Bu Grip nasıl geçer beyler?

Sonk4qy

Kayıtlı Üye
2 gündür grip belasıyla uğraşıyorum.
beynim zonkluyor yatamıyorum, yatağın içinde 2 dk beklediğimde içi ateş gibi oluyor, mecbur balkonun kapısını açıyorum ceryan yaptrııyorum öyle uyumaya çalışıyorum dün sabah 6 gibi uyuyabildim.

ilaç kullanmıyorum iğneyi hiç demeyin hayatımda yaptırmadım yaptırmayıda düşünmüyorum.

Ne önerirsiniz?

İğne şart kardeşim. Bi nane limon iç iyi gelir. Ama dediğim gibi bir sağlık ocağına gidip iğne yaptır hızlı etki eder.

Edit: Limonlu sıcacık bir çorbada çok iyi gelir.

Son düzenleme:
Dumanı üstünde bi çorbanın içine limonu sık sonra yorganın altına gir 1-2 saat kıpırdamadan terle sonra kalkıp bi duş al ve bana dua et. Geçmiş olsun

gcmıs olsun..... onerım olacak en fazla 45 dklık ısın var...
1: ıkı cay karısı karabiber dayanabılırsn 3 at. bardaga doldur uzerıne bır tum lımonu sık 1 cay kasıgı tuz ve uzerıne sodayı bosalt ıc....

2: yatarken ayagının altına winks varya nanelı onu sur bolca corabı gıy yat sabaha bırseyın kalmaz

önerileriniz için teşekkürler arkadaşlar kafama yatanları denemeye çalışacağım.

2 senede bir grip olurum Allah'a şükür daha önce hasteneye hiç gitmedim ama 2 senede bir olan grip 2 senin gribinin ağrısını veriyor bir hafta sürüyor her zaman bu sene de ramazana geldi ölüyorum resmen..

Bu dedigimi yapabilirsen yarin sabaha hic biseyin kalmaz
-Yt den bi kardiyo videosu ac en az kirk dakikalik zor olacak ama harfiyen uygula iyice terle
-Sonra bi dusa gir ılık bi dus al
-bir corba veya nane limon ic
-en son yat hocam sıkı giyin ustunu iyice ört terleyecek sekilde

Bu dediklerimi harfiyen yaparsa gece 4 gibi uyandiginda önce terden sirilsiklam oldugunu hissedersin hocam sonrada gribin gittigini
Tarafimca ve önerdiklerimce onlarca kez denendi onaylandi

önerileriniz için teşekkürler arkadaşlar kafama yatanları denemeye çalışacağım.

2 senede bir grip olurum Allah'a şükür daha önce hasteneye hiç gitmedim ama 2 senede bir olan grip 2 senin gribinin ağrısını veriyor bir hafta sürüyor her zaman bu sene de ramazana geldi ölüyorum resmen..

benımde senede 1 defa grıp olma hastalıgım var. ama grıp ıyı bırseydır....neden dıyeck olursan vucut mıkroplara karsı bagısıklık kazanıyor ayrıca grıple bırlıkte vucutdakı kotu toksınlerı ve mıkropları atmıs oluyorsunuz

Sıcak bi kırmızı mercimek çorbası bolca sirke :) sonrada dayan kahveye dostum :) kafein biraz hafifletir. bide antienflamatuar salla geçmezse

4-5 diş sarımsak ezip bir çay bardağına koy üzerine limon sık çay kaşığının ucuyla da tuz atıp karşıtırıp iç.

Yapabilirsen bu halde tibetin genclik pınarını araştır

Güzel öneriler var. Arasından yapabildiklerini yap kardeşim. Şahsen bende bir sağlıkçı olarak hastaneye gitmeni önermiyorum. Dışardan ilaç tedavisi alacağına bırak bağışıklık sistemin gelişsin. Bu süreç içerisinde dışardan bolca vitamin desteği almayı ihmal etme. Beslenme ve dinlenme grip için çok önemli etkenler.

2 gündür grip belasıyla uğraşıyorum.
beynim zonkluyor yatamıyorum, yatağın içinde 2 dk beklediğimde içi ateş gibi oluyor, mecbur balkonun kapısını açıyorum ceryan yaptrııyorum öyle uyumaya çalışıyorum dün sabah 6 gibi uyuyabildim.

ilaç kullanmıyorum iğneyi hiç demeyin hayatımda yaptırmadım yaptırmayıda düşünmüyorum.

Ne önerirsiniz?

aktarlardan zencefil meyvesi yada toz zencefil'i kesinlikle denemelisin bende yeni gribi atlattım zencefil gerçekten cok büyük şifa

Kardeşim geçmiş olsun,ben bişey önermiyeyim doktora gitmelisin,ve bolca terleyip ılık duş almalısın,benim ve arkadaşların dediği yöntemlerin çoğu işe yarar ama gerçek bir tanı konulursa...

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri