Bu Kanal Teliften kapatılırsa ödeme alabilir miyim?

• Kullanıcı mesut74
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)

mesut74

Kayıtlı Üye
Bu Kanal Teliften kapatılırsa ödeme alabilir miyim? - Önerileriniz bekliyorum...

Merhaba arkadaşlar, o kadar kanal açtım uğraştım ama hiç birir tutmadı. Sadece bir kanalım tuttu. Ona da bugün girip bir bakayım dedim bir de ne göreyim 2 tane telif yemişim. Bu telifler muhtemelen gerçek...

nN6NcP0.png

Ben bu kanalı ne yapmalıyım?
Eğer silersem başka kazanç getirecek bir kanal şu anda yok.

Kanalı silmeyip, 3. teliften kapatılırsa ödeme alır mıyım ? Bunu forumda araştırdım herkes alırsın diyordu.

Kanalı yedekledim ama o kanal da tutacağa benzemiyor...

---------------- EKLEME ---------------

4Dn3XS7.png

Kanal dün kapatıldı :(

18 Şubat 2014 11:35

Bekleyelim görelim bakalım ödemesi yapılacak mı ?

Kanal kapatıldık sonraki kazanç...

Teliften kapanırsa alırsın. Para kzanma kapanırsa alamazsın.

benim bi kanalıma 3 farklı kanal telif yollamış kapatıldı onlardan bana para gelir mi ?

O kadar badire atlattıktan sonra bu kanalda buraya kadar gelebilmem sonucunda bu kanalı silmeyi içim el vermiyor. Sahte telif geri çekmek için uğraştığımda bilgisayarda girdiğim bütün kanallarım kapatılmıştı. Hatta içlerinde adsense bağlı olmayan kanallarım, 4-5 yıllık iki tane kanalım gitmişti.

arkadaşlar benim para kazanma gitmişti şubatta kesinleşti.

Şimdi 3 teliften dolayı kapanan kanalların ödemesi yapılıyor mu?

Para kazanma kapatıldıktan sonra bile, kanal ve google+ silersen paranı alırsın. (aldım ordan biliyorum.)

Para kazanma kapatıldıktan sonra bile, kanal ve google+ silersen paranı alırsın. (aldım ordan biliyorum.)
Bende bu yolla aldım paramı. Önce kanalı sil. Sonra gmaili komple sil.
Ancak adsense sağlıklı kalması için tek telif dahi gelse ben kanalı, videoları ve gmaili komple yok ediyorum.

hocam benim bazi kanallarin para kazanmasi bir hafta once kapandi.simdi men onlari silsem para kesinlesirmi gelen ay?yoksa artik gecmi?

Hocam kesin bir şey söylenemez sanırım belli olmuyor çünkü

Dostum tüm videoları sil paranın kesinleşmesini bekle bence 3. telifi yersen alamayabilirsin "bir ", "sıfırdan" iyidir

Dostum tüm videoları sil paranın kesinleşmesini bekle bence 3. telifi yersen alamayabilirsin "bir ", "sıfırdan" iyidir
4Dn3XS7.png

Kanal dün kapatıldı :(

18 Şubat 2014 11:35

Bekleyelim görelim bakalım ödemesi yapılacak mı ?

Kanal kapatıldık sonraki kazanç...

para kazanmaların kapanmadığı sürece alırsın, kanalı silme 3. cüye kadar e kazanırsa kardır

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri