Fiyatı güzel 4 gb ram 3 gb ekran kartı diyor... Anlayan arkadaşlar değerlendirebilir mi? Acer A6 4gb Ram 500gb Hdd 3gb Ekran Karti 33685884 - n11.com
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
bir de 100 tl indirim varmış hocam 1000 tl ve üzerine nasıl bu kadar ucuz? kesin bir zayıf yanı var...hakkaten güzelmiş hocam ay sonunda düşünebilirim
neden hocam işlemci mi zayıf zayıf yanı nedir?İnternette gezebilir film izleyebilirsiniz daha fazlasını bekleme
neden hocam?Acer ise alma diyorum
neden hocam markadan dolayı mı yoksa başka bir durum mu?hocam alma çok sorun çıkartır dizin yanar alev topuna döner![]()
![]()
fifa pes cod oynatır mı ve camtasia çalıştırır mı hocam bu?Yaklaşık 1-2 hafta kullandım hocam. Tüy gibi ağırlığı yok. Kasma donma yaşamadım ama performans açısından alacaksan tavsiye etmem, fakat fiyatı iyi özelliklerine göre değerlendirilebilir ben sıkıntı yaşamadım kullandığımda ama nasıl kullanacağınıza bağlı tabii ki
Sen ne yazmak istiyorsunuzSen ne yapmak istiyorsunuz hocam, ona göre size laptop sunalım.
fifa,pes,cod gibi oyunlar ve camtasia çalıştırması lazım ama fiyat bu seviyelerde lazım hocam çok naikt yok malesef...Sen ne yapmak istiyorsunuz hocam, ona göre size laptop sunalım.
neden hocam markadan dolayı mı yoksa başka bir durum mu?
4 senedir acer kullaniyorum cok az problem yasadim genel olarak memnunum...
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.