Bu post kasma saçmalıgı nedir

moonlive

Kayıtlı Üye
Görüyorum konuda yok post kasıyorsun bazen adminler bile diyor.Post kasınca ne oluyor paramı veriyorlar ? post kasmanın hiç bir önemi yok niye bu kadar büyütüyorsunuz ? en çok post atana ödül varsa yinede saçma.

Mesaj sayısı fazla olunca havalı oluyor heralde. 1 yıldır üyeyim mesaj sayım azdır. Gerek olmadıkça yazmam.

Gereksiz mesaj işte. Yani adam post kasma diyor haklı. Konuyla ilgili yorum yapana bi şey diyen görmedim. Ama mesela bu konuya gelip '' haklısın '' desem bu da post kasmaya giriyo sanırım.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Post kasmadık da ne oldu 1 yılda biriktirdiğim abonelikler tema değişikliği sırasında uçtu gitti keşke abonelik ekleyeceğime teşekkür mesajı yazsaydım ki bundan sonra bunu yapacağım kimse post kasıyorum zannetmesin

Şu forumda 3-5 kişi var;
Post kasma derken post kasıyorlar resmen.
Hadi post kastında 2 tane mantıklı kelimeyi yanyana getirip cümle kurmaktan acizsin,
100k mesajın olsa kim seni kaale alır. Bunu bilmiyorlar :)

Post kasmadık da ne oldu 1 yılda biriktirdiğim abonelikler tema değişikliği sırasında uçtu gitti keşke abonelik ekleyeceğime teşekkür mesajı yazsaydım ki bundan sonra bunu yapacağım kimse post kasıyorum zannetmesin

Merhabalar,

Gerginliğini anlamış değilim. Biraz sakın olmanda fayda var. Post neden kasıyorsunuz diyoruz. Gereksiz o kadar fazla konu açılıyor, o kadar saçma yorumlar yapılıyor ki, kendinizde görüyorsunuzdur. İki kelimeyi bir araya getiremez, gelir forumu karıştırır.

Kısacası forum kuralları gereği arkadaşımız yada arkadaşlarımız spam mesaj atma, arka arkaya yazma demiş. Bunda bu kadar büyütülecek bir mesele yok. Bak benim mesaj sayıma, her konuya yazmak değil, bildiğin konuya yazmak daha mantıklı değil mi ? Her konuya sırf benim mesaj sayım yüksek olsun diye yazmış olsaydım, bugün paylaştığım bir konuda yüzlerce beğeni değil, yüzlerce olumsuz yorum ve memnun olmamış dostluklar kazanırdım.

Herşeyden önce bir konuda konuşacaksak, iğneyi kendimize çuvaldızı başkasına batırmamamız lazım. Çuvaldızıda kendimize batıralım ki karşı tarafın ne çektiğini anlıyalım.

Selametle.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri