Bu gamepad ile pc de oyun ?

CBurak

★★★ƬӇЄ Ɯ&#
Kayıtlı Üye
Beyler şu turuncu indirim kataloğuna baktım traş makinesi alacaktım güya saç için vs acelesi yok dedim erteledim neden mi ? :D

LOGITECH F710 KABLOSUZ - DİREKSİYON & JOYSTICK - Teknosa.com

Şu gamepadi gördüm geçen senelerde 15 tllik gamepad ile pes oynuyordum neredeyse başından kalkmıyordum diyebilirim. Şimdi pcyi yeniledim 17 tane oyun indirdim. Ancak ben laptopu alırken evdeki yeni tv ye bağlarım oyun oynarım falan diyodum.

Benim diğer pcm hep yetersiz olduğu için tek pes oynayabiliyordum. Pc den gamepad ile oyun oynuyor musunuz ? hangi oyunları oynuyorsunuz ? Nasıl bir zevktir ne bileyim gta mta oynanır mı ? özel bir ayar yapmak gerekir mi ? orjinal oyun değiller malesef bi sorun olur mu ?

Oyun listem:

Far Cry 3
Bf4
Blackflag 4
Gta 4
Batman Arkham
L.A Noire
Bioshock infinite
Crysis 3
Metro Last Night
NFS The Run
Assain's Revelations
Hitman Absolution
FIFA 14
NBA 2K14
Resident Evil 6
Tombraider

Almadan sizlere sorayım dedim şimdiden teşekkürler

Futbol ve araba yarışı harici sıkıntı gamepad ile oyun oynamak.

bir sorun çıkacağını sanmıyorum Logitech zaten pc ile tam uyumlu oyunlarda da kontrol ayarları oluyor.

ben pes oynuyorum güzel oluyor yani buyuk televızyon ekranına bağlıyorum zevkli yani bide iki kişi oldumu tadından yenmez :)

yorumlarınız için teşekkürler beyler tam sipariş verecektim ki başka yerde bir yorum okudum kararsız kaldım :/

çoğu oyun hatta daha fazlası playstation ve xbox da var onlarda gamepad ile oynuyosun sonuçta gayette eğlenceli oluyor. :D gta 5 vs de sıkıntı çekmedim bence almalısın :D

pcde gamepad ile fps zor olur.oynayamazsın.ama yarıs ve futbol çok iyi olur gamepadle
Not : AC4 oyununuda gamepadle rahat oynayabilirsin.

çoğu oyun hatta daha fazlası playstation ve xbox da var onlarda gamepad ile oynuyosun sonuçta gayette eğlenceli oluyor. :D gta 5 vs de sıkıntı çekmedim bence almalısın :D

Bende onu düşünerek almak istiyorum aslına bakarsanız yorumunuz için teşekkürler bu arada cidden merak ettiğim bir konu pc de gamepad ile oynanan oyunlar ile konsolda gamepad ile oynanan oyunlar arasında ne fark var bilen varmı ? :D

pcde gamepad ile fps zor olur.oynayamazsın.ama yarıs ve futbol çok iyi olur gamepadle
Not : AC4 oyununuda gamepadle rahat oynayabilirsin.

Hocam ac4 tps oyunu sanırsam bu demek oluyor ki gta gibi oyunları da oynayabilirim ? Genelde futbol ağırlıklı kullanacağım ve tps oynayacağım fps kullanmayı düşünmüyorum

Bende var bundan baya memnunum, bildiğim kadarıyla ps3 e de takılıyor bu alet.

Bende var bundan baya memnunum, bildiğim kadarıyla ps3 e de takılıyor bu alet.

hocam alet çok ses çıkarıyor diyorlar kullanımda rahatsız edebiliyorrmuş bu sorunları yaşadınız mı ? birde hangi oyunları oynuyorsunuz ?

hocam alet çok ses çıkarıyor diyorlar kullanımda rahatsız edebiliyorrmuş bu sorunları yaşadınız mı ? birde hangi oyunları oynuyorsunuz ?

Valla böyle birşey varda oyuna konsantre olduğum için hiç rahatsız olmadım ben.

f710 iki tane aldım ağır biraz ama güzel gamepad ben ikisini 157 ye aldım 2 hafta önce şimdi pahalı

Gamepad ile fps oynanmaz kardeşim oynanır ama pc de oynuyan ve mouse ile aim alan adamla senin gamepad le nişan alma hızın aynı olmaz :)

Klavye Mouse varken ne gerek ,

Ama pes oynarsın yada Logitech Joystick le helikopter sürersin.

Ben oynanmaz demedim :)

Sıkıntı dedinizde Ondan Dedim assasins cred serisi gta serisi olamkla beraberinde FPS harici Tüm oyunlar eğlenceli ve daha kolay bir şekilde oynanabilir. Sıkıntı Diyince ben öyle algıladım. ama ufak bir program ile bütün oyunlar Playstationda oynadığınızı farzederek oynama hissi verecek program var. İyi forumlar

Sıkıntı dedinizde Ondan Dedim assasins cred serisi gta serisi olamkla beraberinde FPS harici Tüm oyunlar eğlenceli ve daha kolay bir şekilde oynanabilir. Sıkıntı Diyince ben öyle algıladım. ama ufak bir program ile bütün oyunlar Playstationda oynadığınızı farzederek oynama hissi verecek program var. İyi forumlar

Aydınlattın hocam bende onu düşünüyordum fps oynamam pek zaten. Microsoft xbox 360 gamepadine kaydım alıcıyla birlikte 120 tl çok sağlam diyorlar orjinal olduğuna güvendiğim bir site var internette duruma göre bakacağım.Bu arada belli ki sen oynamışsın playstation ile pc yi tvye bağlayıp oynamak arasında oynayış farkı çok mu ?

Aydınlattın hocam bende onu düşünüyordum fps oynamam pek zaten. Microsoft xbox 360 gamepadine kaydım alıcıyla birlikte 120 tl çok sağlam diyorlar orjinal olduğuna güvendiğim bir site var internette duruma göre bakacağım.Bu arada belli ki sen oynamışsın playstation ile pc yi tvye bağlayıp oynamak arasında oynayış farkı çok mu ?

şimdiden hayırlı olsun hocam yardım isterseni Gamepad'i aldıktan sonra size program konusunda yardımcı olabilirim..

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri