Bu Kanal Kazanır mı , Kazanmaya Başlar mı?

• Kullanıcı suhatuna
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)

suhatuna

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar 10 Eylülde bir kanal açtım , kanala 13 , 20 , 20 , 20 olarak 4 gün video girdim ... Toplam göruntulenme şu şekilde ...

Oluşturulduğu tarih: 10 Eyl 2014
• Videolar: 73
• Bugüne kadar tüm görüntülenme sayısı: 1.645

Sayfa görüntülenmeleri falan bu şekilde :

9pRQa9.jpg

Sorum şu :

Bu kanalın tutup tutmayacagını , kazandırıp kazandırmayacagını nerden anlarım?

Attıgım videolar hemen hemen 20 - 40 - 100 - 130 göruntulenmeyle izlenıyor ... Elimde 80 civarı video falan daha var ...

Devam etmeli mı?

Yoksa vazgecmelı mı?

İçeriğe, videonun kalitesine bağlı hocam. Şuan kimse bir yorum yapamaz.

Hocam Özgün gibi bişey diyelim :)

Facebook sayfasından destekle göturuyorum , ekledıgım her sarkıyı face de de paylasıyorum da para kazanmaya ne zaman baslar bu kereta? :D

Mesela yorumlayabilmenız için eklemem gerkeen baska alan varsa ?

@Anıl

@
Katip

hocam ekstra zamanla yapacaksın şimdilik sadece vakte ihtiyacın var.. özgün kanallar 2-3 ay sonra kazandırmaya başlar.. bunun en büyük unsuru da abonedir.. abone kazandıkça sağlamlaşır kanalın..

var hocam gün geçtikçe artıyor işte kazandığın para ancak yanında birkaç kanalla daha çalışmanı tavsiye ederim :)

Hocalar Son Durum Bu Şekilde , Kanalı Açalı 15 Gün Oldu , Ne dersiniz hareket Var mı Üstadlara Soralım? :)

9pqrV8.jpg

kanalın gidişatı gayet güzel.Benimde bu şekilde kanallarım oldu 1ay hiç izlenim almazken bi aydan sonra gereginden fazla izlenim aldı :)

edit : bozuk anlatım

Son düzenleme:
hocam kisisel dusuncemi soyliyim : % 100 ozgun olmayan hic bi kanala bu kadar emek verme ve irdeleme. yt bun ne kadar spam omru var ya da ne kadar daha zorlasacak hic birimiz bilmiyoruz, o yuzden ac kanalini uygula stratejilerini gec git. 1 ay sonra arkana bakarsin hangi turler izlenmis ve kazandirmis ....

o kanallara yonelirsin. suan gercek anlamda zamanla yarisiyoruz. Zamani en iyi degerlendirmemiz gereken donemlerdeyiz.

Ama benim amac eglence ve boyle egleniyorum diyosan , tabi ki bisey diyemem :)

Bu kanaldan bir cacık olacagı yok sanırım :(

Yaa kanalın oturması için geçmesi gereken belli bir süre falan var mı?

Yani ne bileyim , atarsın , yüklersin de 1 ay - 3 ay - 5 ay geçtikten sonra oturur , vss diyebılecegınız bır sure ...?

Şuanda hala durum bu:

m84v6R.jpg

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri