Bu Nasıl Bir Mail?

Santa

Yasaklanmış
Müşterilerimden birinin mailine şöyle bir mail gelmiş bu nedir? .mp4 yazıyor sadece açılmıyor

Evet. Senin bir sübyancı olduğunu biliyorum.
Aslında senin hakkında düşündüğünden çok daha fazla şey biliyorum. Anonim gruba

bağlı bir bilgisayar bilimcisiyim (internet güvenliği uzmanı)
.

Birkaç ay önce bir uygulamayı indirdiniz.
Bu uygulamanın bilerek yerleştirilmiş özel bir kodu vardı.
Kurduğunuz andan itibaren, cihazınız Uzak
Masaüstü gibi çalışmaya başladı, her zaman erişebildim.

Program masaüstünüze, kameralarınıza, dosyalarınıza,
şifrelerinize ve irtibat listelerinize erişmemi sağladı . Ayrıca nerede yaşadığınızı ve nerede çalıştığınızı da biliyorum.

Sizi bir süredir izliyordum ve burada topladıklarım çok
büyük.
Cinsel tercihlerinizi ve genç bedenlere olan ilginizi biliyorum.

Nasıl
kameranızdan yakaladığınızı (gençlere (web tarayıcınızdan yakaladığınız)) nasıl bıraktığınızı gösteren 4 video dosyasını güvenli bir şekilde sakladım .
Yapıştırılmış bir pedofil olduğunuzun çok büyük bir kanıtı.

Video dosyaları üzerinde damgaları verilmediği tam olarak ne zaman gösterir
: gençlere mɑsturbating
Iletisim_xx_com_1562400139.mp4 (21.9 MB)
Iletisim_xx_com_1563395922.mp4 (54.9 MB)
Iletisim_xx_com_1562320562.mp4 (123.3 MB)
Iletisim_xx_com_1564670078.mp4 (65,9 MB)

Ben gelmedim cinsel tercihlerinizin ahlakını yargılamak için buradayım
para kazanmak. Çünkü zengin bir insan olduğunuzu ve
itibarınızı önemsediğinizi biliyorum, size kefaret için bir şans vermeye hazırım ve
sizi yalnız bırakacağım.

Bitcoin'in ne olduğunu biliyorsun, değil mi?

Bitcoin'de 5.000 DSD özel bir adres vermeniz gerekir, aksi takdirde,
bu video dosyalarını aile üyelerinize, arkadaşlarınıza ve
çalışma arkadaşlarınıza bulacağım .

Bitcoin cinsinden 5.000 ÙSD almanın zaman alabileceğini biliyorum, bu yüzden
size tam olarak bir hafta vereceğim. Google'da 'bitcoin'i nasıl satın alabilirim' konusunu arayın
ve bana görün.
Yeter yeter. Yeterince gördüm ..

Bitcoin'leri bir hafta içinde görmediyseniz, ben de
yerel polis teşkilatına video kayıtları. Hayatın mahvolmuş olacak,
güven bana. Ƭrɑnsfer ayrıntıları aşağıdadır ..

-------------------------------------------- ------------
ɑeƞd, kesinlikle:
0.4919705 BTC

bitcoin adresime:

3Fd7fqEWHPFpGkVN1NGkbPpsVnHGAc3k3B

(kopyala ve yapıştır)

Bu tür maillere itibar etmeyiniz tıpkı sizi arayıp fetö bağlantınız olup sizden para talep eden kişilerden farkı yok bu dolandırıcıların.

Zaten ingilizce metinden Türkçeye çevrildiği de çok belli. Tamamen spam

Prison Break dizisinde dönen dolapları buraya uyarlamış ********ler :) adamlarda ne kafa var keriz avına çıkıyorlar. Hocam bu tür şeyler gerçek dışıdır, müşteriniz kendini biliyor ve öyle bir halt yememiş ise verilen dosyalar kendisine ait değilse neden bunu önemsiyor, önemsemesin salla geç.

Şimdi eski bir mailime giriş yaptım ve farkettim, spam kutusunda buna çok benzer ingilizce bir mail vardı. Mesaj başlığına direkt pek kullanmadığım şifreyi yazmışlar.
Sanırım google play store'dan indirip üye olduğum bir uygulamadan şifreyi öğrenmişler. Bu şekilde karşıdaki kişi hakkında bilgi sahibi olduklarını ikna etmeye çalışıyorlar sanırım.

Bana da teklif var :D

İYİ ARKADAŞIM,

İsmim Michael Anderson, Batı Afrika'da Gana'da bir bankanın yeni bir Şube Müdürüyüm, İnternetten yaptığım araştırmalar sırasında bilgilerinizi aldım.

BARIŞ'ın adamı olduğumu ve sorun istemeyeceğimi duymak ilginizi çekebilir, sadece birbirimize yardım edebileceğimizi umuyorum. Eğer bu iş teklifini istemiyorsanız, unutmayınız, çünkü sizinle tekrar iletişime geçmeyeceğim.

Her iki tarafın da faydalanacağı bir mali işlemi paketledim, Banka Şube Müdürü olarak, her yılın sonunda başkent Akra'daki merkez ofisime Finansal Rapor göndermek benim görevim.

2018 yılı yıl sonu raporunun sonunda, müdür olduğum şubemin, merkezimin bilmediği ve asla farkında olmayacağı [12.5 Milyon ABD Doları] fazlalık kar elde ettiğimi öğrendim. O zamandan beri bu fonu SUNDRY HESABI'na yerleştirdim.

Banka memuru olarak bu parayla doğrudan bağlantı kuramıyorum, bu yüzden bu konuda birlikte çalışmamız için sizinle iletişime geçmemizi sağladı, böylece bu fonu ülkenizdeki banka hesabınıza PAYLAŞMAK için alabilirsiniz.

Size toplam fonun% 40'ını teklif ediyorum, benim için% 60'ını benim hesabımda tutarken, kendi paylarımın yatırımı / yatırımı için ülkenizde size katılmadan ya da daha iyisi bir ortaklığa girebilirsem ortaklık girişimi, çok takdir edeceğim.

Bu Adres aracılığıyla cevabınızı alır almaz ( michaelanderson0024 @ gm ail.com ) Size bunu nasıl başarılı bir şekilde başarabileceğimize dair daha ayrıntılı bilgi vereceğim.

Saygılarımla,
Bay Michael Anderson.

bana da eskiden kullandığım bir şifre ile spam mail geliyor. itibar etmeyin. yeni dolandırma sitemi bu sanırım

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri