- Web sitesi
- www.pubertyallergy.com
Merhaba arkadaşlar 2-3 seneden daha uzun süredir tr.gg .tk ve com olmak üzere 3 alan adında kullandığım sitemi geçen senenin ortalarına doğru bıraktım sebebi ise emeğimin karşılığını vermemesi site üzerinden 3 yıldır 100-150 tl anca kazanmışımdır. Sitenin hitlerinin günlük 1000 olduğu günlerde bile 2 tl getiri yapıyordu adsense bunu gördükten sonra pes ettim her yıl domain ve host yeniliyorum hiç kar edemedim sadece tek amacım öğrenci arkadaşlarıma yardımcı olmak ama youtube işleri de bitti sayılır benim için bu yüzden bu site ile ne yapacağımı, ne yapabileceğimi bilmiyorum. Bir şeyler tavsiye ederseniz çok mutlu olurum, ne yapabilirim bu site ile?
site adresi Ders sunumları, Ders sunuları, sunumlar, 10. sınıf sunumlar, slaytlar, ders, konu özeti
site .com uzantısı olduğundan beri hit (yazın hit olmuyor okul döneminde oluyor)

adsense tüm zamanlar getirisi

Hit kaynakları

site adresi Ders sunumları, Ders sunuları, sunumlar, 10. sınıf sunumlar, slaytlar, ders, konu özeti
site .com uzantısı olduğundan beri hit (yazın hit olmuyor okul döneminde oluyor)

adsense tüm zamanlar getirisi

Hit kaynakları

Son düzenleme: