Bu ne şimdi

uploudpro39

Kayıtlı Üye
a2b3190e1c58d81fe2338fa0e3afc47e.jpg

ne var bunda demek geliyor içimden? adam güzel bir üslupla içerik istemiş ?

yakında pşt pşt flag atalım mı .s .s diye mesaj atarlar daha durun bu ne yaş ortalaması düştükçe olucak olan budur!

Müslüman kardeş paylaş, işte müslüman müslümanın kardeşidir

:D :D :D

Dini kendi menfaati için kullanıyor neresi iyi allah rızası için para isteyen dilenciden ne farkı var

Sizi nerden bulmuş merak ettim eğer facebooktan içerik isteyecek kadar düştüyse bu insan verdiğiniz içeriği çöp etmekten başka işe de yaramaz.

dini sömüren insanlardan nefret ediyorum.. Asla istediklerini vermem bu tiplere.

1. gün; Neden kaynağını söylemiyorsun kazancına beni ortak etsene müslüman değilmiyiz.

-ben kaynağımı arayarak buldum sende ararsan sende kaynak bulursun kendine, çalıştığım içerikte kimseyi rakip yapamam kendime

2. gün; Hadi kardeş rakip olsak ne olur ki youtube derya deniz sanada yeter banada

-Bekle biraz düşünmem lazım

3. gün;Kardeş payı yaparız.

-madem öyle al şu içeriği çalış

4. gün;Ha beni geçersen arada telif yollarım görürsün

Yapma ayıptır

5. gün:Hadi kardeş sen önce başladın şimdiye kadar kazanacağını kazanmışındır
Birazda meydanı bana bırak

-Bak yapma diyorum bunun acısını fena çıkartırım

6. gün:Flag flag flag...

-Ben bu flagçılaın var ya ta.........

çok pis yöntem konusu açasım var..ama bu kadar emek veren (ben dahil)arkadaşlar için açamayacağım ,kusura bakmayın !!!

çok pis yöntem konusu açasım var..ama bu kadar emek veren (ben dahil)arkadaşlar için açamayacağım ,kusura bakmayın !!!

hocam ben bayadır ugrasıyorum 9 10 ay gibi bir süre belkide dahada fazla, ayda 50 tl 60 tl falan alıyorum ama bencede açmayın böyle bir konu ben kazanamıyorsam başkasıda kazanamasın olayı çok kötü oluyor.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri