION] [MENTION=3752]premete[/MENTION] [MENTION=5168]r1primo[/MENTION] [MENTION=1405]Rammstein[/MENTION] [MENTION=171]rcpdrnc[/MENTION] [MENTION=5122]re-cox[/MENTION] [MENTION=5404]rebellius[/MENTION] [MENTION=433]redwind[/MENTION] [MENTION=705]Rigobert[/MENTION] [MENTION=3951]Riot[/MENTION] [MENTION=1404]RiverStyx[/MENTION] [MENTION=4429]rozetmen[/MENTION] [MENTION=1420]sende[/MENTION] [MENTION=167]SerdarOzkan[/MENTION] [MENTION=1963]Slowhand[/MENTION] [MENTION=1083]soldiertr[/MENTION] [MENTION=2057]susamsokağı[/MENTION] [MENTION=2395]TDWeb[/MENTION] [MENTION=4032]teona08[/MENTION] [MENTION=479]tetik_67[/MENTION] [MENTION=112]Throck[/MENTION] [MENTION=247]Titan[/MENTION] [MENTION=291]Triqalx[/MENTION] [MENTION=4823]tugba1991[/MENTION] [MENTION=3897]tuna[/MENTION] [MENTION=214]uAmert[/MENTION] [MENTION=5287]uayaz647[/MENTION] [MENTION=3528]ubus56[/MENTION] [MENTION=1370]ugr17[/MENTION] [MENTION=3918]ugurersoy[/MENTION] [MENTION=4890]w4cker[/MENTION] walow@ [MENTION=30]Web_Scripti[/MENTION] [MENTION=2962]wolfgs47[/MENTION] [MENTION=1051]YtKoRaY[/MENTION] [MENTION=4821]yuce82[/MENTION] [MENTION=4698]YuqseLx[/MENTION] [MENTION=5067]zagzag[/MENTION] [MENTION=597]zpostar[/MENTION]

telif atmış büyük ihtimalle . gmail adresini veya kanalını paylaşırsan daha verimli sonuclar alırsın.

telif atmış büyük ihtimalle . gmail adresini veya kanalını paylaşırsan daha verimli sonuclar alırsın.

Yok kardeşim telif değil konuyu moda bildirdim şikayet bölümüne açıcaktım taşınır şimdi ama bu adama bence haddini bildirmeliyiz ben birazdan konumda açıklama düzenleme yapıcam

Hocam küfürlü yerleri sansürleyin lütfen. :)

belli noktalarda kendince doğru olabilir ama genelleme yapması yanlış.telif değilde topluluk bildiriminde bulunun yeterli.

Hocam küfürlü yerleri sansürleyin lütfen. :)
Hocam video bana ait değil direk kanalını paylaştım bu arada sonuna kadar dayanılabilirse zaten küfürsüz kısım yok heryer hakaret küfür
belli noktalarda kendince doğru olabilir ama genelleme yapması yanlış.telif değilde topluluk bildiriminde bulunun yeterli.
Hocam teliflik bir durum yok ama bu videoyu kimse kaldırtamaz diyor
onun doğruları bizim kadınlarımıza hakaret etmek olmamalı 18 dkka dayanabilirseniz zaten söyliyeceğini söylüyor
topluluk olur rica olur uyarı msjları olur işte toplu destek istiyorum sizlerden

Hocam video bana ait değil direk kanalını paylaştım bu arada sonuna kadar dayanılabilirse zaten küfürsüz kısım yok heryer hakaret küfür

Hocam teliflik bir durum yok ama bu videoyu kimse kaldırtamaz diyor
onun doğruları bizim kadınlarımıza hakaret etmek olmamalı 18 dkka dayanabilirseniz zaten söyliyeceğini söylüyor
topluluk olur rica olur uyarı msjları olur işte toplu destek istiyorum sizlerden

İlk mesajda bulunan küfürler hocam onları sansürleyin sadece.

Bu adama denecek tek şey Allah islah etsin...

Topluluk bassın herkes kanalı kapansın ama kanalı kapansa neye yarar...

Zihni fikri kirlenmiş bu arkadaşın, bu adam la aynı dili, kimliği kullandığım için kendimden iğrendim!

Bu adama denecek tek şey Allah islah etsin...

Topluluk bassın herkes kanalı kapansın ama kanalı kapansa neye yarar...

Zihni fikri kirlenmiş bu arkadaşın, bu adam la aynı dili, kimliği kullandığım için kendimden iğrendim!
Amin
O da doğru'da abi hiç birşey yapmamaktan iyidir

Allahını seven bu adama kız bulsun :)

Birazdan bi dinliyecegim su elemani ne diyormus.Sizlerin bu kadar kizdigina gore pek hos seyler degil ama gerekirse +1 saat daha mesai yapariz.. :)

---------- Mesaj saat 04:54:52 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 04:29:30 civarında gönderildi. ----------

8.Dakikada kapattim videoyu.

Bu S EREFSIZ avrupda dogdugu icin (Sozum mecliste disari) yabancilarla dusup kalktigi icin birak turklugu insanligini kaybetmis.Kisacasi G AVAT olmus.

Neyse listede en uste aldim bi Operasyon Valkyrie yapmali bu elemana ..Sizlerde sikayetleri basin basabildiginiz kadar.

Birazdan bi dinliyecegim su elemani ne diyormus.Sizlerin bu kadar kizdigina gore pek hos seyler degil ama gerekirse +1 saat daha mesai yapariz.. :)

---------- Mesaj saat 04:54:52 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 04:29:30 civarında gönderildi. ----------

8.Dakikada kapattim videoyu.

Bu S EREFSIZ avrupda dogdugu icin (Sozum mecliste disari) yabancilarla dusup kalktigi icin birak turklugu insanligini kaybetmis.Kisacasi G AVAT olmus.

Neyse listede en uste aldim bi Operasyon Valkyrie yapmali bu elemana ..Sizlerde sikayetleri basin basabildiginiz kadar.

Eyvallah abi zaten 2-3 tane benzeri kanalında hep bu tarz videoları var sağolasın desteğin için :)
Şimdi rahat rahat uyuyabilirim artık :D

[MENTION=2850]By.Solver[/MENTION]

Finlandiya'da kaldim bi sure boyu. Hostelde kaliyodum ilk gittigimde. O zamanlar tipten kendini direk belli eden Turkler vardi ama gurbetci olduklari belliydi. 2 kisilerdi bunlar. Normalde muhattap olmazdim asla ama bi sekilde iletisim kurduk. Adamlar beni hostelde her gordugunde kari kiz muhabbeti actilar, onlarda Avusturya'da yasiyolardi, bu elemanda orada yasiyormus.

O kadar karizma adammis madem bu eleman, neden facebook fotograflarina sadece "erkekler" yorum atmis? :D Akli sira biseyleri ispatlamaya calisiyor ama genel olarak sacmalamis, soyledigi bazi seyler dogru olsada. Videonun buyuk kismindada zaten agzi sulaniyo elemanin surekli bide duydum diyip duruyo. Yanlis anlamada, bizim millet hangi ulkede yasiyosa yasasin, merakliyizdir kulaktan dolma seyleri baskalarina biliyomus gibi, kendimiz yasamisiz gibi anlatmaya.

Edit: Bu herif cidden beyinsiz. Hem diyoki turk kizlari onlarla bunlarla yatip kalkmistir. Onlarla evlenen erkek migdesiz,blaablaaa gibi kufurleri artarda siraliyor. Sonra kendi yabanci kizlarla takiliyomus onu soyluyor. Ardindan donuyo yine bosnalilar,arnavutlar sunlar bunlar temizdir namusludur onlari bulun diyo. Beyne bak simdi, kendisi kizlarla takilirken hic problem yok. Ama bi turk kizi baska bi erkekle takilirsa direkt aforoz edip "o....." damgasini vuruyo. Dusunce tarzina bak :D Kendisinde namus adina hic bisey yokken gidip kizlarda namus aramasi ayrica manidar.

yazıklar olsun diyecek pek fazla söz yok , şikayet ettim lakin kanalıda kapansa bu kafada ki bir insan düzelmez..Solver sağol hocam duyarlılığın için genede

[MENTION=2850]By.Solver[/MENTION]

Finlandiya'da kaldim bi sure boyu. Hostelde kaliyodum ilk gittigimde. O zamanlar tipten kendini direk belli eden Turkler vardi ama gurbetci olduklari belliydi. 2 kisilerdi bunlar. Normalde muhattap olmazdim asla ama bi sekilde iletisim kurduk. Adamlar beni hostelde her gordugunde kari kiz muhabbeti actilar, onlarda Avusturya'da yasiyolardi, bu elemanda orada yasiyormus.

O kadar karizma adammis madem bu eleman, neden facebook fotograflarina sadece "erkekler" yorum atmis? :D Akli sira biseyleri ispatlamaya calisiyor ama genel olarak sacmalamis, soyledigi bazi seyler dogru olsada. Videonun buyuk kismindada zaten agzi sulaniyo elemanin surekli bide duydum diyip duruyo. Yanlis anlamada, bizim millet hangi ulkede yasiyosa yasasin, merakliyizdir kulaktan dolma seyleri baskalarina biliyomus gibi, kendimiz yasamisiz gibi anlatmaya.

Edit: Bu herif cidden beyinsiz. Hem diyoki turk kizlari onlarla bunlarla yatip kalkmistir. Onlarla evlenen erkek migdesiz,blaablaaa gibi kufurleri artarda siraliyor. Sonra kendi yabanci kizlarla takiliyomus onu soyluyor. Ardindan donuyo yine bosnalilar,arnavutlar sunlar bunlar temizdir namusludur onlari bulun diyo. Beyne bak simdi, kendisi kizlarla takilirken hic problem yok. Ama bi turk kizi baska bi erkekle takilirsa direkt aforoz edip "o....." damgasini vuruyo. Dusunce tarzina bak :D Kendisinde namus adina hic bisey yokken gidip kizlarda namus aramasi ayrica manidar.

Hocam birde tebin yazmış onlar yaparken iyi ben yapıncamı kötü onların yaptığının suçunu bende ara diyor :D
birde demezmi bana sen böle devam et benim videolarımı begenen bir ünlü dizi oyuncusunu yatağa atıcam yakında diye sabah sabah beni güldürdü bu çocuk ciddiye almadım iyi devam et sen böyle dedim
beni korkutamassın diyor böle hukuk bürosunda elemanım diyor
acaba hatamı yaptık :D
beyni fonksiyonları sorunlu olduğuna inanmaya başladım .d
bende dedim tehdit ve kötü söz yok rica ve hoşnutsuzluk bildirimi var diye çoluk çocuk la uraşıyoz valla yaşından utanmıyorda

7 dakika 40 saniye dinledim
Sonuç:Çevremden duyuyorum

Beyler adamin kuyruk acisi belli. Gitmis kendi gibi gurbetci bir kiza asik olmus (belki de sevgili olmuslardir), kiz da belli ki orf ve adetlerine bagli biri cikmis ve cocuga pas vermemis (ya da bu kisiliksizin istediklerini yapmamistir) , bu kisiliksiz asalak da kafasinda bi dunya yaratarak kizdan acisini bu sekilde cikarmis.. Cevremden duydum dedigi de aslinda o olmayan beyninden arda kalan bir kac hucremsi baloncugun olusturdugu hayal dunyasi.. Yaptigi genellemelerin icine annesi, varsa ablasi-kiz kardesi, teyzesi, halasi, yengesi, kuzeni, yegeni ve bilimum bayan akrabasini da sokuyor ama simdi ona sorsak, bu saydiklarimin hepsi %28'in disinda oldugu icin "cennetlik" kategorisine giriyor..

Allah islah etsin diyecegim ama dilim varmiyor..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri