Bu Kanallar Tahmini Ne Eder?

• Kullanıcı aliq
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Normal Kanal Alış - Satışı

aliq

Kayıtlı Üye
Kanalların hepsinin Para Kazanması başvuru aşamasında başvuru yapmadım.

1. Kanal:
• Kanalın abone sayısı : 49.300 (Organik)
• Toplam video görüntülenme sayısı : 43M (Organik İzlenme)
• Hesap Kayıt Tarihi : 10/2016

2. Kanal:
• Kanalın abone sayısı : 33.400 (Organik)
• Toplam video görüntülenme sayısı : 50K (Organik İzlenme Yeni Attım Videoları PK açmayı denemek için özgün videolar)
• Hesap Kayıt Tarihi : 10/2016

3. Kanal:
• Kanalın abone sayısı : 10.600 (Organik)
• Toplam video görüntülenme sayısı : 7M (Organik)
• Hesap Kayıt Tarihi : 10/2017

4. Kanal:
• Kanalın abone sayısı : 7.600 (Organik)
• Toplam video görüntülenme sayısı : 230K (Organik)
• Hesap Kayıt Tarihi : 10/2012

Elimde bu şekilde 30-40 kadar kanal var bazıları 2012 bazıları 2016 açılış tarihli. Eğer iyi fiyat edecekse hepsini tek tek satma düşüncem var ama youtube kanal satış işinden uzak kaldığım için piyasa fiyatını merak ediyorum. Kafanızda şu kadar eder diye söyleyebilirseniz bende onun ortalamasını alıp satışa satma düşüncem var.

Para kazanmaları ne durumda hocam pk açık mı, 4.000 saati mi dolduruyor, doldurdu incelemede mi, yoksa para kazanması tamamen mi kapatıldı? Bunları belirtirseniz eğer para kazanması açılabilir pozisyonda ise yani gerekli şartları sağlanırsa açılacak bir durumda ise ben ilk kanalı almak isterim tabi bütçe de önemli

Ben de 3 veya 4'ü almak istiyorum. Bakalım bilenler bir yazsın piyasayı da. Ancak son 12 ayın istatistilerini de paylasmaniz gerekiyor.

Ben de 3 veya 4'ü almak istiyorum. Bakalım bilenler bir yazsın piyasayı da. Ancak son 12 ayın istatistilerini de paylasmaniz gerekiyor.

https://prnt.sc/quhb2n

1. kanalın geçen yılı bu şekilde arada çıkmış arada düşmüş ama 1 video bulunuyor ona göre de düşünmek gerek. Diğer kanalları da gösterirdim ama işyerindeyim modem res atma şansım yok şuanda her kanala modem resleyerek giriyorum. Birkaç talip daha var kafamda herhangi bir fiyat oluşmadı daha şu kadar eder deseler üzerinden çalışma yapıcam ona göre.

---------- Spam Engelliyici 14:27 ---------- Önceki Mesaj 14:27 ----------

Ali oyun kanalı var mı?

Çok yüksek aboneli yoktu sanırım oyun kanalı. Ama 30k aboneli bir kanala oyun videoları atmıştım iyi dönüş almıştım uğraşmadım sonra listedeki 2. kanalım.

---------- Spam Engelliyici 14:29 ---------- Önceki Mesaj 14:27 ----------

Pk acik yuksek abone kanal var mi ?

yüksek aboneli farklı kanallar var işte bunları satarsam onlara çalışmayı düşünüyorum şimdilik aktif olarak yok.

aboneli (türk) var ise elinize fiyatla pm atar mısınız ?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri