Bu Hesabın Askıya Alınma Sebebi Nedir?

suhatuna

Kayıtlı Üye
Öncelikle konu yanlış yerde mi bilemiyorum , eğer yanlışsa affola ...

Sorun şu :

Dün toplu halde 15 kanalım birden kapandı ama işlemiş oldugum aynı içerik kapandı , yani biri x içerik biri y içerik biri z içerik değil 15 kanalın tamamı da X içerikti ... İçerikleri guncel cekıyordum 5 tane bottan 2 ser 3 er kanallara ...
İlk önce fl** yaptıgını dusundum arkadasın (ki hala öyle dusunuyorum) çünkü benden baska da ana kalanı cekenler vardı , suanda kednısınden baska kımse yok , öyle sağlam bir temizlik olmus :D

İtirazıma karsılık aldıgım cevap bu sekılde oldu ...

Şimdi benım anlamadıgım tarafı : Bu yuklemenın sanırım BOT ile yapıldıgını anlamıslar ve o maddeden kapatmıslar , pekı bu ıp zarar gormusmdur botta? Yanı diğer kanallarda bot la cekıldı dıye kapanırlar mı? Yada eger bottan oldugu anlasılsaydı (bu gelen maıle dıkkat ederek) neden X çektıgım kanal bu maddeden kapandı da Y ve Z kanallar hala ayakta? X botla yuklendı de Y ve Z de aynı ıp den aynı sekılde yuklendı !!! Kapoanma sebebı ne olabılır?

Askıya itiraza gelen cevap bu sekılde ....

aoO4kz.png

Bu da bahsi gecen 4.bölumun H maddesı :

1YQ91j.png

Anlaşılmış botla çektiğin hocam 15 kanalıda aynı botla mı yaptın?

ben vpsden çalışıyorum benimde 2 tane kapanmış; maillere baktım direk tek topluluk flag falan da yok yeni bişiler geliştiriyorlar heralde.

bir dizinin bütün bölümlerini onun alayını uçurdu yada uçurdular benimde aynı şekil sadece
aynı içerik uçtu o kadar kanal arasında :D :D :D
geçmiş olsun

imacros kullanıyorsun, bot kullanıyorsun veya çok hızlı çalışıyorsun biraz yavaş demişler

ben vds den manuel yüklediğim halde bot diye askıya aldılar.ezbere yazıyorlar.

Anlaşılmış botla çektiğin hocam 15 kanalıda aynı botla mı yaptın?

Hocam hepsını botla yaptım , hepsını aynı bot ile yaptım ama aynı marka bot la da farklı botlar yanı , 5 bot kullanıyorum 1 taneden yapmıyorum hepsını , 1 ınden 2 bırınden 3 bırınden 1 bırınden 5 o sekılde yanı karısık adamlar demekkı dırkt bot mantıgı oldugunu cozmusler ozamn :)

---------- Spam Engelliyici 09:59 ---------- Önceki Mesaj 09:59 ----------

ben vpsden çalışıyorum benimde 2 tane kapanmış; maillere baktım direk tek topluluk flag falan da yok yeni bişiler geliştiriyorlar heralde.

Olabılır hocam , uyuz olmuyor degılım :D

---------- Spam Engelliyici 10:00 ---------- Önceki Mesaj 09:59 ----------

bir dizinin bütün bölümlerini onun alayını uçurdu yada uçurdular benimde aynı şekil sadece
aynı içerik uçtu o kadar kanal arasında :D :D :D
geçmiş olsun

Aynen ya 50 kanalda aynı olan 15 inin ucması kıllandırdı ya işte :)
Dedım ya ıcerık sahıbı (asıl yukleyen spmacı kardesımız) telifledı yada yutup amca botu cakozladı :D

---------- Spam Engelliyici 10:01 ---------- Önceki Mesaj 10:00 ----------

imacros kullanıyorsun, bot kullanıyorsun veya çok hızlı çalışıyorsun biraz yavaş demişler

Botta sanırım imacros mantıgı varya hocam o yzuden olabılır :(
Walla hocam hız konusunda ne sıkıntı olablır kı?
Anlamadıgım ayrı ayrı botlardan nasıl caktılar?
Şimdi ben yıne 5 bota bırer kanal baglayıo ceksem aynı ıcerıgı yıne sıkıntı olma durumu olurmu acaba? Allahtan partner calısıyoruz yoksa Adsense yı hıc edıcez :D

---------- Spam Engelliyici 10:02 ---------- Önceki Mesaj 10:01 ----------

ben vds den manuel yüklediğim halde bot diye askıya aldılar.ezbere yazıyorlar.

Olabilir üstad ...

Gidecek oldu mu akacak kan damarda durmuyor :D
İlk önce 1 kanal gıtse ciğerime oturuyordu ama sanırım alıstık artık :)
O 15 kapatsın nasıpse bu aksam bı 15 ile gelıyorum yıne :D

şimdi baktım kazandıran içerik tek dizi farklı kanallara yapmştm uçmuş kanallar yine napmaya çalışıyolarsa artık. Bide sadece o dizinin kanalları gitmiş.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri