Bu hata nedir?

• Kullanıcı sheldow
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

sheldow

Kayıtlı Üye
Google+ sayfanız askıya alındığı için YouTube kanalınız devre dışı bırakıldı. Google+ sayfanıza göz atın.

Daha önce benimde başıma gelmişti. muhtemelen kanal ismin, google+ isminle aynı bu sebepten ötürü google+ hesabın askıya alınmıştır. google+ hesabını yeniden düzenle, kanalın açılacaktır.

Daha önce benimde başıma gelmişti. muhtemelen kanal ismin, google+ isminle aynı bu sebepten ötürü google+ hesabın askıya alınmıştır. google+ hesabını yeniden düzenle, kanalın açılacaktır.

Hocam nasıl yapacağım?

Google+ isminiz Google isimler politikasına aykırı olduğu için size değiştirmeniz için belli bir müddet verdi siz de değiştirmeyince google+ askıya alındığı için kanalınız da kapandı.Çözümü kanalınız çok önemli değilse yeni bir kanalla devam edin.Değiştirilebiliyorsa google+ sayfasından isminizi değiştirmeyi de deneyebilirsiniz.

Google+ isminiz Google isimler politikasına aykırı olduğu için size değiştirmeniz için belli bir müddet verdi siz de değiştirmeyince google+ askıya alındığı için kanalınız da kapandı.Çözümü kanalınız çok önemli değilse yeni bir kanalla devam edin.

hocam şaka mı yapıyorsunuz? 700 video var kanalda:eek:

google+ hesabına gir profil düzenle bölümünden tüm bilgilerini gerçek bilgilerle değiştir

Hocam profil düzenle yok ki. Zahmet olmazsa adım adım anlatır mısın? Partnerli kanal ve içindeki para boşa gitsin istemiyorum.

---------- Mesaj saat 02:43:59 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 02:21:40 civarında gönderildi. ----------

Arkdaşlar Google+ ismimi değiştirdim ama kanal hala açılmadı.

Hocam profil düzenle yok ki. Zahmet olmazsa adım adım anlatır mısın? Partnerli kanal ve içindeki para boşa gitsin istemiyorum.

---------- Mesaj saat 02:43:59 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 02:21:40 civarında gönderildi. ----------

Arkdaşlar Google+ ismimi değiştirdim ama kanal hala açılmadı.

ismini değiştirdin diye dakikasında açılmasını bekleme arkadaş, biraz sabır :)

Arkadaşlar aynı sorun benim de 1 adet kanalımda mevcut görüşler var mı bu konu hakkında ?

Arkadaşlar şimdi hesabı kontrol ettim kanaldaki ünlem işareti kalkmış, kanal geri gelmiş görünüyor ancak kanala tıkladığımda yine aynı hatayı verdi. Hadi hayırlısı bakalım, bekliyoruz.
il8c.jpg

kardes kanal ismini google+ dan değiştirilmiyor mu. ikisini nasıl ayrı ayrı adlandıracan. biraz acıklar mısın bunu.

arkadaşlar hala beklemedeyim ama herhangi bir hareket yok. Sizce kanalı geri alabilir miyim?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri