bu kanalın pk onaylanır mı

Bu konu çok önemli!

1-TTS kullananların artık pk açılmayacak mı?
2-Görsel foto veya video slayt kanalları da buna dahil mi?

Ben deneme bi seslendirme yaptım herkes çok şahane sesin var dedi napsam bende bilemedim

basit olarak görüyor artık bu tür videoları slayt basit olarak oluşturulan video anlatımları v.s para kazanamaz diyor bunlar olay açık ve net

Peki hocam bilgisayar sesi yok diyelim, kendimiz seslendiriyoruz ve film eleştirisi yapan bir kanal düşünelim. Video kullanamazsın çünkü telif yiyor. Fotoğraf da kullanırsan slayt oluyor. Peki ne yapacağız ben anlamadım. Ne istiyor arkadaş bunlar doymadı mı :confused:

peki abonesi 3 milyon olan herşey dahil kanalında videolar yarı slayt tarzı mesala... bu kanal gayet kazanıyor ve kapanması yok. bu kanaldaki videoların aynısını bire bir yapabilirim mesala

Dostum o kanallar çok eski YouTube politikası değişti , eski kanallara daha fazla tölerans gösteriyorlar ve pek karismiyorlar özellikle eski ve abone izlenimi çoksa hiç karışmıyor. Yani YouTube dönemini 2018 öncesi ve sonrası diye ayırmak gerekiyor 2018 den önce yapılan şeyleri 2018den sonra sen yapamazsın çünkü o zamanlar kurallar farklıydı şuan farklı yeni kurallarda eski kanallara uygulanmıyor. Atıyorum 10 yıl önce kanalına Rihanna şarkısı yükleyip 100 k abone,. 100 milyon izlenim yapmış adam o dönem kurallar farklı olduğu için 2018de YouTube o videoyu silmiyor , kanalı kapatmıyor aynı şeyi bugün yapsan video 2 dakikada teliften kalkar ihtar yersin.

Dostum o kanallar çok eski YouTube politikası değişti , eski kanallara daha fazla tölerans gösteriyorlar ve pek karismiyorlar özellikle eski ve abone izlenimi çoksa hiç karışmıyor. Yani YouTube dönemini 2018 öncesi ve sonrası diye ayırmak gerekiyor 2018 den önce yapılan şeyleri 2018den sonra sen yapamazsın çünkü o zamanlar kurallar farklıydı şuan farklı yeni kurallarda eski kanallara uygulanmıyor. Atıyorum 10 yıl önce kanalına Rihanna şarkısı yükleyip 100 k abone,. 100 milyon izlenim yapmış adam o dönem kurallar farklı olduğu için 2018de YouTube o videoyu silmiyor , kanalı kapatmıyor aynı şeyi bugün yapsan video 2 dakikada teliften kalkar ihtar yersin.
Benim kanalım 2010 açılmıştı. 2010 dan beri yüklüyorum tamamen özgün 71 bin abonesi var para kazanma kapatıldı mesala

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri