Bu kanalı ilk gelene hediye edicem gmailini yollasın pm den
https://www.youtube.com/channel/UCMmuDurwqF1kNPUuhipu5kA
https://www.youtube.com/channel/UCMmuDurwqF1kNPUuhipu5kA
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
kanal 2016 model ben ondan istedimhacı bu kadar zor mu sıfırdan bir kanal oluşturmak ya, herkes istiyor![]()
hacı bu kadar zor mu sıfırdan bir kanal oluşturmak ya, herkes istiyor![]()
bu rada arkadaşlar konu açmak istemedim kanal la alakalı youtub kafayı yemiş !! spam kanlım var 3 onay gönderdim red yedi 5 Haz 2020 tarihinden sonra tekrar başvurun şuhan durum bu kanal videoları dolaşırken bir videom da reklam cıktı dedim telif mi var video da baktım o da yok dedim bu reklam nerden geliyor kanal onaylı değil dolaş işareti yok reklam gelirlere baktım kazac görünüyo anlamadım gitti 10 dk önce yaşadım bu durumu fikri olan varmı ..
kanal da 850 video gizlide açsam mı aca ba ?Ben de var hocam pk kapandı ama 20 gündür kazanç görüntülenme yansıyo adesenseye ..zannetmmen ama bakalım kesinleşecek mi ?
aç tabi hocam zaten spam kanalsa başvursanda pk acılmaz ama kazanc adsensede kesinleşirse o zaman pıyango olabilir ben sırf bu yuzden tekrar onaya gondermıyorum şayet kesinleşirse oyle devam..ne de olsa pk kapanma derdi olmucakkanal da 850 video gizlide açsam mı aca ba ?
aç tabi hocam zaten spam kanalsa başvursanda pk acılmaz ama kazanc adsensede kesinleşirse o zaman pıyango olabilir ben sırf bu yuzden tekrar onaya gondermıyorum şayet kesinleşirse oyle devam..ne de olsa pk kapanma derdi olmucak
şim kontron ettim 10 dk video reklam yerleştirme olmuyo peki hocam senin kanal ayın 11-12 sin de kazanç ads kesinleşme di mi ?
nisan ayı pk açıktı ve mayıs 11 de kesinleşti hocam nisan sonu pk gitti. Bu ayın ki önemli haziran 11 de kesinleşirse ne ala yoksa onaya gondericem
video arası reklam olmasada genelde başta reklam çıkar zaten o yeter
an itibariyle kanal [MENTION=22780]mlh19[/MENTION] arkadaşa devredilmiştir.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.