Bu sitede Satilan Ürünler Orjinal mi?

GetReaL

Kayıtlı Üye
[FONT=pt_sansregular]Millet sitede ürünler cok ucuz. Sizce bunlar orjinal midir?

Bizdenucuzuyok.com[/FONT]

mağazalarda yer alan, yeni sezon ürünler yok. bunlar çok eski modeller fiyatların ucuz olması doğal bence. ama bu fiyatlara o markaların adam gibi modelleri olsa şüphe duyardım. depolarda kalan eski malları ucuza elden çıkarıyor olabilirler.

Hocam satılan bir ürünün orjinal ismi bu sitede var ise o ismi o ürünün orjinal sitesinde yada orjinal ürünler sattığından emin olduğunuz herkesin bildiği birkaç sitede aratın aradaki fiyat farkı kesin bilgiyi verecektir.

Ucuz etin yahnisi

Buralarda yazanlara göre birine Nike yerine halı saha ayakkabısı göndermişler
Birine de pazardan alınan dandik bir ayakkabı :D

Bay-Bayan Spor Ayakkabı Mavi-Beyaz siparişi verdim fakat bana gerçeği değil sahtesi + farklı ayakkabı+ küçük numara ayakkabı yollamışlar. Defalarca aramama rağmen ya telefon kapalı ya da telefona cevap vermiyorlar bir keresinde ayakkabı almak istiyorum diye mesaj attım beni hemen aradılar bende onlara şikayetimi belirttim yüzüme kapattılar. Lütfen ürünü geri yollayıp paramın iadesini gerçekleştirirseniz çok sevinirim böyle firmaları lütfen Google'dan silinsin bana yardımcı olursanız çok sevinirim.

Nike Mercurial Krampon Ayakkabı aldım, halı saha ayakkabısı gönderdiler farklı bir model araştırmadan alışveriş yapmanın bedeli fatura yok telefon yok kapıda ödeme yaptım, geriye göndersen bir dert göndermesen bir dert.

17 Kasım'da sipariş verdiğim gri 33 numara çocuk Ugg Bot 19 Kasım perşembe günü kahverengi olarak ve altındaki numarası silik bir şekilde elime ulaştı. Bana gönderilen sipariş Mail'inde kargo dahil tutar 76,90 TL iken 84 TL ödeme yaptım.

Hemen siteye mail attım bana acele geri dönüş yapılması konusunda hala geri dönüş yapan olmadı. İnternetten çok alışveriş yaptım fakat bu şekilde hizmet veren bir site daha görmedim. Mağdur bir şekilde geri dönüş bekliyorum, çünkü kendilerine ulaşabileceğim bir numara yok.

buradan 4 çift ayakkabı siparişleri verdim.resimde gösterdikleri orjinal.bana gönderdikleri pazardan alınan ayakkabıları paketleyip göndermişler. herhangi bir iletişim yok ulaşamıyorum msj attım dönmelerini bekliyorum ama dönende yok.böyle bir saçmalık olamaz Şikayet Eden : M. D.

aldığım ürün orjinal denildi fakat imitasyon çıktı. firmaya telefon ettim fakat açan olmadı. nıke ve adidas ayakkabı tamamen sahte. Şikayet Eden : L. B.

tag heuer saatlerin 3-4bin tl den başladığını bilmeyen bünyelere 320tl den imitasyonlarını itelemeye çalışan e-ticaret sitesidir.

iletişim bilgileri efsane olan site. adresi yok, 535'li bir numara var, bir de msn vermiş, siteadı[email protected]. ahaha

https://www.sikayetvar.com/bizdenucuzuyokcom
bizden-ucuzu-yok-com-hakkinda-yorumlar
https://eksisozluk.com/bizdenucuzuyok-com--3577773

Son düzenleme:
Madem ürünler cakma bunlarin denetlenmesi yapilmiyor mu? Herhangi bir yaptirim yok mu? Bunlar gibi birsürü site var... isin garip yani ben Almanya'da yasiyorum. Buraya ebayde de cakma ürünler satanlar var. Sikeyetci olan dolu müsteri var. Yinede millet satmaya ve birsürü kisi de almaya devam ediyor.

okadar şikayet var okadar kötü yorum var ve zaten hepsi çakma 400 500 liralık ayakkabılar 84 tl

Logosu kullanılan firmaları durumdan haberdar edin gerekeni onlar yapar. hem haksız kazanç sağlıyorlar hemde markanın logosunu kullanarak milleti kandırıyorlar.

Gecen gun haberlere cikti full cakma ayakkabi dolu depoyu basmis polisler milyarlik mal varmis nike falan onlar vardi.tuhaf olan su resmen sitelerde cakma mal satan dolu hersey ortada neden onlara islem yapilmiyorki.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri