bu kanalla partnere girmeli miyim ?

R
  • Kullanıcı rasim77
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
R

rasim77

Guest
40 günlük kanal.
5 bin abone.
günde 200 bin izlenme.
toplam 3 milyon izlenme
özgün.

partnere girsem ne kazanır ne kaybederim ?

Son düzenleme:
özgünler de kapanabiliyo

hocam seninde ne yapmaya çalıştığı anlamadım sabah 50 bin istiyodun kapanma riski yok diye hava atıyodun eğer bu işlerde bu kadar iyiysen niye milletten fikir alıyosun ki resmen post kasmak için yapıyosun bunları senin böyle bi kanalın olduğuna bile inanmıyorum ben

sağlam bi partnere gir arkanda sana destek olan bi ekip olsun tek başına adsense yürüme bence illaki faydası olur partnerin

Şu adamı ciddi ciddi kaale alıp cevap veriyorsunuz ya hayret.

Dostum sen bu foruma fazlasın bence.. Modlar da sendeki bu parlak ışığı yakında fark edeceklerdir sanıyorum.

forumdaki bu kadar tecrübeli insanlardan bişeyler öğreniceğinize adamlarla alay ediyosunuz davranışlarını düzeltip forumun tadını çıkarabilirsin

Buna davet atanda kabahat işi gücü bıraktık çoluk çocukla uğraşıyoruz

madem ağlayacaksın benim konumda ne işin var?
multi hesaplarını da al terket burayı.
-de -da yazmayı bilmiyo gelmiş bana çocuk diyo... hey allahım... :D

Son düzenleme:
[MENTION=67798]rasim77[/MENTION] [MENTION=58826]hasanaci[/MENTION]

amma uzattınız arkadaşlar ikili tartışmaya girmeyin

partnere girersen adsense %20 keserken partner %30 (bazıları %20 bazıları %10) keser ayrıca düzgün bir partnere giriş yaparsan sana gerekli desteği sağlayabilir kapanma olayında destek çıkabilir yani youtube ile aracılık işlemlerini yapıyor ayrıca ücretsiz müziklerden faydalanabilirsin vs vs forumda bir çok konu mevcut bununla ilgili araştırma yaparsan görebilirsin

[MENTION=67798]rasim77[/MENTION] [MENTION=58826]hasanaci[/MENTION]

amma uzattınız arkadaşlar ikili tartışmaya girmeyin

partnere girersen adsense %20 keserken partner %30 (bazıları %20 bazıları %10) keser ayrıca düzgün bir partnere giriş yaparsan sana gerekli desteği sağlayabilir kapanma olayında destek çıkabilir yani youtube ile aracılık işlemlerini yapıyor ayrıca ücretsiz müziklerden faydalanabilirsin vs vs forumda bir çok konu mevcut bununla ilgili araştırma yaparsan görebilirsin

teşekkürler :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri