Bu etiketler para kazanmayı etkiler mi ?

• Kullanıcı defectboy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)

defectboy

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar kanalımda 1115 adet video var . İlk başlarda hiçbirinde etiket yoktu ve izlenme çok azdı doğal olarak fakat reklam çıkıyordu. Şimdi hepsine tek tek etiket ekledim hepsine ayrı ayrı düzenledim etiketleri fakat bu etiketler içine "erotik" ve "erotik film" şeklinde etiketler de ekledim. Şu an kanalımda hiçbir videoda reklam çıkmıyor. Bunun nedeni ne olabilir? Erotik içerik mevcut değil yalnızca izlenmeyi arttırmak amaçlı koydum etiketleri.

Size önerim o tür etiketleri koymamanız yönündedir.Ancak reklam çıkmaması o etiketlerden değildir büyük ihtimalle bir süre sonra reklamlar çıkmaya başlayacaktır.O etiketler sadece size ihtar olarak geri dönebilir.Reklam ışığı yanıyorsa reklam çıkacaktır.

Reklam ışığı çıkıyor bütün videolarımda. Bir de şöyle bir sorun var yeni bir video yüklediğimde ilk birkaç saat reklam çıkıyor ardından onda da reklam gidiyor çok anlamsız geliyor bana nedeni ne acaba

bende muğladaki gece partilerinden 2-3 tane video koymustum o zaman bende kaldırıyım onları intihar diyosanız eğer..

cinsel içerikli kelimeler hem tbm yi düşürür hemde videonun kalitesini. yada hesabınız topluluk ihtarı alır veya para kazanması kapatılır hiç tavsiye etmem.

şuan canlı gördüm ilbocan'ın dediğini erotik vs. yazarken tbm 0.01 di kaldırdım 0.08 oldu.. tşkler ustam

şimdi fark ettim videolarımdan birkaç tanesinin ismini değiştirmedim ve hiç etiket yok. Ama diğer videoları en başta yükledim sonra isimlerini değiştirdim ve etiket girdim hepsine. Şu anda isim değiştirdiğim ve etiket girdiklerimde reklam yok ellemediklerimde reklam var bu durumun nedeni ne acaba düzelir mi?

ben erotik,sexy,te***** gibi başlık ve etiketleri girdiğim videoların para kazanması devre dışı kaldı

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri