böyle bi forum mantığı varmıdır ya ...

konunun sahibi istediği diye konuda başka bir şahsın postu editleniyor

ya yazık yemin ediyorum acınacak haldesiniz arkadaşlar işiniz görülsün diye yardım ediyoruz açgözlülüğünüzün kurbanı olucaksınız sonunda ... bana adam milyon tane pm attı çin sitesiyle alakalı ona yapmıs olduqum yardımda konusuna eklediğim açıklayıcı resimleri kaldırmam için bende kalsın dedim senin faydalandığın gibi belki bir insan daha sebeplenir dedim arkadas moderatora söyleyip başkasının postunu editlettiriyor

güzel bir ortam yapmışsınız açıkcası
@
Mertcan03 kardesim bi göz atsan
Benim anlamadığım konuda benim paylaşımımda foruma aykırı bir durum söz konusu değilken bana sorulmadan benm yaroum eden editlenir kimse bişey paylaşmasın mı ? yada burası neresi ? @
3eRKaN sebep ne yani ?
Kimse acinacak halde degil sen rahat ol.Varsa bir sikayetin ulasirsin bir yetkiliye durumu anlatirsin gereken neyse yapar.Konu acip show yapmakla 3-5 kelime yazmakla olmaz bu isler.
ya forum diye birsey kalmamıski ortada daha 3 günlük adamım ama herkez kendi mendilini sallıyor zaten kepenkleri coktan kapatmıs burası
Forumun olmadigini bildigin bir ortamda daha ne duruyorsun ? Begenmiyorsan basar cikarsin forumda cok show yapacak yerde cok.
Hersey hakli olmaklada bitmiyor malesef.Ne kadar hakli olursan ol hak hukuk aramaninda bir adabi var.Boyle 3 gunluk adam cikipda bu tur kelimeler edemez kusurabakma.Mertcan03'un bana anlattigina gorede 100/100 size hak veriyorum sonuna kadarda haklisiniz ama bu tur cumlelerle birseyi ispat etmeye calisirsan haklida olsan haksiz duruma dusersin.
Foruma son 1-2 ayda oğlanlar doluştu maalesef ama Serkan abi hepsini temizleyecektir zamanla eski samimiyet ve tadı ben de almıyorum
@
BeRKaN ı skype tan ekleyin söyler sebebini yanlış iş yapmaz Berkan
Alex sanada bu tur sozleri hic yakistirmiyorum.Oglanlar filan yani ne demek,kim olursa olsun,ne olursa olsun cocukda olsa kimseye bu sekil ithafda bulunulmaz.Lutfen sevgili kardesim biraz yapici konusmalarin olsun yikici degil.
Üstad problemi uzatmanın bir anlamı var mı sence ? Senin fikirlerine tabiki hak veriyorum. Fakat problemi çözüme ulaştırdık gereken cevaplar sunuldu . Konuyu uzatmanın bir anlamı yok yani Saygılarımla Buyrun Link
http://www.ytpara.com/konu-disi/18550-basligimin-kapanma-nedeni.html
3eRKaN sana gelince dostum,burasi forum,burda herkes kendi sitesinin,kendi forumunun linkini paylasabilir,reklam amacli direk paylasmadigi surece bunlara fazla takilmayin diye 50 adet yazim var yonetim odasinda.Ve ustune ustelik anladigim kadari ile burda paylasilan bir yabanci alisveris sitesi.Yani her ne kadar konu sahibi sana rica etmis olsada senin o kisiye Duzenlemeye gerek olmadigini zaten bu sitenin genel bir site oldugunu belirtip konuyu kapatman gerekirdi.
Her uyenin her kisinin istegi ile actigi konuyu,yazdigi yaziyi degistireceksek isimiz var.Birakalim butun isimizi gucumuzu milletin mesajini degistirmekle harcayalim vaktimizi.
Lutfen daha dikkatli ve daha olgun ileriyi dusunerekden bazi seylerin kararini ver.Ve asla skypden ordan burdan uye degil adminde olsa yap dedigini yapma.Yapilacak bir sey varsa ya Report eder uye,yada konu acar rica eder gereken yapilir.
Boyle sacma sapan konular ile ugrasmakdan inanin biktim.Lutfen herkes agzindan cikani,forumda yazdigini yazacagini tartsin oyle yazsin.
ben sana söleyim sitede modlardan veya yöneticilerden biri bu çin sitelerinden gelir sağlıyordur milletin faydalanması istemiyordur...
Diger konuya yukardaki arkadasimiz bu mesaji atmis.
Evet bu verilen siteden ben Turkiyeye Mal getiren en buyuk kisiyim.100/99 Turkiyeye bu siteden gelen butun urunleri ben siparis ediyorum butun Turkiyedede magza zincirlerim var satiyorum. Benim cikarima ters oldugu icin kaldirttim linki.iyi yapmadimmi sence ? Kimse ekmegime tas koymasin demi ??