Bu Pc Bu Fiyata Değermi Sizce

azat_usta

Yasaklanmış
Web sitesi
www.ustanetwork.com
Selamun Aleyküm;

yaklaşık 1 yıl kullandığım hp pavilion dv6 cihazımı 1 yıliçersinde 4 defa parça değişiminden ötürü geri iade edip ücretimi aldım. şuanda pc sizim ve uzun süredir araştırıyorum bu ürün üzerinde çok araştırdığım oğunlaştım ve piyasanın en düşük fiyatıyla buldum. Yorumlarınızı alim.

LENOVO Z510 15,6 inç Core i7-4702MQ 8GB 1 TB + 8 GB GT740M 2GB Notebook

bugun alıp kurtulmak istiyorum şu pc araştırma olayından :)

Gayet iyi bir model. Donanımhaber forumlarını araştırmanı tavsiye ederim. Kullanıcı yorumlarına bakabilirsin.

var hocam var google aratırsan 1800 e kadar bulursun ..Hepsiburada.com da görmüştüm sanırım uygun fiyatlılarını.1 hafta önce gözüme çarptı benımde .Bende yenilemek istiyorum laptopu cunku:)

Toshiba sony asus gibi markalarin modellerine bakmani tavsiye ederim.lenova hp felan bi sure sonra cabuk isiniyor

var hocam var google aratırsan 1800 e kadar bulursun ..Hepsiburada.com da görmüştüm sanırım uygun fiyatlılarını.1 hafta önce gözüme çarptı benımde .Bende yenilemek istiyorum laptopu cunku:)

açıkçası hoca bu ürün olduğuna eminmisiniz. tamam z510 çok var ucuz olanıda var ama i7 4. nesil özellikle i7-4702MQ işlemcili ve +8gb ssd olanı görmedim 2k nın altında

---------- Mesaj saat 11:21:19 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 11:20:18 civarında gönderildi. ----------

Toshiba sony asus gibi markalarin modellerine bakmani tavsiye ederim.lenova hp felan bi sure sonra cok cabuk isiniyor

işte hocam önereceğiniz bir model varsa buyrun. ilk 2 leptabım beni çok uğraştırdı ve ikisinide geri verdim kullandığım süreler yanımda kar kaldı ama uğraştığım zamanı aldı götürdü

açıkçası hoca bu ürün olduğuna eminmisiniz. tamam z510 çok var ucuz olanıda var ama i7 4. nesil özellikle i7-4702MQ işlemcili ve +8gb ssd olanı görmedim 2k nın altında

---------- Mesaj saat 11:21:19 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 11:20:18 civarında gönderildi. ----------

işte hocam önereceğiniz bir model varsa buyrun. ilk 2 leptabım beni çok uğraştırdı ve ikisinide geri verdim kullandığım süreler yanımda kar kaldı ama uğraştığım zamanı aldı götürdü

biraz bekleticem seni ..

---------- Mesaj saat 09:28:46 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 09:21:39 civarında gönderildi. ----------

Selamun Aleyküm;

yaklaşık 1 yıl kullandığım hp pavilion dv6 cihazımı 1 yıliçersinde 4 defa parça değişiminden ötürü geri iade edip ücretimi aldım. şuanda pc sizim ve uzun süredir araştırıyorum bu ürün üzerinde çok araştırdığım oğunlaştım ve piyasanın en düşük fiyatıyla buldum. Yorumlarınızı alim.

bugun alıp kurtulmak istiyorum şu pc araştırma olayından :)

2 k nin altında yok evet ... 1,700-1,800 olanları var yanlız i5 onlar geri kalan bütün özellikleri aynı.

Selamun Aleyküm;

Bugun alıp kurtulmak istiyorum şu pc araştırma olayından :)
Kardeş bende gittim kıza tablet aldım polypad marka 10 gün sonra tablet kendı kendıne donma , dokunmati çalısmama, ekran sağa, sola kendi kendıne oynama ,kayma yapmaya başladı garantiye gönderdım Tamir ettik elektronik bakım yaptık yazılım yükledik diye geri gönderdıklerı tabletteki şikayetler aynen devam edıyor Hiç bir düzelme olmamış ayıp bu yaptıkları insanlığa iş ahlakına sığmaz Bende tekrar aldığım yere hızlıal.com'a bana ayıplı mal sattınız dıye geri iade gönderdim Bakalım 2 haftadır beklıyorum bir sonuç çıkmadı Uzun lafın kısası kardeşim sana tavsıyem elektronık cihaz alırken bıraz daha fazla para ver bilinen sağlam büyük markalardan şaşma

Kardeş bende gittim kıza tablet aldım polypad marka 10 gün sonra tablet kendı kendıne donma , dokunmati çalısmama, ekran sağa, sola kendi kendıne oynama ,kayma yapmaya başladı garantiye gönderdım Tamir ettik elektronik bakım yaptık yazılım yükledik diye geri gönderdıklerı tabletteki şikayetler aynen devam edıyor Hiç bir düzelme olmamış ayıp bu yaptıkları insanlığa iş ahlakına sığmaz Bende tekrar aldığım yere hızlıal.com'a bana ayıplı mal sattınız dıye geri iade gönderdim Bakalım 2 haftadır beklıyorum bir sonuç çıkmadı Uzun lafın kısası kardeşim sana tavsıyem elektronık cihaz alırken bıraz daha fazla para ver bilinen sağlam büyük markalardan şaşma

hocam beni bilmiyosun. ilk aldığım ürün acer di ve hemen ertesi gün aldığım firmaya götürdüm bu ayıplı mal paramı istiyorum dedim almadılar. tam 1 ay git gel olmadı en sonunda gittim tüketici hakem heyetine verdim.4 ay sonra karar çıktı kararın çıktığı gün leptabın hardiskini yaktım götürdüm geri verdim. elleri mahkum paşa paşa aldılar. 2. ürünüm Hp güzel gidiyodu ama arızalandı 4 parça değişti 1 yıldan fazla kullandım onuda geri verdim şimdi 3. leptabı arıyom:)

Kısacası hakkını aramayı biliceksin. git hakem heyetine ver karar mutlaka olumlu çıkar.

Bana kar kalan 1 yıl 6 ay bedava ürün kullandım üstüne 500gb seagate harddisk bedava aldım.

---------- Mesaj saat 11:46:17 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 11:41:06 civarında gönderildi. ----------

biraz bekleticem seni ..

---------- Mesaj saat 09:28:46 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 09:21:39 civarında gönderildi. ----------

2 k nin altında yok evet ... 1,700-1,800 olanları var yanlız i5 onlar geri kalan bütün özellikleri aynı.

yok hocam geri kalan sadec ekran kartı aynı. işlemci modeli farklı harddisk hiç olmasa 8gb ssd farklı, 2 gb ram farklı ve piyasadaki çoğu freedos işletim sistemli ondan ucuz. bunun freedosunu bulamadım

LENOVO ideapad Z510 59 391771 Notebook , laptop , notebooklar , laptoplar , en ucuz laptop fiyatı

Biraz daha ucuz ve güvenilir bir site lenovo kullanıcısıyım tavsiye ederim, bu modelin sadece çözünürlüğü küçük diğer özellikleri gayet tatmin edici diyebilirim, çözünürlük 1366x768 değilde 1920x1080 olsaydı tadından yenmez di (: o çözünürlüklerde bu LENOVO ideaPad Y500 SLI Notebook , laptop , notebooklar , laptoplar , en ucuz laptop fiyatı veya bunu Lenovo IdeaPad Y510p 59 380590 SLI 8gb Notebook (Çift Ekran Kartı) , laptop , notebooklar , laptoplar , en ucuz laptop fiyatı tavsiye ederim.

Hocam bunada bakabilirsin. hem dell marka hemde dokunmatiği var.İşlemci konusunda bilgi sahibi değilim hangisi daha iyi.

link paylaşamıyomuşum o yüzden istanbulbilisim de "Dell Inspiron 5521-T53F81C Dokunmatik Ekran Notebook" a bakabilirsiniz. :)

LENOVO ideapad Z510 59 391771 Notebook , laptop , notebooklar , laptoplar , en ucuz laptop fiyatı

Biraz daha ucuz ve güvenilir bir site lenovo kullanıcısıyım tavsiye ederim, bu modelin sadece çözünürlüğü küçük diğer özellikleri gayet tatmin edici diyebilirim, çözünürlük 1366x768 değilde 1920x1080 olsaydı tadından yenmez di (: o çözünürlüklerde bu LENOVO ideaPad Y500 SLI Notebook , laptop , notebooklar , laptoplar , en ucuz laptop fiyatı veya bunu Lenovo IdeaPad Y510p 59 380590 SLI 8gb Notebook (Çift Ekran Kartı) , laptop , notebooklar , laptoplar , en ucuz laptop fiyatı tavsiye ederim.

önerdiğin diğer iki modeli çok araştırdım gayet güzeller beğendima ma fiyatı tuzlu buna göre ayrıca pcdepo'ya güvenmiyorum o siteyle ilgili yapılan yorumları okudum

---------- Mesaj saat 12:18:34 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 12:16:57 civarında gönderildi. ----------

"Asus G55VW S1196H Notebook" Torunlarına kalır usta :D

normal bi kullanıcı için torunlarının torunlarına kalırda bu kadar bütçeye ne gerek avr ben alim sonra kalan 2 binle de torunuma alrıım zamanı gelince :)

---------- Mesaj saat 12:20:43 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 12:18:34 civarında gönderildi. ----------

hocam 1 pc daha var incelemeye değer 20 mesajım olmadıgı icin size ö.m olarak atıcam .

gönderdiğin pc güzel işlemcisi güzel ancak eran kartından kaybediyor hocam ilk aldığım acer di ekran kartı 635m çok ısınıyodu :)

---------- Mesaj saat 12:26:09 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 12:20:43 civarında gönderildi. ----------

Hocam bunada bakabilirsin. hem dell marka hemde dokunmatiği var.İşlemci konusunda bilgi sahibi değilim hangisi daha iyi.

link paylaşamıyomuşum o yüzden istanbulbilisim de "Dell Inspiron 5521-T53F81C Dokunmatik Ekran Notebook" a bakabilirsiniz. :)

hocam oldum olsası dell in tasarımını çok beğenmişimdir bi model vardı bulamadım ancak bu ürünün işlemcisi U serisi bu seri sıkıntılı diye duydum. ayrıca bu ürünün VGA bağlantısı yok öğrenciyim sunum işi için çok lazım olur

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri