bu sorunu çözemiyorum.

• Kullanıcı sirkan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

sirkan

Yasaklanmış
arkadaşlar daha önce de sordum yardım eden çıkmadı. bota bağlı 19 kanalım dün kapanmıştı. bugün 3cx ile 20 tane daha kanal açıp sıfırdan başladım. hepsini bota yükleyip api sini aldım. hepsi şuan teker teker yine kapanıyor hepsi. önce telefon doğrulaması istiyor, doğrulayınca da hesabınız askıya alındı diyor.:confused:

http://i.hizliresim.com/MYyLp1.png

http://i.hizliresim.com/nPgL20.png

Hesapları açarken 10 tane alıyorsun ya 10 unuda kullanma :) her gün 2-3 hesap açmakla yetinmeyi bil bi sorun yaşamazsın

Hesapları açarken 10 tane alıyorsun ya 10 unuda kullanma :) her gün 2-3 hesap açmakla yetinmeyi bil bi sorun yaşamazsın
yani hocam günde bir tane kanal açarsam kapanmayacak mı diyorsunuz? ben buna emin olamıyorum yarın tek kanalla başlasam yine kapanacak gibi bi his var içimde.

Bence birden çok fazla kanal açıp dikkatleri üzerine çekiyorsun. Günde 1-2 kanal açmayı denersen sanırım biraz daha emin adımlarla ilerlersin.

tamam ozaman dediğiniz gibiyse iyi yeniden başlayım.:o

Bu 20 hesabı alırken modem aç kapa yaptınmı çerezleri temizledinmi?Yani aynı ip üzerindenmi aldın tüm hesapları?

modemin fişini çekip taksam resetleniyor değil mi?

İp değişir sen şimdi deneme yap modemi açıp kapamadan önce googlea what is my ip yaz cıkan linklerden ipne bak sonra modemi açıp kapat tekrar aynı adreslere girip ip adresine bak bakıyım değişmişmi

tek hesap üzerindenmi kanalların tamamını açıyorsun? Öyle yapıyorsan bunu 5 -5 bölebilirsin ve birden yüklenme kanallara yani ilk gün az video at yavaştan arttır. Doğrulama içinde arkadaşlarının felan numaralarını al öyle yap ;)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri