Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
hocam tavsiyem içeriğinizi değiştirin. bu içeriğinizle alakalı bir durum.
örnek olarak benim kanallarımda ki bunlar genelde haber kanalları t.o % 1.5 altına hiç düşmüyor
cinsel içerikli kanallarda + 16 ve +18 reklam çıkmaz. cinsel içerik çalışma. 100 binler izletsem bile to ve tbm çok düşük olur.
bazı yasak kelime türlerini yazınca reklam çıkmıyor olabilir.
ve bazı içerik türlerinde TO benim %10 un altına bile inmedi.
reklamlar ziyade tbm artması ıcın cinsel içerikleri kelimeleri kaldır.. dün bende senın gibi bi hata yaptım cinsel içerikli kelimeler yazdım tbm 0 a dustu gerı kaldırdım suan 0.08 erotik,erotik video vs. filn kaldır anında yükseliyo tbm
Anladım hocam ama reklam hiç çıkmıyodu bende, önce çıkmasını sağlayıp sonra tbm ile uğraşmak lazım, senin to oranın kaç hocam.
Birde erotik bir videonun tagine "erotik vs" den başka ne yazılırki?
tbm 0.08 filan ama yazma bence genede normal nerden cekıyosan ordakı tag ları gir birde şimdi dikkat ettim videoların yanında pdt yazıo ne demek bilen varsa soyleyebılır mı ?
TO oranını sormuştum hocam yani tıklanma/izlenme oranı.
k.bakma tam anlamadan yazmısım 0,69
Tamam hocam seninde to baya az, yukarıda bir arkadaş to nun %10 dan aşağıya hiç düşmediğini söylemiş +16 kanalında.
Hocam sanırım bu dediğinden dolayı olabilir. Açıklama ve tag kısmında izleyici çeksin diye bayağı abartmıştım, onlara bi ayar çeksem reklamlar geri gelir mi acaba?
kesin demiyorum ama geri gelir diyorum.
çünkü arkadaşla beraber 40-50 videoya denedik %85 inde reklamlar çıktı.
ama 4-5 gün zaman geçtikten sonra çıktı.
7-8 videom var hepsinde reklamlar geri geldi şimdilik hocam tekrar teşekkürler.
Anladım hocam ama reklam hiç çıkmıyodu bende, önce çıkmasını sağlayıp sonra tbm ile uğraşmak lazım, senin to oranın kaç hocam.
Birde erotik bir videonun tagine "erotik vs" den başka ne yazılırki?
rica ederim.
---------- Mesaj saat 12:23:37 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 12:22:48 civarında gönderildi. ----------
moda, moda tasarımı, trend kıyafetler, ayakkabı modelleri vs. de yazılabilir
çok yani![]()
Arkadaşlar bu düşük TO oranı neden oluyor. İnsanlar reklamlara mı tıklamıyor yoksa reklam mı çıkmıyor. Kafayı yemek üzereyim.
![]()
![]()
![]()
![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.