Bu site Gerçek mi Sahte mi ?

MPVH

Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.sehidim.com
Arkadaşlar s.a avisotokiralama.com sitesi gerçek mi yoksa fake dolandırıcılık mı.. bu siteden araç kiralanır mı daha önce bu site ile ilgili işlem yapan oldumu acaba ?

Ayrıca tanıdık yada çevrenizde 8+1 kişilik uygun fiyatlı araç kiralayabileceğim yer var mı acaba ? 14 gün için 25 temmuz 7 ağustos arası..

Son düzenleme:
Name: AVISOTOKIRALAMA.COM
Created: 2021-05-29 20:21:41 UTC

o site 17 gün önce kurulmuş. yani güvenilmez.

hocam zaten avis'in kendi oto kiralama sitesi var, neden başka bir site daha oluştursunlar ki?

Bir de oto kiralayacakken herhangi kişisel numarayla whatsapp görüşmesine aktarıyor.

hocam zaten avis'in kendi oto kiralama sitesi var, neden başka bir site daha oluştursunlar ki?

Bir de oto kiralayacakken herhangi kişisel numarayla whatsapp görüşmesine aktarıyor.

Hocam acentayız bayisiyiz dedi WhatsApp işletme hesabı profil resmi avis e ait ama dediğiniz gibi kişisel numara.

---------- Spam Engelliyici 01:38 ---------- Önceki Mesaj 01:35 ----------

o fıyatlara zaten bulursunuz baska kurumsallarda bı arastırın

Varda fiyat daha ucuk 3000 teminat artı 14 15 gün için 15 16 bin TL ye kadar cıkıyor fiyatlar sixy garenta vs gibi yerlerde

---------- Spam Engelliyici 01:42 ---------- Önceki Mesaj 01:38 ----------

iyi kurtarmışsınız hocam böyle oltalar çok var nette geçmiş olsun

Evet hocam birinden kurtulduk diğerine düştük movycars.com buraya gittim bu seferde mersis, ticaret sicil no vs var araştırayım dedim vito kiralama.com adında bir site daha cıktı tasarım aynı mersis sicil no vs aynı tel farklı şirket adı farklı. Bende bunu onlara ilettim bir daha cvp vermediler.

Bu gidişle arac sız kalacaz güvenilir kimse kalmamış kalanlarda da insaf yok 2 hafta için 3000km sınırlı araca 15 16 bin verilmez ki.

böyle işlere kalkışmadan önce 2 noktayı kontrol edin.

1. https://website.informer.com/

adresine girip siteyi tarayın. kuruluş tarihi, günlük ziyaretçisi vs bakın. gözünüze normal geliyorsa büyük ihtimal sorun yoktur. sizin gösterdiğiniz site yeni kurulmuş ve istatistiği yok. https://website.informer.com/avisotokiralama.com

ancak normal, güvenilir bi site bu ve benzer 3-5 istatistiğe sahip olurdu : https://website.informer.com/enterprise.com.tr ( aynı sektörde )

2. site:siteadı.com şeklinde google araması yapın. çıkan sonuçları inceleyin. sizin adreste 5 sonuç çıkıyor 5 i de birbirinin kopyası.

benden uzak dur diye bas bas bağırıyor.

normal bi sitenin sonuçları :

bu işlere kalkışan, ciddi olan ve sorunsuz hizmet verecek hiç kimse google'ı boşlamaz. doğru dürüst içerik girişi yapar, seo kasar. bunların ne olduğu belirsiz şu durumda. bu kontrolleri her iş için yapmadan güven sağlayıp para yatırmayın.

Hocam acentayız bayisiyiz dedi WhatsApp işletme hesabı profil resmi avis e ait ama dediğiniz gibi kişisel numara.

---------- Spam Engelliyici 01:38 ---------- Önceki Mesaj 01:35 ----------

Varda fiyat daha ucuk 3000 teminat artı 14 15 gün için 15 16 bin TL ye kadar cıkıyor fiyatlar sixy garenta vs gibi yerlerde

---------- Spam Engelliyici 01:42 ---------- Önceki Mesaj 01:38 ----------

Evet hocam birinden kurtulduk diğerine düştük movycars.com buraya gittim bu seferde mersis, ticaret sicil no vs var araştırayım dedim vito kiralama.com adında bir site daha cıktı tasarım aynı mersis sicil no vs aynı tel farklı şirket adı farklı. Bende bunu onlara ilettim bir daha cvp vermediler.

Bu gidişle arac sız kalacaz güvenilir kimse kalmamış kalanlarda da insaf yok 2 hafta için 3000km sınırlı araca 15 16 bin verilmez ki.

araç kiralama işine mi girsek ne yapsak ya. araç yıkama ve kiralama işlerinde deli para var gördüğüm kadarıyla:confused:

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri