Bu kanal ne kadar eder ?

duygusal-adam

Kayıtlı Üye
silinebilir

silinebilir fikir alındı teşekkürler. :)

Son düzenleme:
Hocam normal senin benim gibi adam bu kanalı almaz. Projesi olan bir şirkete, sanatçıya ve yeni başlayacak bir dizi için satılabilir. Yani tavsiyem burdan 3-5 ölücüye kaptırma kanalı. Ünlü yapımcılara mail yolla illa ki bir projesi için ilgilenen olacaktır. Benim gibi adamlar neden almaz? Kanalın para kazanması açık mı bilmiyorum ama son 1 ayda 400 abone gitmiş izlenimde aboneye göre çok düşük yani mantıklı kimse boşa verecek parası yoksa bu kanalı satın almaz çünkü elinde kalır. Ama yukarda bahsettiğim kişiler hem daha çok para verir hemde alır çünkü adam yapımcı illa biyerde projelendirir kanalı kanal elinde kalmaz. 20-25 bin eder diye düşünüyorum.

aboneleri aktif mi yeni video atıldıgında ne kadar bi izlenme gelir

Şu haliyle satman çok kötü olur 9 aydır video atılmamış etkileşim düşük olacaktır.Biraz canlandırıp satsan şu anki halinin en az 10 katı fiyata satarsın.Bu haliyle satarsan yazık edersin

Şu haliyle satman çok kötü olur 9 aydır video atılmamış etkileşim düşük olacaktır.Biraz canlandırıp satsan şu anki halinin en az 10 katı fiyata satarsın.Bu haliyle satarsan yazık edersin

işten bebekten artık zaman ayıramıyorum youtube a bir yandan da 12bin civarı kredi borcum var. şuan satabilirsem iyi olur. :)

hocam bu kanal farklı bir platformda daha satıştamıydı ? yine bir youtube forumunda farklı bir nick ile

istediğiniz fiyatı pm atarmısınız
bu aralar böyle bir kanal arıyordum
anlaşırsak fiyatta alabilirim

şu haliyle bile 30k eder ama artık liste videolar çok bayatladı malesef...

üstad gelirini izlenmesini yazdım konuya. bu haliyle 30 değilde 20 etme şansı var mıdır :)[/QUOTE]

20 bilmem ama 15den aşşağı verme zaten pk açık olması ve ayda 200 k izlenme alması kafadan 3-4 bin tl ediyor kalan parada abone parası. Zaten kanalı alacak kişi ismini vs değiştirecek o yüzden abone kaybı ve izlenim düşüklüğü önemli değil. Yukarıda dedim yapımcılara mesaj at illa projesi için alacak bulursun. Normal arkadaşlarada yatırım için güzel seçenek hem para kazanması açık hem iyi kötü bir abonesi var kanalın. Şuan aylık 100 tl verse bile güzel bir içerikle ayda 3-4 bin tl hatta 10 bin tl bile gelir elde edilebilir. Mesela delimine tarzı içerik yapmak isteyen birisi için bu para gözden çıkarılır... Ha elinde 3 kuruş parası olan adam zaten kafası varsa ve özgün video çekmekten çekiniyorsa bu işe girmez çünkü kanal elinde kalır ama içerik değişikliği yaparım ben kaliteli içerik üretirim diyen birisi için güzel fırsat.

https://socialblade.com/youtube/channel/UC9hPrTF9XfFYC2NpKwwo6Hw

10 kesinti digitalminds. ihlali yok özgün içerik özgün abone. geliri 90-150tl arası. izlenme 200-300k.

edit: önceden bilgim olmadan 35k aboneli kanalları 1500 tlye forum da sattım sen ne yaptın dediler. bu sefer fiyata ne yazacağımı şaşırdım :)

ozgun demesen ıyıydı hocam vıdeolardakı goruntuler gordugum kadaryla hepsı sıze aıt degıl..
ıyı kanalms ama

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri