Bu nasıl bir olaydır, Nasıl bi açgözlülük ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Avarice

Kayıtlı Üye
böyle bi forum mantığı varmıdır ya ... :) konunun sahibi istediği diye konuda başka bir şahsın postu editleniyor :D ya yazık yemin ediyorum acınacak haldesiniz arkadaşlar işiniz görülsün diye yardım ediyoruz açgözlülüğünüzün kurbanı olucaksınız sonunda ... bana adam milyon tane pm attı çin sitesiyle alakalı ona yapmıs olduqum yardımda konusuna eklediğim açıklayıcı resimleri kaldırmam için bende kalsın dedim senin faydalandığın gibi belki bir insan daha sebeplenir dedim arkadas moderatora söyleyip başkasının postunu editlettiriyor :) güzel bir ortam yapmışsınız açıkcası

@Mertcan03 kardesim bi göz atsan

Benim anlamadığım konuda benim paylaşımımda foruma aykırı bir durum söz konusu değilken bana sorulmadan benm yaroum eden editlenir kimse bişey paylaşmasın mı ? yada burası neresi ? @3eRKaN sebep ne yani ?

Forum gittikçe magazin programlarına döndü bilgi almaktan çok kavga edilen yer oldu çekirdek alıp izleyesim geliyor. :)

ya forum diye birsey kalmamıski ortada daha 3 günlük adamım ama herkez kendi mendilini sallıyor zaten

kepenkleri coktan kapatmıs burası :)

konu foruma aykırı değilse konunun yada mesajın editlenmesi keyfi durumdur.

Foruma son 1-2 ayda oğlanlar doluştu maalesef ama Serkan abi hepsini temizleyecektir zamanla eski samimiyet ve tadı ben de almıyorum

[MENTION=977]BeRKaN[/MENTION] ı skype tan ekleyin söyler sebebini yanlış iş yapmaz Berkan

Ya aslında zaten Youtube forumunda Çin sitesi ne arıyor.
Video indirme sitesi olsa neyse diyeceğim bence o kategoriler kaldırılmalı.

Konu tatlıya bağlandığına göre konuyu uzatmak sadece yönetimi ve kullanıcıları yıpratır.

böyle bi forum mantığı varmıdır ya ... :) konunun sahibi istediği diye konuda başka bir şahsın postu editleniyor :D ya yazık yemin ediyorum acınacak haldesiniz arkadaşlar işiniz görülsün diye yardım ediyoruz açgözlülüğünüzün kurbanı olucaksınız sonunda ... bana adam milyon tane pm attı çin sitesiyle alakalı ona yapmıs olduqum yardımda konusuna eklediğim açıklayıcı resimleri kaldırmam için bende kalsın dedim senin faydalandığın gibi belki bir insan daha sebeplenir dedim arkadas moderatora söyleyip başkasının postunu editlettiriyor :) güzel bir ortam yapmışsınız açıkcası

Benim anlamadığım konuda benim paylaşımımda foruma aykırı bir durum söz konusu değilken bana sorulmadan benm yaroum eden editlenir kimse bişey paylaşmasın mı ? yada burası neresi ? @3eRKaN sebep ne yani ?

Üstad problemi uzatmanın bir anlamı var mı sence ? Senin fikirlerine tabiki hak veriyorum. Fakat problemi çözüme ulaştırdık gereken cevaplar sunuldu . Konuyu uzatmanın bir anlamı yok yani Saygılarımla Buyrun Link http://www.ytpara.com/konu-disi/18550-basligimin-kapanma-nedeni.html

ya forum diye birsey kalmamıski ortada daha 3 günlük adamım ama herkez kendi mendilini sallıyor zaten

kepenkleri coktan kapatmıs burası :)

Hocam problem ne ise o mesaj üzerindeki
report.gif
tıkla ve hala haksızlık yapıldığını düşünüyorsan. Sonra gel konu aç.

Burası kimsenin babasının çiftliği değil. Tüm üyeler birbiriyle aynı kesinlikle şartlara sahiptir.

Başkasının mesajının editlenmesi gerçekten manidar bir durum bu ben duygusundan kurtulmamız lazım. Sadece ben kazanayım diğerleri kazanmasın sadece ben öğreneyim başkaları öğrenmesin. Böyle iş olmaz. Moderatör arkadaşların bu gibi olaylara çanak tutması hoş değil.

bazen gülüyorum yöneticiler skype kullanmamalı veya skypeden istek almamalı forumda şikayet et butonu boşuna eklenmemiş.

Arkadaşlar yanlış anlaşılmış ve konu sonradan düzeltilmiş. Uzatmaya gerek yok. Başlık yeniden açılıp siteler paylaşıldı. Bu konu için daha fazla başlık açılmasın lütfen. :)
Ne siteymiş arkadaş. :D

Kimse acinacak halde degil sen rahat ol.Varsa bir sikayetin ulasirsin bir yetkiliye durumu anlatirsin gereken neyse yapar.Konu acip show yapmakla 3-5 kelime yazmakla olmaz bu isler.

ya forum diye birsey kalmamıski ortada daha 3 günlük adamım ama herkez kendi mendilini sallıyor zaten kepenkleri coktan kapatmıs burası :)

Forumun olmadigini bildigin bir ortamda daha ne duruyorsun ? Begenmiyorsan basar cikarsin forumda cok show yapacak yerde cok.

Hersey hakli olmaklada bitmiyor malesef.Ne kadar hakli olursan ol hak hukuk aramaninda bir adabi var.Boyle 3 gunluk adam cikipda bu tur kelimeler edemez kusurabakma.Mertcan03'un bana anlattigina gorede 100/100 size hak veriyorum sonuna kadarda haklisiniz ama bu tur cumlelerle birseyi ispat etmeye calisirsan haklida olsan haksiz duruma dusersin.

Foruma son 1-2 ayda oğlanlar doluştu maalesef ama Serkan abi hepsini temizleyecektir zamanla eski samimiyet ve tadı ben de almıyorum

@BeRKaN ı skype tan ekleyin söyler sebebini yanlış iş yapmaz Berkan
Alex sanada bu tur sozleri hic yakistirmiyorum.Oglanlar filan yani ne demek,kim olursa olsun,ne olursa olsun cocukda olsa kimseye bu sekil ithafda bulunulmaz.Lutfen sevgili kardesim biraz yapici konusmalarin olsun yikici degil.

Üstad problemi uzatmanın bir anlamı var mı sence ? Senin fikirlerine tabiki hak veriyorum. Fakat problemi çözüme ulaştırdık gereken cevaplar sunuldu . Konuyu uzatmanın bir anlamı yok yani Saygılarımla Buyrun Link http://www.ytpara.com/konu-disi/18550-basligimin-kapanma-nedeni.html

3eRKaN sana gelince dostum,burasi forum,burda herkes kendi sitesinin,kendi forumunun linkini paylasabilir,reklam amacli direk paylasmadigi surece bunlara fazla takilmayin diye 50 adet yazim var yonetim odasinda.Ve ustune ustelik anladigim kadari ile burda paylasilan bir yabanci alisveris sitesi.Yani her ne kadar konu sahibi sana rica etmis olsada senin o kisiye Duzenlemeye gerek olmadigini zaten bu sitenin genel bir site oldugunu belirtip konuyu kapatman gerekirdi.

Her uyenin her kisinin istegi ile actigi konuyu,yazdigi yaziyi degistireceksek isimiz var.Birakalim butun isimizi gucumuzu milletin mesajini degistirmekle harcayalim vaktimizi.

Lutfen daha dikkatli ve daha olgun ileriyi dusunerekden bazi seylerin kararini ver.Ve asla skypden ordan burdan uye degil adminde olsa yap dedigini yapma.Yapilacak bir sey varsa ya Report eder uye,yada konu acar rica eder gereken yapilir.

Boyle sacma sapan konular ile ugrasmakdan inanin biktim.Lutfen herkes agzindan cikani,forumda yazdigini yazacagini tartsin oyle yazsin.

ben sana söleyim sitede modlardan veya yöneticilerden biri bu çin sitelerinden gelir sağlıyordur milletin faydalanması istemiyordur...

Diger konuya yukardaki arkadasimiz bu mesaji atmis.

Evet bu verilen siteden ben Turkiyeye Mal getiren en buyuk kisiyim.100/99 Turkiyeye bu siteden gelen butun urunleri ben siparis ediyorum butun Turkiyedede magza zincirlerim var satiyorum. Benim cikarima ters oldugu icin kaldirttim linki.iyi yapmadimmi sence ? Kimse ekmegime tas koymasin demi ??

Yakında adama kafayı yedireceksiniz. Ne forum kalacak ne Serkan abi.

Kimse acinacak halde degil sen rahat ol.Varsa bir sikayetin ulasirsin bir yetkiliye durumu anlatirsin gereken neyse yapar.Konu acip show yapmakla 3-5 kelime yazmakla olmaz bu isler.

Alex sanada bu tur sozleri hic yakistirmiyorum.Oglanlar filan yani ne demek,kim olursa olsun,ne olursa olsun cocukda olsa kimseye bu sekil ithafda bulunulmaz.Lutfen sevgili kardesim biraz yapici konusmalarin olsun yikici degil.

3eRKaN sana gelince dostum,burasi forum,burda herkes kendi sitesinin,kendi forumunun linkini paylasabilir,bunlara fazla takilmayin diye 50 adet yazim var yonetim odasinda.Ve ustune ustelik anladigim kadari ile burda paylasilan bir yabanci alisveris sitesi.Yani her ne kadar konu sahibi sana rica etmis olsada senin o kisiye Duzenlemeye gerek olmadigini zaten bu sitenin genel bir site oldugunu belirtip konuyu kapatman gerekirdi.

Her uyenin her kisinin istegi ile actigi konuyu,yazdigi yaziyi degistireceksek isimiz var.Birakalim butun isimizi gucumuzu milletin mesajini degistirmekle harcayalim vaktimizi.

Lutfen daha dikkatli ve daha olgun ileriyi dusunerekden bazi seylerin kararini ver.Ve asla skypden ordan burdan uye degil adminde olsa yap dedigini yapma.Yapilacak bir sey varsa ya Report eder uye,yada konu acar rica eder gereken yapilir.

Boyle sacma sapan konular ile ugrasmakdan inanin biktim.Lutfen herkes agzindan cikani,forumda yazdigini yazacagini tartsin oyle yazsin.

Diger konuya yukardaki arkadasimiz bu mesaji atmis.

Evet bu verilen siteden ben Turkiyeye Mal getiren en buyuk kisiyim.100.99 Turkiyeye bu siteden gelen butun urunleri ben siparis ediyorum butun Turkiyedede magza sinzirlerim var satiyorum benim cikarima ters oldugu icin kaldirttim linki.iyi yapmadimmi sence ? Kimse ekmegime tas koymasin demi ??

haklısın hocam showu yapan ben olduğum için özür diliyorum .

milletin emeğine buşekilde saygı duyduğunuz karşılığını verdiğiniz içinde Ayrıca teşekkür ederim :)

Serkan Abi'nin sabır grafiğini gösteren uygulama yazacağım çok yakında! :D

Forumda yönetici olmanın en kötü yanı her zaman yapıcı olmak zorunda olmak. Yöneticiler bunda zorunlu bence, ama insan gibi insan olan herkes de yapıcı olmalı ne çok kavga gürültü oluyor ya sitede bir sakin, paylaşım platformu burası. Bir yanlışlık yapıldıysa da altında komplo teorileri üretmenin ne gereği var :)

[MENTION=1]Muslera06[/MENTION] Sen de haklısın abi bugüne kadar hiç takınmadığım çirkince tavırlar takınmaya başladım bazen bu dünya kimseye kalmaz neye bu kavga diye düşünüyorum kendimce

Arda bir röportajında şunu demişti; Bir insanı herkes sevmezmiş, bunu öğrendim demişti ben de tam olarak bunu gördüm

Ama sen de biliyorsun r10 da falan sen de iyi niyet gösterdikçe bir sürü çeşit insanla uğraşmıştın bazen insan birşey yapmasa da insanı buluyor o kişiler tek çare görmezden gelmek forumun da genel ambiyansı için. Dikkat edeceğim.

haklısın hocam showu yapan ben olduğum için özür diliyorum .

milletin emeğine buşekilde saygı duyduğunuz karşılığını verdiğiniz içinde Ayrıca teşekkür ederim :)

Ustadim ozur dileme.Ozurluk birsey yok aslinda ortada.Tek istedigim eger bir haksizlik varsa bu haksizligi duzgun bir dille duzgun bir uslup ile dile getirip cozumunun saglanmasi.1 kisinin yaptigi hatayi 100 kisiye mal etmemeli.

Ve ustelik kim olursa olsun bende olsam hata yapabilirim yapabiliriz.Onemli olan yapilan hatanin,hata yapmis olan kisi ile o ortamdaki kisilere duzgun bir sekilde anlatilmasidir.

Bu sekilde oldugu surece her ortamda ister sanal ister gercek hayatda hep saygi duyulursun ornek gosterilirsin.

---------- Mesaj saat 01:01:33 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 00:59:45 civarında gönderildi. ----------

@Muslera06 Sen de haklısın abi bugüne kadar hiç takınmadığım çirkince tavırlar takınmaya başladım bazen bu dünya kimseye kalmaz neye bu kavga diye düşünüyorum kendimce

Arda bir röportajında şunu demişti; Bir insanı herkes sevmezmiş, bunu öğrendim demişti ben de tam olarak bunu gördüm

Ama sen de biliyorsun r10 da falan sen de iyi niyet gösterdikçe bir sürü çeşit insanla uğraşmıştın bazen insan birşey yapmasa da insanı buluyor o kişiler tek çare görmezden gelmek forumun da genel ambiyansı için. Dikkat edeceğim.

Biliyorum seni alex durumunu ve su songunlerdeki halini ve bu yuzdende zaten fazla ustune varmiyorum :).

Ben o kisileri saygi gostererek yendim Alex,saygisizca kelimelerle yenmedim yada alt etmedim,sadece saygi gosterdim ,yasina,ortamdaki adina,evli ise eger esine cocuguna kadar dusunerek kelimelerimi secip oyle konustum ve hep kazanan oldum.Sadece birazcik saygi gerisi geliyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri