Bu Sabah Yaşadığım Şok

• Kullanıcı anlamsiz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Sorunları & Çözümleri

anlamsiz

Kayıtlı Üye
birinde 16 kanal olan ve bir ay önce açtığım, diğerinde 4 kanal olan 7 yıllık youtube hesabım var, 1 tanede adsense hesabım var ve youtubeler bu adsenseseye bağlı
sabah kanallara bakarken tüm kanallarımdaki dolarlar gitmiş ! dedim noluyor yahu, para kazanması kapanan youtube gmaline baktım ve birden fazla ihtar yüzünden para kazanmalarım kapanmış
16 kanalım vardı 15'inin para kazanması kapanmış sadece birisinki açık
diğer youtube hesabımda 7 yıllık eski hesabımdı ordaki kendi özgün videolarımında para kazanması kapanmış
şimdi anlamadığım tüm kanalların para kazanması kapanmış ve o sadece numune gibi bir tane kanalımın dolarları nasıl açık

sorum şu adsense mailimde herhangi bir uyarı yok bu hesaplarda yeni kanalmı oluşturmalımıyım(oluşturursam para kazanırmıyım) veya yeni gmail ile yola devam etmelimiyim

not: ah ulen youtube gecemi gündüzüme kattım yaptığın revamı bizlere :(

Abicim, 1 tane hesaba 16 tane kanal açarak baştan kendi ayağına sıkmışsın zaten, çünkü o hesaptaki kanalların birinde sorun çıkarsa hepsini etkiliyor. mail gelmemesinin sebebi kanalların adsenseye bağlı olmamasından dolayı olabilir. Forumda hesabı silip tekrar geri alarak para kazanma açma yöntemi var onu araştırıp bulabilirsin.
http://www.ytpara.com/youtube-sorun...nmasi-alt-kanal-ve-ana-kanal-dahil-cozum.html

Şimdi bir alt kanal açtım para kazanması aktif ?

Para kazanmaya neden olanı kökten temizlemezsen yeni kannallar adsenseye bağladıktan bir süre sonra doları uçacaktır.

sorunlu kanalı sildim -ki o kanal yüzünden tüm kanallarım para kazanması devredışı kalmıştı
film kanalıydı
hocam para kazanmaları kapanırmı dersin tekrardan açtığım yeni kanalların ?

bifde bu tam herşey düzene girip kazanç artmaya başlayınca oluyor sonra 1 ay mola kafa dinleme sonra bi da :)

Aynı olay başıma geldi. Özgün kanalımın para kazanmasını Google artı yöntemi ile geri açıp başka bir adsenseye bağladım. Özgün kanalları ayrı çalışıyorum. Spamları ise partner yapıyorum genelde.

Benımde en nefret ettim şey Tam uraşıyoruz didiniyoruz tam kazanmaya başlıyoruz İkinci gün güm :(

sorunlu kanalı sildim -ki o kanal yüzünden tüm kanallarım para kazanması devredışı kalmıştı
film kanalıydı
hocam para kazanmaları kapanırmı dersin tekrardan açtığım yeni kanalların ?

Sildikten sonra problem olmaması lazım ama içim rahat etsin diyorsan bir kanal oluştur video at bağla 3-4 güne adsenseden dolayı dolar gitcekse gider. Serkan abinin konularında bununla ilgili bir konu vardı orada yeterli açıklama var bir göz at derim.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri