Bu nasıl olabilir ?

ertunc23

Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.youtube.com
Merhaba dostlar ;

Günlerdir içerik araması yapıyorum.Buluyorum 4,5 gün takip ediyorum bakıyorum doğru düzgün içeriği atan yok, hazırlıklarımı yapıp kanalımı açıp ekmeğini yemeğe başlıyorum pat 2k 3k geçince benim kanal patlıyor ardından bir bakıyorum 4,5 gündür hiç içerik atılmayan katagori spam doluyor.Aynı videodan birde 3,4 tane atıp çöpe çevriliyor.Ayrıca çıkmamış bölümleride sanki çıkmış gibi eski bölüm üstüne başlık değiştirip atıp izleyicileri son derece kaçırıyorlar.Nerdeyse eminim alayı bizimkiler.Bir tane kanakda hele "ali ço... " diye gördüm.Kimseyi suçlamıyorum fakat bu saatden sonra burdan ne kimseden kanal satın alırım nede vds.Bu kaçıncı oldu yeter artık.Haftalarca içerik arıyorum kanalımı patlatıp armut piş ağzıma düş yapılıyor.

Not: Bari temiz çalışın, çöpe çevirmeyin.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Partner kanal falan ya da program satanların büyük çoğunluğu kanalları takip edip bota takıp içeriği kopyalıyor zaten. Kanal satın almamak, satın alınırsa da bilindik şeyler yüklemek deneme amaçlı saçma şeylerde kullanmak en mantıklısı.

Ben de aylarca ekmeğini yediğim üzerinde çok uğraşıp güzel videolar hazırladığım kanalı bir partnere sokmuştum, partnerliğe alan kişi gömüldü kategoriye paylaştı falan şu an öyle çöp vaziyette ki utanıyorum arama yaparken. :) Kimse gelmesin sadece ben yiyeyim mantığında olmak da yanlış ama çöpe çevirmek de hoş olmuyor, düzgünce yapanlar da var saygı duyuyorum onlara da.

valla bende de öyle oluyo nasıl oluyo hiç anlam veremiyorum . bakıyorum çizgide kimse yok dalıyorum 2 gün sonra ana baba günü oluıyor

Merhaba dostlar ;

Günlerdir içerik araması yapıyorum.Buluyorum 4,5 gün takip ediyorum bakıyorum doğru düzgün içeriği atan yok, hazırlıklarımı yapıp kanalımı açıp ekmeğini yemeğe başlıyorum pat 2k 3k geçince benim kanal patlıyor ardından bir bakıyorum 4,5 gündür hiç içerik atılmayan katagori spam doluyor.Aynı videodan birde 3,4 tane atıp çöpe çevriliyor.Ayrıca çıkmamış bölümleride sanki çıkmış gibi eski bölüm üstüne başlık değiştirip atıp izleyicileri son derece kaçırıyorlar.Nerdeyse eminim alayı bizimkiler.Bir tane kanakda hele "ali ço... " diye gördüm.Kimseyi suçlamıyorum fakat bu saatden sonra burdan ne kimseden kanal satın alırım nede vds.Bu kaçıncı oldu yeter artık.Haftalarca içerik arıyorum kanalımı patlatıp armut piş ağzıma düş yapılıyor.

Eğer aynı ali den bahsediyorsak benim videoları da çalmış :) bastığım çerçeveler duruyor daha.. izlenimde yok kanalında ne yapmaya çalışıyorsa kanalı çorba olmuş :)

Partner kanal falan ya da program satanların büyük çoğunluğu kanalları takip edip bota takıp içeriği kopyalıyor zaten. Kanal satın almamak, satın alınırsa da bilindik şeyler yüklemek deneme amaçlı saçma şeylerde kullanmak en mantıklısı.

Ben de aylarca ekmeğini yediğim üzerinde çok uğraşıp güzel videolar hazırladığım kanalı bir partnere sokmuştum, partnerliğe alan kişi gömüldü kategoriye paylaştı falan şu an öyle çöp vaziyette ki utanıyorum arama yaparken. :) Kimse gelmesin sadece ben yiyeyim mantığında olmak da yanlış ama çöpe çevirmek de hoş olmuyor, düzgünce yapanlar da var saygı duyuyorum onlara da.

Demek ki tek ben değilim :) bundan sonra az öz kendi kanalımı kendim açar yoluma devam ederim.Yine söylüyorum kimseyi suçlamıyorum ama oluyor işte.5 gün takip ediyorum hiç atan yok da ben atınca nasıl ifşa oluyor ? Nasıl bulunuyor 2 saat içerisinde de 1 gün içinde tam çöpe çevriliyor.Bunu yapanlar kesin türk abi.Yabancı olduğunu tahmin ettiğim adamın kanalı 1 uyarı alınca adam hemen bırakıyor çünkü.Bundan da eminim.

Not: nasıl anlıyorum yabancı olduğunu yorumlara karşılık verebiliyor normal konuşuyorlar.Çeviriyle bu denli izleyici ile anlaşabilmek bence zor iş.

---------- Spam Engelliyici 01:09 ---------- Önceki Mesaj 01:07 ----------

Eğer aynı ali den bahsediyorsak benim videoları da çalmış :) bastığım çerçeveler duruyor daha

Aha sizinle görüşelim hocam :) o ali çöp etti içeriği resmen birde 1 hafta sonra çıkacak bölümü sanki çıkmış gibi atmaz mı iyice sinir oluyorum.Çaldı çırptı olmaz bu işlerde sonuçta içerik kimsenin değil ama allah aşkına burdaysa ve okuyorsa düzgün spam yap bari :) milleti kaçırıyorsun

Demek ki tek ben değilim :) bundan sonra az öz kendi kanalımı kendim açar yoluma devam ederim.Yine söylüyorum kimseyi suçlamıyorum ama oluyor işte.5 gün takip ediyorum hiç atan yok da ben atınca nasıl ifşa oluyor ? Nasıl bulunuyor 2 saat içerisinde de 1 gün içinde tam çöpe çevriliyor.Bunu yapanlar kesin türk abi.Yabancı olduğunu tahmin ettiğim adamın kanalı 1 uyarı alınca adam hemen bırakıyor çünkü.Bundan da eminim.

Not: nasıl anlıyorum yabancı olduğunu yorumlara karşılık verebiliyor normal konuşuyorlar.Çeviriyle bu denli izleyici ile anlaşabilmek bence zor iş.

---------- Spam Engelliyici 01:09 ---------- Önceki Mesaj 01:07 ----------

Aha sizinle görüşelim hocam :) o ali çöp etti içeriği resmen birde 1 hafta sonra çıkacak bölümü sanki çıkmış gibi atmaz mı iyice sinir oluyorum.Çaldı çırptı olmaz bu işlerde sonuçta içerik kimsenin değil ama allah aşkına burdaysa ve okuyorsa düzgün spam yap bari :) milleti kaçırıyorsun

görüşelim hocam skype ekledim gözlüklü biri var o sizseniz tamamdır :) eğer aynı kategoriyse gerçekten şu an önüne gelen o kategoriye çalışıyor sanki. bir iki hafta öncesine kadar düzgün calışan bir iki kişi vardı.. şimdi epey çoğalmış

Merhaba dostlar ;

insan biraz düşünceli olur ya ben bu işten ekmek yiyorum içerik çalarsam mail satmam der aslında almamak lazım hepsini kendin yapmak en iyisi

Kimseyi suçlamıyorum.Artık olanlar canıma tak etti benim.Yoluma tek devam edeceğim

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri