Bu nedir Böyle

• Kullanıcı çömez
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

çömez

Kayıtlı Üye
arkadaşlar bir kanalımı adsense hesabıma bağlayacaktım ve karşıma şu yazı çıktı bu nedir bileniniz ve fikri olanlar yardımcı olursa sevinirim

Ekli dosyalar

• Ekran Alıntısı.JPG
    Ekran Alıntısı.JPG
    58,1 KB · Görüntüleme: 209
bu benim adsense hesabım ve adsense hesabımda hiç video yok

adsense hesabının youtube kanalı vardı demi? büyük yanlış. kapanmış kanalın. adsenseye normal bi şekilde bağlan, adsense adresini değiştir ayarlardan düzelir. adsense hesabına youtube kanalı açmayın arkadaşlar.

Evet adsense hesabı yaptığım hesabım youtube kanalıydı aynı zamanda fakay video filan yoktu.EE formdan böyle öğrendik bunun böyle olmaması gerektiğine dair ilk defa sizden duydum çok teşekkür ederim bu hatayı nasıl düzenleyeceğiz. ve başka hesaplarımda var bunun gibi bunların para kazanmasını kapatsam adsenseyi etkilermi üstat

Arkadaşlar bu durum adsense hesabımı etkiler mi ? Yani hiç dokunmasam ödeme alabilirmiyim

Bu kanal benim adsense hesabım. Yukarda sayın rhaegar ın dediği gibi adsense hesabı açarken formdaki bilgilere göre açtık ve hesabımızdada bir kanal oluşturtuk fakat bu hesab addsense hesabı olduğu için video yüklemedik.Şimdi yeni açtığım kanallardan birisini adsense hesabımla ilişkilendirirken bu çıktı yani kanalı bağlayamadım.Merak ettiğim şey şu bu durum adsense hesabımı nasıl etkiler ve bunu nasıl düzenleyeceğim

Adsense mailini değiştir hocam. Ne olur ne olmaz.

bence,şuanki adsense hesabındaki yöneticiyi yeni açılacak ve youtube hesabı hiç açılmamış bi hesapla degişmek işe yarar.

Arkadaşlar bu yöneticiyi nerden değiştireceğiz bakıyorum ama bulamıyorum

Tamam galiba arkadaşlar eski sayfadan buldum gibi yeni sayfa düzeninden bulamamıştım.Eğer halledemezsem buraya yazarım yardımlarınıza ihtiyacım olabilir .Yazan arkadaşlara çok teşekkür ederim

ayarlar/erişim ve yetkilendirme/kullanıcı yönetimi nden boş gmaile davetiye yollayın
yolladıgınız gmaile girip davetiye mailini onaylayın
eski gmailden adsenseye giriş yapıp yeni gmaili yönetici olarak onaylayın
yeni gmailden adsenseye girip eskisinin yöneticiliğini iptal edin

Arkadaşlar iişlemi yaptım çok sağolun fakat sizin tarif ettiğiniz gibi değil.Yönlendirdiğim hesabında kanalları var.Bu hesaptaki kanalların para kazanmasını kapatıyorum.Böyle olursa sıkıntı çıkarmı yoksa sizlerin tavsiyesi ile sıfır bir hesap oluşturup sadece mail hesabı onumu kullanayım

Ayrıca yazan arkadaşlardan Allah razı olsun bu mübarek gecelerin yüzü suyu hürmetine hepinize bol ve helal kazançlar dilerim

kanal kapanmış adsense ve gmaili etkilemez onlara giriş yapabilirsin

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri