Bu kanaldan beni kurtarana 30 tl

KimLanBunLaR

Yasaklanmış
DiziLerim55 - YouTube

Foruma mâl olmuş bi konu şu kanal yuzunden adsensem çöp oldu gitti kurtarırım budan diyen bana ulaşsın kapandığı an verecem parasını

Forumda denk gelmedim o yüzden konuyu bilmiyorum. Kısaca sorayım
Bu kanal bir alt kanal mı?
Para kazanmaya kapatılmana mı sebep oldu?
durum nedir bi açıklama yazarsan belki bildiğimiz bir şey vardır

Geçmiş Olsun. İnşallah Kapatılır.

İlerde Sorun Çıkmaması Açısından.

Forumda denk gelmedim o yüzden konuyu bilmiyorum. Kısaca sorayım
Bu kanal bir alt kanal mı?
Para kazanmaya kapatılmana mı sebep oldu?
durum nedir bi açıklama yazarsan belki bildiğimiz bir şey vardır

hemen bi özet geçeyim hocam

kanal ana kanal

bu kanalı 1 ay önce deneme amaçlı açmıştım 3 4 gun once topluluk falan derken para kazanması kapandı sora dıger kanallarımında para kazanması etkiledi haliyle kanalın mailini falan bılıyorum kanala gırmeye calıstıgımda hesap devre dışı kaldı diyo yani haliyle içeri girip kanalı silemiyorum son 2 gundur flag dır telifdir ugrasıyorum ama beceremedik sanrım

durum bundan ıbaret inanmayan arkadaş falan olursa bilgileri verebilirim

kurtarana sozum soz 30 tl verecegım

kanal ana kanal

bu kanalı 1 ay önce deneme amaçlı açmıştım 3 4 gun once topluluk falan derken para kazanması kapandı sora dıger kanallarımında para kazanması etkiledi haliyle kanalın mailini falan bılıyorum kanala gırmeye calıstıgımda hesap devre dışı kaldı diyo yani haliyle içeri girip kanalı silemiyorum son 2 gundur flag dır telifdir ugrasıyorum ama beceremedik sanrım

Açıktan atma istersen özelden kanal gmaili ve şifresini atarmısın,güvenmiyosan skyptan ekleyeyim

Kanal Bilgilerini Yolla Bana Sana Ücretsiz Yardımcı Olayım ?

kanal ana kanal

Hocam öncelikle şunu öğrenmemiz lazım aynı durumu yaşadığımdan söylüyorum kanalı diyelim ki flagdan yada teliften kapattık bu sefer sorunu çözmüş olucakmıyız.

Bide flagladıktan sonra bu kanal yüzünden gene giderse bu sefer hiç kurtaramayız adsenseyi.

DEneyen varmı acaba?

Hocam öncelikle şunu öğrenmemiz lazım aynı durumu yaşadığımdan söylüyorum kanalı diyelim ki flagdan yada teliften kapattık bu sefer sorunu çözmüş olucakmıyız.

Bide flagladıktan sonra bu kanal yüzünden gene giderse bu sefer hiç kurtaramayız adsenseyi.

DEneyen varmı acaba?

Hayır kanalı kapatmıyoruz zaten gıremıyoruz ya gmaili siliyoruz.

Açıktan atma istersen özelden kanal gmaili ve şifresini atarmısın,güvenmiyosan skyptan ekleyeyim

dostum kanalın gmailini bide şifresini biliyorsan bana gonderirmisin
ben bu tür kanalları siliyorum sorun ne anlamadım walla
ben direk girip siliyorum

Hayır kanalı kapatmıyoruz zaten gıremıyoruz ya gmaili siliyoruz.

Anlamadım hocam gmaili silince zaten sorun ortadan kalkar benim sorunum şu benimkinde ben kanalın sadece ismini biliyorum mail ve şifresini bilsem zaten silicem veri araçlarından :)

DEneyen varmı acaba?

Valla geriye tek bu yol kaldi saolsun bi kac arkadas yardimci olmaya calisiyo ama henuz bi sonuc alamadik

Anlamadım hocam gmaili silince zaten sorun ortadan kalkar benim sorunum şu benimkinde ben kanalın sadece ismini biliyorum mail ve şifresini bilsem zaten silicem veri araçlarından :)

Hocam sen şifreyi unutmuşsunda senin sıkıntın daha büyük şifremi unuttum dan filan yapmaya çalış hocam.

Hocam sen şifreyi unutmuşsunda senin sıkıntın daha büyük şifremi unuttum dan filan yapmaya çalış hocam.

Ordada kurtarma maili yada teli soruyo onlarıda bilmiyorum bildiğin bk a bastık anlıcağın :)

İşte bende bu yüzden diyorum kanalı flagdan kapatsam sorun çözülürmü :)

Ordada kurtarma maili yada teli soruyo onlarıda bilmiyorum bildiğin bk a bastık anlıcağın :)

İşte bende bu yüzden diyorum kanalı flagdan kapatsam sorun çözülürmü :)

Flagdan bir şey olacağını sanmam aslında ama tecrübeli arkadaşlar yazarlarsa daha iyi olur.

hocam skype den baktım bu nickle 4 kişi çıkıyor :D ekledim sizi skype de bakalım bir konuya

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri