bu forumdaki ilk yüksek kazancım :)

• Kullanıcı werto
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💰 İlk Kazancınız

werto

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar bu forum ile tanışmadan 2 haneli kazançlar alıyordum sonra nette gezinirken bu forumu gördüm ilgimi çekti ve üye olmaya karar verdim sonra sıkı bir şekilde forumu incelemeye ve okumaya başladım hatalarımı eksiklerimi gördüm uzatmadan özet geçiyorum ve 4 haneli kazancıma kavuştum şimdi hedefim 5 hane :) teşekkürler ytpara iyiki varsın umarım uzun yıllar devam edersin

Son düzenleme:
Allah daha çok versin ama para hırsıyla daha fazlasını isteme, şükrederek iyi şeylere harcayarak iste hep. :)

Arkadaşlar bu forum ile tanışmadan 2 haneli kazançlar alıyordum sonra nette gezinirken bu forumu gördüm ilgimi çekti ve üye olmaya karar verdim sonra sıkı bir şekilde forumu incelemeye ve okumaya başladım hatalarımı eksiklerimi gördüm uzatmadan özet geçiyorum ve 4 haneli kazancıma kavuştum şimdi hedefim 5 hane :) teşekkürler ytpara iyiki varsın umarım uzun yıllar devam edersin

hocam kendine bi hedef koyma sadece çabala

sonunda birisi de soru sormadan kazanabilmiş ya gözüm açık gitmez artık...
yeni üye olup da nerden başlıyacağım diyenlere bu konunun linkini atın artık :D

Yinede sen fazla kazanmaya bak git gide zorlaşıyor zaten.Alabildiğini al yt'den :D

sonunda birisi de soru sormadan kazanabilmiş ya gözüm açık gitmez artık...
yeni üye olup da nerden başlıyacağım diyenlere bu konunun linkini atın artık :D

teşekkürler hocam aslında bütün soruların cevabı fazlası ile bu forumda var kimse bana kızmasın ama bu bir gerçek tek sorunumuz okumayı sevmiyoruz o nedenden dolayı soruyoruz :)

Yinede sen fazla kazanmaya bak git gide zorlaşıyor zaten.Alabildiğini al yt'den :D

teşekkürler hocam
memur maaşımın 3 katını bu forum sayesinde kazanmaya başladım daha ne olsun aslında zor değil kolaylaşıyor sadece spamada bir resmi hava getiriyor kurallar buda biraz daha çalışmaya itiyor

çok şükür günlük kazancımı tüm kanallarımda 3 hane oldu aylık 4 hane biraz daha yükseldi sizinle paylaşmak istedim bu forumdaki tüm kardeşlerimede nasip olur inş. pes etmeyin asla alışılmışın dışına çıkın

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri