Bu manzara hakkında ne düşünüyorsunuz?

ghalacli

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar bu düşük TO oranı neden oluyor. İnsanlar reklamlara mı tıklamıyor yoksa reklam mı çıkmıyor. Kafayı yemek üzereyim.:confused:

screenshot_134.png

screenshot_135.png

screenshot_136.png

screenshot_130.png

hocam tavsiyem içeriğinizi değiştirin. bu içeriğinizle alakalı bir durum.
örnek olarak benim kanallarımda ki bunlar genelde haber kanalları t.o % 1.5 altına hiç düşmüyor

hocam tavsiyem içeriğinizi değiştirin. bu içeriğinizle alakalı bir durum.
örnek olarak benim kanallarımda ki bunlar genelde haber kanalları t.o % 1.5 altına hiç düşmüyor

Hocam yukarıdaki resmini attığım +16 içerikli bir kanal, para kazanmalar aktif oluyor. Ama demin bir şeyi farkettim, videolara girdiğim reklam çıkmıyor, bu neden oldu acaba?

bazı yasak kelime türlerini yazınca reklam çıkmıyor olabilir.
ve bazı içerik türlerinde TO benim %10 un altına bile inmedi.

cinsel içerikli kanallarda + 16 ve +18 reklam çıkmaz. cinsel içerik çalışma. 100 binler izletsem bile to ve tbm çok düşük olur.

cinsel içerikli kanallarda + 16 ve +18 reklam çıkmaz. cinsel içerik çalışma. 100 binler izletsem bile to ve tbm çok düşük olur.

arkadaşın videoların. %85 inde reklam çıkıyor.
aradan 3-4 gün geçince bu oran %90 çıkıyor :)

bazı yasak kelime türlerini yazınca reklam çıkmıyor olabilir.
ve bazı içerik türlerinde TO benim %10 un altına bile inmedi.

Hocam sanırım bu dediğinden dolayı olabilir. Açıklama ve tag kısmında izleyici çeksin diye bayağı abartmıştım, onlara bi ayar çeksem reklamlar geri gelir mi acaba?

reklamlar ziyade tbm artması ıcın cinsel içerikleri kelimeleri kaldır.. dün bende senın gibi bi hata yaptım cinsel içerikli kelimeler yazdım tbm 0 a dustu gerı kaldırdım suan 0.08 erotik,erotik video vs. filn kaldır anında yükseliyo tbm

reklamlar ziyade tbm artması ıcın cinsel içerikleri kelimeleri kaldır.. dün bende senın gibi bi hata yaptım cinsel içerikli kelimeler yazdım tbm 0 a dustu gerı kaldırdım suan 0.08 erotik,erotik video vs. filn kaldır anında yükseliyo tbm

Anladım hocam ama reklam hiç çıkmıyodu bende, önce çıkmasını sağlayıp sonra tbm ile uğraşmak lazım, senin to oranın kaç hocam.

Birde erotik bir videonun tagine "erotik vs" den başka ne yazılırki?

Anladım hocam ama reklam hiç çıkmıyodu bende, önce çıkmasını sağlayıp sonra tbm ile uğraşmak lazım, senin to oranın kaç hocam.

tbm 0.08 filan ama yazma bence genede normal nerden cekıyosan ordakı tag ları gir birde şimdi dikkat ettim videoların yanında pdt yazıo ne demek bilen varsa soyleyebılır mı ?

tbm 0.08 filan ama yazma bence genede normal nerden cekıyosan ordakı tag ları gir birde şimdi dikkat ettim videoların yanında pdt yazıo ne demek bilen varsa soyleyebılır mı ?

TO oranını sormuştum hocam yani tıklanma/izlenme oranı.

Son durum: açıklamalardaki ve taglardaki uygunsuz kelimeleri kaldırınca reklamlar geri geldi arkadaşlar, herkese teşekkürler. Bol tıklamalı günler inşallah :D

Hocam sanırım bu dediğinden dolayı olabilir. Açıklama ve tag kısmında izleyici çeksin diye bayağı abartmıştım, onlara bi ayar çeksem reklamlar geri gelir mi acaba?

kesin demiyorum ama geri gelir diyorum.
çünkü arkadaşla beraber 40-50 videoya denedik %85 inde reklamlar çıktı.
ama 4-5 gün zaman geçtikten sonra çıktı.

7-8 videom var hepsinde reklamlar geri geldi şimdilik hocam tekrar teşekkürler.

rica ederim.

---------- Mesaj saat 12:23:37 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 12:22:48 civarında gönderildi. ----------

moda, moda tasarımı, trend kıyafetler, ayakkabı modelleri vs. de yazılabilir
çok yani :)

rica ederim.

---------- Mesaj saat 12:23:37 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 12:22:48 civarında gönderildi. ----------

moda, moda tasarımı, trend kıyafetler, ayakkabı modelleri vs. de yazılabilir
çok yani :)

Benim kanal yabancı içerikli taglarin içinde 50-60$ lık 4 tane niche 3-4 tanede konudan alakasız "football vs " gibi tagler var zaten hocam. :D

Arkadaşlar bu düşük TO oranı neden oluyor. İnsanlar reklamlara mı tıklamıyor yoksa reklam mı çıkmıyor. Kafayı yemek üzereyim.:confused:

screenshot_134.png

screenshot_135.png

screenshot_136.png

screenshot_130.png

Kanalınızdaki videoları tek tek inceleyin, para kazanmaları deaktif olanlar vardır muhakkak. Yoksa bu izlenime böyle bir tık oranı oldukça düşük, Yanlış giden birşeyler var.

Rüzgar var yelkeninde açık ve hala ilerleyemiyorsan, yelkenin yönü yanlıştır.
Bol kazançlar

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri