Bu Şahıs Kimdir?

freekevin

Yasaklanmış
https://www.facebook.com/enciablem tanıyan varmı arkadaşlar bir sosyal paylaşım sitesi açacakmış adsenseyi anlatacakmış,kendisi 1. imiş :D
bekleyin siz gitmeyin bir yere en iyisi benim türkiye de merak etmeyin türkiyeyi geçtim hatta dünyada en iyisi benim tamamı yapan varsa söleyin bana gelsin siteyi açınca. öğretcem hepinize diyo şahıs biraz bakarsanız paylaşımlarına etrafına çocukları toplamış garibime gitti paylaşayım dedim :D

:) Günlük 300-500 tl bilemedin 1000 tl kazananlar var. Bu adamın verdiği grafiğe göre konuşursam, Türkiye 1.lik hikaye :) Adam tarikat kurmuş yahu, toplayın tası tarağı :D

photoshopun ırzına geçen adam ..
- şaka maka bu mu para kazanmayı öğretecek ADAM! , ilk önce gitsin kendi parasını kazansın ondan sonra işi öğretmeye başlasın...

Hocam bu adam ne ıcıyorsa bende ondan ıstıyorum :D Adam facebook'dan cok kazanıcam dıyıyor :D

birşeyi merak ediyorum bu arkadaş yüzde kaçlık meth kullanıyor ya kafası bunun iyice uçmuş :D

takipçi kas sayfasını beğenen adamdan ne beklenir orasıda ayrı bi mesele

"arkadaşlar bitti sayılır sitemiz nisanda tamam...siz sitede ne olmasını istiyorsunuz sölerseniz isteğiniz onu yapıcam"

hahah sesli güldüm :D:D:D

bide herkes abi abi diyip duruyor çokmu akıllı çokmu s*lak anlayamadım :D

adsenseyi bilen adam bir siteyi nisana kurabilcekmiş ancka :D sitede eğitim almak için şu hesba aşukadar parayı yatırın diye link veilmsse iyidir :D

siz biyere gitmeyin ben anlatıcam size sonra banlanıyorsunuz diyo birde :D

https://www.facebook.com/enciablem tanıyan varmı arkadaşlar bir sosyal paylaşım sitesi açacakmış adsenseyi anlatacakmış,kendisi 1. imiş :D
bekleyin siz gitmeyin bir yere en iyisi benim türkiye de merak etmeyin türkiyeyi geçtim hatta dünyada en iyisi benim tamamı yapan varsa söleyin bana gelsin siteyi açınca. öğretcem hepinize diyo şahıs biraz bakarsanız paylaşımlarına etrafına çocukları toplamış garibime gitti paylaşayım dedim :D

İnsanları dış görünüşüyle değerlendiren biri değilim fakat bu tipten ne beklenebilir ki ? :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri