Bu Kullanıcı Aramızda mı?

D
  • Kullanıcı daralll
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Kapatılan Hesaplar & Ban Sorunları
D

daralll

Guest
Kafayı yiyeceğim,izlense neyse diyeceğim de laf olsun diye tuttuğum kanal yüzünden başıma bela açacak.gerçi bu manyağın aramızda oldugunu sanmıyorum.durduk yere 2 ihtar yedirdi.bir de ana kanal.

Kafayı yiyeceğim,izlense neyse diyeceğim de laf olsun diye tuttuğum kanal yüzünden başıma bela açacak.gerçi bu manyağın aramızda oldugunu sanmıyorum.durduk yere 2 ihtar yedirdi.bir de ana kanal.

Geri itiraz edin.Nasılsa kanıtlayamayacak o kişi.

Burda olsa bile benim diyeceğini düşünüyormusunuz hocam.

geçende de açıldı buna benzer bir konu.
Türkün biri sahte telif atıyor tom&jerry videolarına.

Karşı bildirim yapın.

geri bildirim kabul edilmezse kanal kapatılıyordu değil mi?
ana hesabın kanalı olduğundan diğer alt kanallar sorun yaşar mı?

Emine :) Tom Jerry e telif atiyor , hey Allahim , boylelerini var ya .....................!!!!!!!!!
Mail adresi ne merak ettim?

Zevk alıyorlar galiba :)

O da birşeymi benim günlük 4-5 dolar getiren kanalım sadece 4 izlenim almış tom ve jerry videosuna gelen telif yüzünden gitmişti :)

gmail e gelen mesaj da mail adresi falan yok.orda da emine meral kullanıcısı şu vidoe için bildirimde bulundu gibisinden bir şeyler yazıyor.ben buna geri bildirim yaptığımda kabul edilmezse kanalın akıbeti ne olur onu merak ediyorum çünkü alt kanallarda iş yapan bir kanalım var ve bu ana kanal maalesef.

bir de para kazanmayı devre dışı bırakıp videoları sildim ama bu adsense ilişkilendirmesini nasıl sonlandıracağız?

Dogru bilgilerini gir yolla. Mahkeme dava kanal kapanma korkma. hem zaten 2 ihtar almis kapansa ne olacak ?

ama hayir en fazla youtube red eder yollamadik karsiya der.

yapin karsi bildiriminizi.

çözum :

heman başka kanal açın hikayeden, atıorum tom ve jery o videoyu yukle. onu şikayet et. adsense felan bağlama... aynı biçimde bir kaç kanal aç şikayet et... o ispat etsin bakalım emine nerede yapıyo o çizgi filmleri :D korkmayın bana bulaşan biri vardı aynı videoyu 5 kanal yukledım, sonra hepsıyle uyarı yaptım... geri çek felan dedı geri adım atmadım yok ettım adamın kanalını youtunbeye de şikayet ettim. artı topluluk ıhtarı gonderdım kanalına çiddet içerikli kanal vb... şimdi bana yapsa dumanını çıkartırdım.... yaptım... şimdi yabancılardayım o beladan kurtuldum yanı...
ama sizde yapabılırsınız...

alt kanalları teker teker giriş için kullanıcı adı al

eğer bu adamı yok etmek istiyorsanız fake hesap açın atın videoları atsın telifi geri bildirim yapın

bu sonuncusuna karşı bildirim yaptım.ilkinin gelen mail ini sildiğimden dolayı video linkini bulamıyorum.bu silinen gmailli geri getirme ya da silinenler kısmı yok mu bunda..

bu sonuncusuna karşı bildirim yaptım.ilkinin gelen mail ini sildiğimden dolayı video linkini bulamıyorum.bu silinen gmailli geri getirme ya da silinenler kısmı yok mu bunda..

Gmail de sol tarafta "Daha Fazla" bölümüne tıkla, orada çöp kutusunu göreceksin.

ihtar aldigin video yu vido yoneticisinden silmis isen yani bunu soruyor isen

BURAYA TIKLA

itiraz edebilecegin butun videolar cikar.
mailiine gelen uyarilarda ihtar yapan kisinin maili gorunmez.

ihtar aldigin video yu vido yoneticisinden silmis isen yani bunu soruyor isen

BURAYA TIKLA

itiraz edebilecegin butun videolar cikar.
mailiine gelen uyarilarda ihtar yapan kisinin maili gorunmez.
eyvallah.diğer kanala gelen sahte telifle birlikte 3 telife de hem gmail hem de senin yolladığın geri bildirim linki üstünden itirazımı yaptım.telif atana da güzel bir mail attım :D

size de bulaşırsa diye yazıyorum gmaili.
açığa yazmak doğru olur mu diye düşündüm ama terbiyesizliği yapan kendisi.
[email protected]
2.si de bunun alt kanalı...

umarım bu sefer gerekli işlem yapılır.sonucu burdan paylaşırım.

Sanki Tom ve Jerry'i kendi çekti hey allahım tam dayaklık bunlar.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri