Beyler şu turuncu indirim kataloğuna baktım traş makinesi alacaktım güya saç için vs acelesi yok dedim erteledim neden mi ?
LOGITECH F710 KABLOSUZ - DİREKSİYON & JOYSTICK - Teknosa.com
Şu gamepadi gördüm geçen senelerde 15 tllik gamepad ile pes oynuyordum neredeyse başından kalkmıyordum diyebilirim. Şimdi pcyi yeniledim 17 tane oyun indirdim. Ancak ben laptopu alırken evdeki yeni tv ye bağlarım oyun oynarım falan diyodum.
Benim diğer pcm hep yetersiz olduğu için tek pes oynayabiliyordum. Pc den gamepad ile oyun oynuyor musunuz ? hangi oyunları oynuyorsunuz ? Nasıl bir zevktir ne bileyim gta mta oynanır mı ? özel bir ayar yapmak gerekir mi ? orjinal oyun değiller malesef bi sorun olur mu ?
Oyun listem:
Far Cry 3
Bf4
Blackflag 4
Gta 4
Batman Arkham
L.A Noire
Bioshock infinite
Crysis 3
Metro Last Night
NFS The Run
Assain's Revelations
Hitman Absolution
FIFA 14
NBA 2K14
Resident Evil 6
Tombraider
Almadan sizlere sorayım dedim şimdiden teşekkürler
LOGITECH F710 KABLOSUZ - DİREKSİYON & JOYSTICK - Teknosa.com
Şu gamepadi gördüm geçen senelerde 15 tllik gamepad ile pes oynuyordum neredeyse başından kalkmıyordum diyebilirim. Şimdi pcyi yeniledim 17 tane oyun indirdim. Ancak ben laptopu alırken evdeki yeni tv ye bağlarım oyun oynarım falan diyodum.
Benim diğer pcm hep yetersiz olduğu için tek pes oynayabiliyordum. Pc den gamepad ile oyun oynuyor musunuz ? hangi oyunları oynuyorsunuz ? Nasıl bir zevktir ne bileyim gta mta oynanır mı ? özel bir ayar yapmak gerekir mi ? orjinal oyun değiller malesef bi sorun olur mu ?
Oyun listem:
Far Cry 3
Bf4
Blackflag 4
Gta 4
Batman Arkham
L.A Noire
Bioshock infinite
Crysis 3
Metro Last Night
NFS The Run
Assain's Revelations