C
crazytesla
Guest
Videoların dakikası 3-ve 7dk arasıdır hepsini kontrol ettim reklamlar cıkıo sorunsuz bazı arkadaşlar 30k izlenime 2-3k tık alıo benimki yerlerde
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Videoların dakikası 3-ve 7dk arasıdır hepsini kontrol ettim reklamlar cıkıo sorunsuz bazı arkadaşlar 30k izlenime 2-3k tık alıo benimki yerlerde
![]()
bende 20 k tıklanıma 200 tık alıyorum anca bunun sebebı turkce calıstıgımız ıcın olabılır mı? sızın ne calıstıgınızı bılmıyorum bence bu tur sebeblerden olabılecegını dusunuyorum ama tıklanmaya gore kazancınız bence guzel![]()
hem de nasıl düşüş..ay başı olduğu için düşüş var bayağı, 3 4 gün sonra normalde döner diye umuyorum.. söylediğin videolara ortalama %2-4 arası olması gerekiyor to bilgine..
Ne zaman düzelir arkadaşlar bu düşüş her ay oluyor ama kaç gün sürüyor ortalama?
videolar uzun mu? video ortası reklamlar açık mı?
Kategori nedir hocam?Videoların dakikası 3-ve 7dk arasıdır hepsini kontrol ettim reklamlar cıkıo sorunsuz bazı arkadaşlar 30k izlenime 2-3k tık alıo benimki yerlerde
![]()
Bendede düşüş var. Normalde TBM 15-16 civarlarında idi şuan 10-11, 3 gündür.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.