Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
hocam bu niche ne oluyor![]()
pek ekmek cıkmaz gibi ancak kaliteli video bulabilirsen. tek tık bile seni kurtarır günde. cok güzel bir calışma yapmalısın.
Eyv. Sahtecennet. Pek ekmek çıkmaz neye göre yorumladın anlatırsan herkes bilgilenir bende![]()

niche kelimelerimizi sonuc itibari ile adwords üzerinden yapıyoruz adwordsda bize googlede yapılan genel aramaların sonucunu verir senin kelimende 100 arama var desek bunun kacı youtube üzerinden yapılan aramalar olacak?
veya yapılan aramalarda senin videon kacıncı sırada cıkacakki izlenim alabilesin.
sonuc itibari ile aranman fazla olacakki kelimenin. izlenebilesin izlenebilesinki tıklanabilesin
söyle örnek vereyim hemen.
dün niche calışması yaparken arkadaşla tutturdu bir kelime üzerine arkadaş diyorum o kazandırmaz tutturdu kazandırır diye
actık bir adsense attık bir kaliteli video
sonuclar aşagıda.
tavsiyem niche kelimeler üzerine calışma yaparken daha az getirili niche kelimeler secerek sabit getirinizi stabil tutmaya calışın.
hoca bnm o değerler hala 0 ya , bi + lı değerlere çıksam tamamda , yabancı videolarda yukledim ama hala bi ses seda yok![]()
adsense artık youtube sayımlarını günlük olarak tutmadıgı için sırasıyla.
adsense hesabına gir-Tam raporları görüntüle -İçerik Barındırıcıları için AdSense
-ordan verilere bakmaya calış.
niche kelimelerimizi sonuc itibari ile adwords üzerinden yapıyoruz adwordsda bize googlede yapılan genel aramaların sonucunu verir senin kelimende 100 arama var desek bunun kacı youtube üzerinden yapılan aramalar olacak?
veya yapılan aramalarda senin videon kacıncı sırada cıkacakki izlenim alabilesin.
sonuc itibari ile aranman fazla olacakki kelimenin. izlenebilesin izlenebilesinki tıklanabilesin
dün niche calışması yaparken arkadaşla tutturdu bir kelime üzerine arkadaş diyorum o kazandırmaz tutturdu kazandırır diye
sonuclar aşagıda.
tavsiyem niche kelimeler üzerine calışma yaparken daha az getirili niche kelimeler secerek sabit getirinizi stabil tutmaya calışın.
-peki bu bulduğunuz niche kaç kelimeden oluşuyor veya tek kelime mi?
-google aramlarında kaçıncı sayfada ve sırada
-niche yabancı kelime mi öyleyse hangi dil
bu soruları cevaplarsanır çok faydalı olacaktır
bu niche in adwordsteki tbm si kaçtı çok fark var mı?
sonuclar aşagıda.
hocam etiket isim başlık bunlarda olacak, adsense üzerinden bu seçtiğimiz bu niche kelime ile ilgili herhangi bir iş yapmamıza gerek yok o zaman demi ? bu niche olayını acilen içine girip çözmem lazım.
pek hatırlamıyorum acıkcası ancak aranma hacmi yazın yaklaşmasıyla artan bir kelimeydi![]()
Dostum , bu bilgi önemli , sonucta niche kelimeni hatirliyosun sanirim, sana zahmet birdaha adwordsten girip o kelimenin adwords kw tool daki tbm sine bakabilirmisin?
Ona göre bi oran olusur kafamizda..Arkadaslara da faydali olur.Emek vermissiniz güzel calisma yapmissiniz bu arada..paylasim icin sagol..
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.