Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Hocalar son günlerde çok rastladım spam kanallarda bu tarz video editlemesine.
Büyük ihtimal bizim botlardan biri yapıyor ama hiç denk gelmedim.
Var mı fikri olan?
Video o küçük kutuda, arkadaki sabit.
![]()
karadeli hocamin ytspammer botu yapiyor böyle seyler.Hocalar son günlerde çok rastladım spam kanallarda bu tarz video editlemesine.
Büyük ihtimal bizim botlardan biri yapıyor ama hiç denk gelmedim.
Var mı fikri olan?
Video o küçük kutuda, arkadaki sabit.
![]()
bildigin çerçeve işte,ne var bunda hocam farklı olarak?bu video benim degil ama bende çerçeve gerektiginde kendi çerçevelerimi kendim yapıyorum.
Evet hocam çerçeve direk. Dikkatimi çeken baya bir karşılaştım aynı bu model kanallarla. Videonun bulunduğu kısım da aynıydı. Dedim acaba botlardan birine mi geldi bu tarz özel çerçeveler yükleyebildiğimiz bir özellik.
hocam bu çerçeveyi png olarak nası yapıyoruz?ben bu çerçeveleri kullandıgımda vdsden manuel yüklüyorum ama tahminen videoyaptada olur.yani denemedim ama videoyapta kendi çerçeveni kullanma var,orada kendi yaptıgın bu çerçeveleri eklersen aynı olur heralde.
yutubum botu
Evet hocam çerçeve direk. Dikkatimi çeken baya bir karşılaştım aynı bu model kanallarla. Videonun bulunduğu kısım da aynıydı. Dedim acaba botlardan birine mi geldi bu tarz özel çerçeveler yükleyebildiğimiz bir özellik.
hocam videonun bulunduğu kısmın aynı olma sebebi o ölçülerde %99 görüntü engel eşleşen falan geçiyor![]()
kaçırmışız olay nedir hocamhocam videonun bulunduğu kısmın aynı olma sebebi o ölçülerde %99 görüntü engel eşleşen falan geçiyor![]()
hocam bu çerçeveyi png olarak nası yapıyoruz?
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.