Bu Kanal Nasıl Kurtlar Vadisinin Kanalı İlginç

• Kullanıcı jamaican
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

jamaican

Yasaklanmış
Kurtlar Vadisi resmi kanalı %30 Çerçeve ve 360p video kalitesi ile videoları atmiş komik, (forumda konusu vardı) acaba yayın hakkınımı almışki

Kurtlar Vadisi - YouTube

Muhteşem yüzyılın kanalıda pek prof değil 4 yıllık ama resmi değil gibi. Resmi ayağına yatmış kişiler bence bu kanallar.Yayıncılarda bizdendir deyip incelememişler yada göz yummuşlardır.

Onlardan hızlı attığımız için, botla çekiyor olabilirler :D

Şu " Verified " kanal almanın yolunu bulmuşlardır bi şekilde.

Yoksa kanal yukarıdan, aşağıya " ben amatörüm " şeklinde bağırıyor.

kvp facebook sayfası bu kanalın videolarını paylaştığına göre gerçek kanal

Çok amatör gerçek oldugunu sanmıyorum

bilmiyorum da benim aklıma acaba adam özgün doğrulanmış kanalı var dıda sonradan format mı değiştirdi yani dur ben bir doğrulanmış kanal alayımda gerisi kolay fikri ile kurnazlık yapmış olabilir:)

bilmiyorum da benim aklıma acaba adam özgün doğrulanmış kanalı var dıda sonradan format mı değiştirdi yani dur ben bir doğrulanmış kanal alayımda gerisi kolay fikri ile kurnazlık yapmış olabilir:)

Kurtlar vadisi oyuncuları reklamlarını bile yaptı ya. '' Kendi Saatinde, Kendi Kanalında ve Youtube'da '' diye dinlemediniz mi hiç ?

Facebook sayfaları onaylanmış.
Gerçek kvk facebook sayfası vede kanalıdır

Düzeltme:
Videoların geneli 360p şimdi bende şüphelendim :)

Son düzenleme:
Şu " Verified " kanal almanın yolunu bulmuşlardır bi şekilde.

Yoksa kanal yukarıdan, aşağıya " ben amatörüm " şeklinde bağırıyor.

Verified edilmiş (doğrulanmış) bir kanalın sadece telif değil, ünlem, eşleşen ve dünya engeli sorunu olmaz ve yüklediği videolar içindeki müzik nedeniyle eşleşene yakalansa bile bunu otomatik olarak aşar. Böyle bir kanalın çerçeveli veya blurlanmış video yüklemesi çok saçma !

Verified tecrübelerimize göre bunun sadece iki sebebi olabilir :

1- Bu kanal daha önce başka bir dizi veya program için verified edilmiştir ve sonradan KV Pusu yüklemeye başlayınca engeli aşabilmek için çerçeve kullanmaya başlamıştır.

2- Ya da bu kanal gerçekten KV Pusu'nun verified edilmiş kanalıdır, ama yöneticileri diziyi TV'den zamanında kayıt alıp yükleyemediği için bir başka kanala çerçeveli olarak yükleyen birilerinden bölümleri indirerek paylaşıyordur.

Bize göre bunun başka türlü bir açıklaması olamaz, ama aklına başka mantıklı bir açıklama gelen arkadaş varsa fikirini bizlerle de paylaşsın, seviniriz.

Bi ara resmi görünümlü kardes payı kanalları vardı her nedense birkac ay icinde kapandılar

doğrulanmış kanal ama baya amatör görünüyor ilginç gerçekten

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri