bu nasıl tekarlanan içerik sayılmaz

barisdogaan

Kayıtlı Üye
https://youtu.be/8qgRmpiM9Rw bu videodaki içerik sağ üst köşede görebileceğiniz üzere gamezone kanalına ait ki o kanalı bende takip ederim. benim kendi kurguladığım içeriğe bile tekrarlanmis içerik uyarısı veren youtube bu çalıntı videoya nasıl vermiyor biri soylebilir mi ? ne yani ordaki seslendirme mi olay, değer katması bu mudur yani

https://youtu.be/8qgRmpiM9Rw bu videodaki içerik sağ üst köşede görebileceğiniz üzere gamezone kanalına ait ki o kanalı bende takip ederim. benim kendi kurguladığım içeriğe bile tekrarlanmis içerik uyarısı veren youtube bu çalıntı videoya nasıl vermiyor biri soylebilir mi ? ne yani ordaki seslendirme mi olay, değer katması bu mudur yani

https://www.ytpara.com/youtube-hakk...tif-icerik-tekrarlanan-icerik-sayilir-mi.html

hocam biliyorum zaten. burdaki olay şu hic bir değişiklik yapmadan sadece ses ekleyerek bunu nasıl geçebiliyor. yani bide benim saatlerce uğraştığım içeriğe bile tekrarlanmis içerik verirken

Orjinal videoyu bilmiyorum, ama o kanaldaki tüm içeriklerden bile derleme yapıp bir bazı kısımları ekleyip seslendirmiş ise adil kullanımdır, ama komple videoyu alıp sadece seslendirmiş ise adil kullanıma pek girmez diye düşünüyorum. Youtube yorumlama istiyor, bunun teknik bir detayı yok, insiyatif gibi algılayabiliriz bu sistemi. Sonuçta kanalların pksını açan ve kapatan birebir youtube çalışanıdır.

forumda bu tarz konular çok açılmaya başlandı biraz forumun arama butonunu kullanarak çıkan sonuçları araştırıp okuyarak bu sorunun cevabını hem öğrenir hemde daha iyi kavrarsın

forumda bu tarz konular çok açılmaya başlandı biraz forumun arama butonunu kullanarak çıkan sonuçları araştırıp okuyarak bu sorunun cevabını hem öğrenir hemde daha iyi kavrarsın

araştırıyorum elbette. butonuda kullanıyorum ayrıca. Ama dikkat edersen bilgiler hep muamma kalıyor. İnsan kafasına takılanı sormakta haklıdır elbet. sonuçta çöp konu açmıyorum

Bizlerin de burada bir eksiği var aslında sabit bir konu açabiliriz bunun için, bilgiler böyle parça parça dağılmaz daha iyi olur.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri