Bu nedir çok ilginç - İzlenio.com

imparator

Yasaklanmış
Web sitesi
www.saniyeanneyemekleri.com
Arkadaşlar sayfalarda gezinirken çok ilginç bişeye rastladım. İzlenio.com hakkında bilgiisi olan arkadaşlar cevaplarsa sevinirim.
Saniye Anne Yemekleri - Yemek Tarifleri
Gördüğünüz üzere benim kanalımı spamlamışlar buraya kadar normal bir spam olayı. Peki solda diğer yemek tarifleride var ve kapak resimleri hep aynı onlardamı spam. Spamsa nasıl herkesi çekiyorlar kimse görmedimi. Değilsen kapakresmi tek tipmi anlayamadım.

Uyarı : IZLEnio.com kullanıcıları ve üyeleri, üçüncü kişilerin telif hakkı sahibi bulunduğu her türlü fikri eser, fotoğraf, resim vb. materyal ve ürünleri kullanamazlar. IZLEnio.com kullanıcıları ve üyelerinin, üçüncü kişilerin telif hakkı sahibi olduğu videoları kullanması durumunda, her türlü hukuki ve cezai sorumluluk kendilerine aittir. Sitemize tarafımızdan eklenen tüm videolar Vk.com, Youtube.com, Mail.ru, Kiwi.kz vb. video sitelerinde bulunmakta olup başkaları tarafından bu video paylaşım sitelerine eklenmiş videolardır. Hak Sahipleri tarafından telif hakkı olan yada yayınlamasının uygunsuz olduğu ispatlanan içerikler, [email protected] mail adresinden bildirilmeleri sonrasında yayından kaldırılacaktır.
© 2015 IZLEnio.com Powered by phpVibe™

ben mi yanlış gördüm yoksa izlediğim videolar 6 saniye ve o kanal beni asıl kanala yönlendirdi?

Uyarı : IZLEnio.com kullanıcıları ve üyeleri, üçüncü kişilerin telif hakkı sahibi bulunduğu her türlü fikri eser, fotoğraf, resim vb. materyal ve ürünleri kullanamazlar. IZLEnio.com kullanıcıları ve üyelerinin, üçüncü kişilerin telif hakkı sahibi olduğu videoları kullanması durumunda, her türlü hukuki ve cezai sorumluluk kendilerine aittir. Sitemize tarafımızdan eklenen tüm videolar Vk.com, Youtube.com, Mail.ru, Kiwi.kz vb. video sitelerinde bulunmakta olup başkaları tarafından bu video paylaşım sitelerine eklenmiş videolardır. Hak Sahipleri tarafından telif hakkı olan yada yayınlamasının uygunsuz olduğu ispatlanan içerikler, [email protected] mail adresinden bildirilmeleri sonrasında yayından kaldırılacaktır.
© 2015 IZLEnio.com Powered by phpVibe™

Teşekürler mail adresini arıyordum

Buradan biri yapmıştır.

Nerden yapıldığı önemli değil hep yapılıyor kaldırtıyoruzda onlarca ünlü yemek sitesi var burda beni şoke eden olay bu

---------- Spam Engelliyici 21:35 ---------- Önceki Mesaj 21:34 ----------

ben mi yanlış gördüm yoksa izlediğim videolar 6 saniye ve o kanal beni asıl kanala yönlendirdi?

Yok o videolar 7 saniyelik diğer kanala yönlendiriyo ama bugün attım otomatik çekme durumu var.

---------- Spam Engelliyici 21:36 ---------- Önceki Mesaj 21:35 ----------

Spam kanalları linklemişler kanallarda kapanınca konular çöp olmuş.

Cacık Tarifi

Evet eski kanalı otomatik çekiyorlar çok ilginç reklamda çıkıyo

Arkadaşlar sayfalarda gezinirken çok ilginç bişeye rastladım. İzlenio.com hakkında bilgiisi olan arkadaşlar cevaplarsa sevinirim.
Saniye Anne Yemekleri - Yemek Tarifleri
Gördüğünüz üzere benim kanalımı spamlamışlar buraya kadar normal bir spam olayı. Peki solda diğer yemek tarifleride var ve kapak resimleri hep aynı onlardamı spam. Spamsa nasıl herkesi çekiyorlar kimse görmedimi. Değilsen kapakresmi tek tipmi anlayamadım.

spamlama yok hocam yaptığı şey bir nevi sizin videoları kendi sitesine ekleme ve kendi sitesinde oynatma.

buna benzer çok site var

Yeni Youtube Kanalımıza davetlisiniz
Yeni Youtube Kanalımıza davetlisiniz -
Yeni Youtube Kanalımıza davetlisiniz - Vidiondo.de - gratis Videostreaming
Yeni Youtube Kanalımıza davetlisiniz Ch?iNgu

spamlamak ? adam sizin videonuzu sitede paylaşmış. videonuza girdiğinizde paylaş butonu var değil mi bu durumda yapacağınız bir şey yok bence. yanlışım varsa düzeltin

YT kanalnızda video yüklerken ya da yüklendikten sonra Dağıtım seçenekleri-Yerleştirmeye izin ver kısmını işaretini kaldırın kimse videonuzu sitesine gömmesin,bu spam değil video yerleştirmedir,gerçi yemek sitelerinin çoğu spam özgünleştirme olsa da spam üç beş kelime değiştir yola devam hesabındalar.

Yani url eklemiş diyorsunuz öyle bile olsa bu spam sayılır çünkü sayfasında reklam çıkıyor. Başka sitelerde var videolarımı url ile oynatan onlara ses çıkarmıyorum ama böyle büyük bi video sitesinde temsilciymiş gibi açmasına şaşırdım

Kanalınız için bulunmaz nimet. SEO ve izlenim açısından kanalınıza faydası var. Bu bir spam değildir. Mutualist yaşamdır.

analızlerıne bakarmısın bu sıteden sana gosterım gelıyormu? cunku vıdeonun kosesınde o sıtenın logosu var... player uzerınden mı logo ekledıler yanı ... analızlerıne bakınca cıkıcak ortaya eger bu sıteden ızlezlenım gelıyorssa evet cok ıyı .. benımde bı vıdeomu bı sıte paylasmıstı adamlara musallat oldum yenı vıdeo yaptıkca lınkını atıp sızın takıpcılerınızde ılgılenebılır paylasabılırsenız sevınırım dıyorum :)

analızlerıne bakarmısın bu sıteden sana gosterım gelıyormu? cunku vıdeonun kosesınde o sıtenın logosu var... player uzerınden mı logo ekledıler yanı ... analızlerıne bakınca cıkıcak ortaya eger bu sıteden ızlezlenım gelıyorssa evet cok ıyı .. benımde bı vıdeomu bı sıte paylasmıstı adamlara musallat oldum yenı vıdeo yaptıkca lınkını atıp sızın takıpcılerınızde ılgılenebılır paylasabılırsenız sevınırım dıyorum :)
7-8 ay once haber videosu calisirken bi cok site attigim icerigi cekiyordu izlenim alsada kazanca pek yansimiyordu suan diger sitelerde videolarda reklam gosterimi yapiyormu

7-8 ay once haber videosu calisirken bi cok site attigim icerigi cekiyordu izlenim alsada kazanca pek yansimiyordu suan diger sitelerde videolarda reklam gosterimi yapiyormu

evet reklamlarım o sıtede gozukuyor... bakım derken yenı bı vıdeomu daha eklemısler onuda gormus oldum sevındırık oldum hıhıh :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri