bu kanalı nasıl değerlendirebilirim ?

he1senberg

Yasaklanmış
herkese merhaba beyler.

ingilizce içerikli bir dizi kanalım var, gayet iyi hit alıyor ve şuan 270 abonesi var. hergün abone sayısı artıyor.

gel gelelim, aynı diziyi yükleyen şabalağın teki 2 telif gönderdi ve para kazanamıyorum kanaldan.

adamla mailleştim telifleri kaldırmadı.

https://support.google.com/youtube/answer/2807691

şimdi üstteki linki kullanarak adamın ağzından kendim bir mail atıp telifin kaldırılmasını istesem yt yutar mı ?

bana telif yollayan lavuğun kanalını biliyorum ama telif yollamayı bilmiyorum, nasıl telif atarım o lavuğun kanalına ?

Son düzenleme:
Hocam sorununuzu biraz daha üsturuplu yazın lütfen çoluk çocuk forumu değil burası. :)

Hocam sorununuzu biraz daha üsturuplu yazın lütfen çoluk çocuk forumu değil burası. :)

tam olarak "üsturuplu" olmam gereken yer neresi bu konuda ? adama "lavuk - şabalak" dememi kastediyorsan bu kelimeler çok ağır hakaretler değil. bir problem varsa adminler uyarır bende düzenlerim.

ayrıca burası çocuk forumu değil diyerek ne anlatmaya çalıştığını bence kendinde anlamadın.

Konuşma tarzınız hocam. Ağır hakaretler olmayabilir ama burasının forum olduğu unutulmamalı yinede karşı tarafı da dikkate alarak konuşmanız gerekmekte. Bir kişi size bu şekilde konuşsa muhtemelen sizinde hoşunuza gitmeyecek. Burada her yaştan kişi var sokak ağzıyla konuşmayın demek istedim. Amacım tartışma çıkartmak değil bir yanlışınızı düzeltmek saygısızlık aramanın hemen saldırıya geçmenin manası yok.. :)

herkese merhaba beyler.

ingilizce içerikli bir dizi kanalım var, gayet iyi hit alıyor ve şuan 270 abonesi var. hergün abone sayısı artıyor.

gel gelelim, aynı diziyi yükleyen şabalağın teki 2 telif gönderdi ve para kazanamıyorum kanaldan.

adamla mailleştim telifleri kaldırmadı.

https://support.google.com/youtube/answer/2807691

şimdi üstteki linki kullanarak adamın ağzından kendim bir mail atıp telifin kaldırılmasını istesem yt yutar mı ?

bana telif yollayan lavuğun kanalını biliyorum ama telif yollamayı bilmiyorum, nasıl telif atarım o lavuğun kanalına ?

Lütfen geri çekme isteğinizi, orijinal hak talebinizi gönderirken kullandığınız e-posta adresinden [email protected] adresine gönderin. E-posta adresi farklı olursa geri çekme isteğinizi işleme koyamayabiliriz.

Lütfen geri çekme isteğinizi, orijinal hak talebinizi gönderirken kullandığınız e-posta adresinden [email protected] adresine gönderin. E-posta adresi farklı olursa geri çekme isteğinizi işleme koyamayabiliriz.

3.cü telifi yemeden yapma derim ben.Daha önce denemedim ama deneyen çogu arkadas hesapların patladıgını söylüyor.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri