bu odlineyi tanıyan bilen eden varmı

astalawista

Kayıtlı Üye
malum odline banlandı skype de yok
kendisinden sunucı aldım girmiyor sitesinden hiçbir şekilde ulaşamıyoruz
bu konuda magdur olan başka varmı benim gibi
tanıyan bilen eden varmı numarasını falan ?
eğer birazdaha ulaşamazsam vereceğim savcılıga hiç ugraşmayacagım bu nedir arkadaş yahu tam bi reziliik

youtube kanalı vardu hocam ordan mail adresini bulabilirsiniz

edit:kanalı ya kapatmış yada ban yemiş

malum odline banlandı skype de yok
kendisinden sunucı aldım girmiyor sitesinden hiçbir şekilde ulaşamıyoruz
bu konuda magdur olan başka varmı benim gibi
tanıyan bilen eden varmı numarasını falan ?
eğer birazdaha ulaşamazsam vereceğim savcılıga hiç ugraşmayacagım bu nedir arkadaş yahu tam bi reziliik

benide dolandırdı 150 tl 2x vds ler teslim edilmedi her türlü yerden yazdım cevapda vermiyor

benide dolandırdı 150 tl 2x vds ler teslim edilmedi her türlü yerden yazdım cevapda vermiyor
HOCAM yarına akdar ulaşmaya çlışalım ulaşamazsak forumdan ip log ları isteyelim ödeme dekontları ile birlikte toplanıp verelim savcılıga ben vericem şahsen bu nedir ya

haci sanada söylediydim zaten de yine yazayım 5 10 tl ucuz diye gidip almayın 2 günlük firmalardan bişeyler ya aylık 40 olcağına 60 olsun sorunsuz olsun

haci sanada söylediydim zaten de yine yazayım 5 10 tl ucuz diye gidip almayın 2 günlük firmalardan bişeyler ya aylık 40 olcağına 60 olsun sorunsuz olsun

ya sorma kanka ya bidaha tövbeler tovbesi parayamı yanıyım magdur olduk onamı yanıym işler yarım kaldı onamı yanıyım hangisine yanıyım

adam sponsor olmuş ytparaya vds ler bölümünde üstte sponsor diye konusu vardı

Bu çocuk konusunu açmam için bana çok özel pm attı fakat açmadım en son pm si bu;

Kısa ve net cevabım ;

[MENTION=9160]MahsumCelik[/MENTION] faturası yada vergi bilgilerini atmış, kendisinden temin edin, gerekli suç duyurusunu gerekli yerlerde arayın, Arayın ki bir daha kimsenin hakkını yemesin..!

Bu ara ne çok mağduriyet konuları açılıyor ya.

Ortalık karıştı düzen bozuldu...

Bu çocuk konusunu açmam için bana çok özel pm attı fakat açmadım en son pm si bu;

Kısa ve net cevabım ;

[MENTION=9160]MahsumCelik[/MENTION] faturası yada vergi bilgilerini atmış, kendisinden temin edin, gerekli suç duyurusunu gerekli yerlerde arayın, Arayın ki bir daha kimsenin hakkını yemesin..!

aynen dogru diyosun hocam
toplanalım yada kimse gelmezse ben tek yaaprımbir dilekçeye bakar ugraşsın dursun

[MENTION=9160]MahsumCelik[/MENTION] [MENTION=14214]doganuzun[/MENTION] özelden ip logları ve size attığı bilgileri detaylı alabilirmiyim mahkemeye vericez. teşekkürler

[MENTION=9160]MahsumCelik[/MENTION] [MENTION=14214]doganuzun[/MENTION] özelden ip logları ve size attığı bilgileri detaylı alabilirmiyim mahkemeye vericez. teşekkürler

Hocam bende ödemeyi yaptım adam kayboldu yarın demişti teslim etmedi hep beraber savcılığa suç duyurusunda bulunalim

Dolandırıcı demişsiniz. Ben de server aldım kendisinden 3 ay sorunsuz kullandım.. Çok ilgiliydi üstelik. Bu ay ödeme yapmadım uzatmayacağım için ama sunucum hala açık. Kendisinde ortada yok. Şaşırdım.

Dolandırıcı demişsiniz. Ben de server aldım kendisinden 3 ay sorunsuz kullandım.. Çok ilgiliydi üstelik. Bu ay ödeme yapmadım uzatmayacağım için ama sunucum hala açık. Kendisinde ortada yok. Şaşırdım.
hoacm sunucuya giremiyoruz kendisine ulaşamıyoruz sence ne diyelim
magduruz yani iş güç yarım kaldı bazı arkadaşalra teslim etmemiş
yoksa durduk yere kimseye bişey demiyoruz biz

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri