Bu Niche de Var mı iş?

• Kullanıcı uykusuz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💵 Para Kazanma, Adsense ve Alternatif Gelir Modell

uykusuz

Kayıtlı Üye
Niche Ustaları bu kelimeyi yorumlar mısınız?

Google Aramalarda:7.640.000

pek ekmek cıkmaz gibi ancak kaliteli video bulabilirsen. tek tık bile seni kurtarır günde. cok güzel bir calışma yapmalısın.

hocam bu niche ne oluyor :)

fotografta gördügün gibi bazı kelimelerin tıklama başına getirdigi reklam geliri:)

yani bu niche kelimeleri içeren bir video paylaşır ve o videonuzdaki reklamlardan tık alırsanız tbm oranınız ucar:) bazı hatta bircok videodan 100lerce tıklamayla alamadıgınız kazancı bu kelimeler sayesinde ttek tıklamayla elde edersiniz.

Eyv. Sahtecennet. Pek ekmek çıkmaz neye göre yorumladın anlatırsan herkes bilgilenir bende:)

niche kelimelerimizi sonuc itibari ile adwords üzerinden yapıyoruz adwordsda bize googlede yapılan genel aramaların sonucunu verir senin kelimende 100 arama var desek bunun kacı youtube üzerinden yapılan aramalar olacak?:):)

veya yapılan aramalarda senin videon kacıncı sırada cıkacakki izlenim alabilesin.:)

sonuc itibari ile aranman fazla olacakki kelimenin. izlenebilesin izlenebilesinki tıklanabilesin:)

söyle örnek vereyim hemen.

dün niche calışması yaparken arkadaşla tutturdu bir kelime üzerine arkadaş diyorum o kazandırmaz tutturdu kazandırır diye:)

actık bir adsense attık bir kaliteli video:)

sonuclar aşagıda.

tavsiyem niche kelimeler üzerine calışma yaparken daha az getirili niche kelimeler secerek sabit getirinizi stabil tutmaya calışın.

niche kelimelerimizi sonuc itibari ile adwords üzerinden yapıyoruz adwordsda bize googlede yapılan genel aramaların sonucunu verir senin kelimende 100 arama var desek bunun kacı youtube üzerinden yapılan aramalar olacak?:):)

veya yapılan aramalarda senin videon kacıncı sırada cıkacakki izlenim alabilesin.:)

sonuc itibari ile aranman fazla olacakki kelimenin. izlenebilesin izlenebilesinki tıklanabilesin:)

dün niche calışması yaparken arkadaşla tutturdu bir kelime üzerine arkadaş diyorum o kazandırmaz tutturdu kazandırır diye:)

sonuclar aşagıda.

tavsiyem niche kelimeler üzerine calışma yaparken daha az getirili niche kelimeler secerek sabit getirinizi stabil tutmaya calışın.

hoca bnm o değerler hala 0 ya , bi + lı değerlere çıksam tamamda , yabancı videolarda yukledim ama hala bi ses seda yok :(

hoca bnm o değerler hala 0 ya , bi + lı değerlere çıksam tamamda , yabancı videolarda yukledim ama hala bi ses seda yok :(

adsense artık youtube sayımlarını günlük olarak tutmadıgı için sırasıyla.

adsense hesabına gir-Tam raporları görüntüle -İçerik Barındırıcıları için AdSense
-ordan verilere bakmaya calış.

adsense artık youtube sayımlarını günlük olarak tutmadıgı için sırasıyla.

adsense hesabına gir-Tam raporları görüntüle -İçerik Barındırıcıları için AdSense
-ordan verilere bakmaya calış.

baktım hocam 0 :(

ya az bi hareket görsem , üzerine çalışcam ama :(

yaptığım bağlantıların falan doğru olduğuna inansam tamam.. hep 0 ya :(

videolar izlenmiyor demek imlemeyi deneyin:) veya öncelikle başka videolar atarak kanalınıza abone kazandırınki aboneler attıgınız diger videoları izler.

sonuclar aşagıda.

-peki bu bulduğunuz niche kaç kelimeden oluşuyor veya tek kelime mi?
-google aramlarında kaçıncı sayfada ve sırada
-niche yabancı kelime mi öyleyse hangi dil
bu soruları cevaplarsanır çok faydalı olacaktır

-peki bu bulduğunuz niche kaç kelimeden oluşuyor veya tek kelime mi?
-google aramlarında kaçıncı sayfada ve sırada
-niche yabancı kelime mi öyleyse hangi dil
bu soruları cevaplarsanır çok faydalı olacaktır

bu fotografını aldıgım adsense hesabında 1 adet youtube hesabı ve 1 adet video mevcut.

video yabancı 2 kelimeden oluşan kelimeyle yayınlandı,cok genel bir terim yaz ve sahillerle alakalı diyim ben sana:) cnkü öyle ahım şahım bir kelime degil tamamen iddaa ugruna yaptıgımız bir çalışma.:)

bu niche in adwordsteki tbm si kaçtı çok fark var mı?

eyv kardeşim.paylaştığım resimdeki niche 3 kelime birkaç gün bu niche çalışacağım bakalım sonuçlar ne olacak burada paylaşırım sonuçları ve yaptığım işlemleri herkese iyi forumlar:)

sonuclar aşagıda.

hocam etiket isim başlık bunlarda olacak, adsense üzerinden bu seçtiğimiz bu niche kelime ile ilgili herhangi bir iş yapmamıza gerek yok o zaman demi ? bu niche olayını acilen içine girip çözmem lazım.

hocam etiket isim başlık bunlarda olacak, adsense üzerinden bu seçtiğimiz bu niche kelime ile ilgili herhangi bir iş yapmamıza gerek yok o zaman demi ? bu niche olayını acilen içine girip çözmem lazım.

ben o şekilde uyguladım bu videoda cnkü acıkcası videoyaa koyabilcek başkada bir isim veya acıklama pekte mevcut degildi:D:D:D

pek hatırlamıyorum acıkcası ancak aranma hacmi yazın yaklaşmasıyla artan bir kelimeydi:)

Dostum , bu bilgi önemli , sonucta niche kelimeni hatirliyosun sanirim, sana zahmet birdaha adwordsten girip o kelimenin adwords kw tool daki tbm sine bakabilirmisin?

Ona göre bi oran olusur kafamizda..Arkadaslara da faydali olur.Emek vermissiniz güzel calisma yapmissiniz bu arada..paylasim icin sagol..

Dostum , bu bilgi önemli , sonucta niche kelimeni hatirliyosun sanirim, sana zahmet birdaha adwordsten girip o kelimenin adwords kw tool daki tbm sine bakabilirmisin?

Ona göre bi oran olusur kafamizda..Arkadaslara da faydali olur.Emek vermissiniz güzel calisma yapmissiniz bu arada..paylasim icin sagol..

Yüksek
550.000
27.100
-
-
-
3,88 TL

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri