- Web sitesi
- www.filmhdizleindir.com
arkadaşlar bu izlenim gönderenler nasıl yapıyor hiç bir bilgisi olan varmı
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
arkadaşlar bu izlenim gönderenler nasıl yapıyor hiç bir bilgisi olan varmı
virüs üzerinden geliyor bilgisayarlara dağıtılan bir tür virüs arka planda kullanıcıların vermiş olduğu videoları oynatıyor başıma geldi çok kez
bilgisayar arka planda sürekli video oynatıyor ve boşta kalınca pc yi kullanmaya başlıyınca duruyordu kullanmaya başlayınca arka planda oynatıyordu ama kaynağını bulamadım vaktim yoktu incelemeye
nerden anladım bilgisayarı kendi haline bırakıyorum 3 4 dk sonra bilgisayardan video sisteleir geliyor bazılarında türkçe bazılarında ingilizce geliyor du kullanmaya başlayınca ses gidiyordu hemen sesi kapatmayı unutmuşlar![]()
virüs üzerinden geliyor bilgisayarlara dağıtılan bir tür virüs arka planda kullanıcıların vermiş olduğu videoları oynatıyor başıma geldi çok kez
bilgisayar arka planda sürekli video oynatıyor ve boşta kalınca pc yi kullanmaya başlıyınca duruyordu kullanmaya başlayınca arka planda oynatıyordu ama kaynağını bulamadım vaktim yoktu incelemeye
nerden anladım bilgisayarı kendi haline bırakıyorum 3 4 dk sonra bilgisayardan video sisteleir geliyor bazılarında türkçe bazılarında ingilizce geliyor du kullanmaya başlayınca ses gidiyordu hemen sesi kapatmayı unutmuşlar![]()
senin bahsettiğin hoca botnet olayı. 2013-2014 yıllarında botnet yardımı ile kazanç elde ediliyordu. (ırcbotnet) şmdi bilmiyorum kazanç elde edilirmi izlenim için sıkıntı olmaz
mailime bildirimler geliyordu ( cep ten ) sonra merak ettim bi baktım ( yapmadığım halde ) birisi benim adıma bir videoya yorum atmış.. ve direk yorumda link paylaşmış, ingilizcem yok denecek kadar olduğu halde gayet düzgün bir ingilizceyle yorum atılmış. yani velhasıl kelam token muhabbeti benimde aklıma yattı ancak sadece token midir orası düşündürücü.
Sahte izlenim yerine bizden gerçek ve kaliteli izlenim satın alabilirsinizBunlar illegal ve toksik izlenme dediğimiz izlenme elde etme yöntemleri. Saatlerce uğraştığınız videolarınızı bu gibi yöntemlerle yazık etmeyin.
05.11.2016 tarihine kadar 225 TL'den 100.000 izlenme sağlıyoruz hemde izlenimleri bölebilme hakkına sahipsiniz
Konu için;
http://www.ytpara.com/youtube-izlenim-alim-satim/106703-youtube-100k-hr-izlenim-225-tl.html
Sahte izlenim yerine bizden gerçek ve kaliteli izlenim satın alabilirsinizBunlar illegal ve toksik izlenme dediğimiz izlenme elde etme yöntemleri. Saatlerce uğraştığınız videolarınızı bu gibi yöntemlerle yazık etmeyin.
05.11.2016 tarihine kadar 225 TL'den 100.000 izlenme sağlıyoruz hemde izlenimleri bölebilme hakkına sahipsiniz
Konu için;
http://www.ytpara.com/youtube-izlenim-alim-satim/106703-youtube-100k-hr-izlenim-225-tl.html
full bir ülkeden gönderebiliyormusunuz, birde ortalama izlenim süresi nekadar
banada lazım, sağlam bi bot yaptırmayı düşünüyorum ilerde 10k para harcıyacam, bu iş için ayırdığım bütçe, ama sadece izlenim botu olmayacak, ilk sayfa, önerilenler, trende düşme, ana sayfaya düşme için tahmin ettiğim 5 10 kriter var, hepsini yapacak
full bir ülkeden gönderebiliyormusunuz, birde ortalama izlenim süresi nekadar
varsa o botu yazacak bi arkadaş takipteyim hocam![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.