Bu Kanal Kaç Gayme Eder

• Kullanıcı ajan92
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Normal Kanal Alış - Satışı
Ne kazandırdığına göre değişir 800 tl

hocam kolay gelsin, arkadaşlar biraz troll yapıyor iyi niyetli olarak :) bence kanalını satma şu an pek geliri yoktur muhtemelen ama etkileşimi iyi kanalın, yani şu an satsan dedikleri gibi ucuza gider ama emek verip uğraşırsen 1 yıl sonra iyi paralar kazanmaya başlamış olursun. videoları izlemedim iyi bir yayıncıysan tabi çok ciddi paralar da kazanabilirsin tavvsiyem satmaman

güzelde

hocam kolay gelsin, arkadaşlar biraz troll yapıyor iyi niyetli olarak :) bence kanalını satma şu an pek geliri yoktur muhtemelen ama etkileşimi iyi kanalın, yani şu an satsan dedikleri gibi ucuza gider ama emek verip uğraşırsen 1 yıl sonra iyi paralar kazanmaya başlamış olursun. videoları izlemedim iyi bir yayıncıysan tabi çok ciddi paralar da kazanabilirsin tavvsiyem satmaman

her şey güzelde 200 tl olunca ya şirket kuracakmışız ya da vergi mükellefi bulacakmışız 1. si maliyetli şirket kurmak olmayacağına göre vergi mükellefi bulmam gerekecek o yüzden soruyorum aslında 200 tlden sonra parayı çekmeyip bekletsem mi ki ne yapacağım şu an kararsızım. Ama videosunu çektiğim oyun 1,5-2 sene götürür kanalı güncelleme alacak 2 ayda bir bir şeye heves ettik ya artık teh.

her şey güzelde 200 tl olunca ya şirket kuracakmışız ya da vergi mükellefi bulacakmışız 1. si maliyetli şirket kurmak olmayacağına göre vergi mükellefi bulmam gerekecek o yüzden soruyorum aslında 200 tlden sonra parayı çekmeyip bekletsem mi ki ne yapacağım şu an kararsızım. Ama videosunu çektiğim oyun 1,5-2 sene götürür kanalı güncelleme alacak 2 ayda bir bir şeye heves ettik ya artık teh.

eğer değişmediyse yıllık 20 bin civarı rakam kazanana kadar vergi ödemiyorsun, bilmiyorum son güncel olayları, arkadaşlar daha iyi bilgi verirler

o sorun değilde

eğer değişmediyse yıllık 20 bin civarı rakam kazanana kadar vergi ödemiyorsun, bilmiyorum son güncel olayları, arkadaşlar daha iyi bilgi verirler

keşke ödesem vergi o sorun değilde ilk 200 tl olunca hesap tanımlayacağım ya orada iş başlıyor tanımlayacağın hesaba para geleceği için isterse az para kazansın fatura kesmem gerekecek eşimin adına şirket kursam dedim o da 200 tl kazanırsın 2000 tl ödersin dediler olmaz yani şimdi vergi mükellefi bulacağım artık yapacak bir şey yok sgklı çalışan adına da oluyormuş gerçi bunun bilgisini verebilir mi birisi onlara bağkur çıkmadığı için birinden duydum doğrumu bilmiyorum.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri