bu sorunun cevabi %90 cozum diye dusunuyorum

• Kullanıcı aysun06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Kapatılan Hesaplar & Ban Sorunları

aysun06

Kayıtlı Üye
merhaba arkadaslar 1 sorum olucak butun kanallari para kazanmaya kapanan arkadaslar g+ uzerinden alt kanal actiniz mi ben adsenseme 10 mail uzerinden 30 kanal actim gitti diger adsensede 100 e yakin kanal var hic alt kanal ve g+ baglantisiyok gitmedi bu soruya kapanan arkadaslar cevap verirse cok sevinirim

bi mail 10 kanal güm. şimdi 5 10 mail açtım. özgün çalışıyorum, onlara tek alt kanal açıp işimi onlarla yürütücem. Yani; bir mail = bir alt kanal, ana yt mail hesabı ile değil de onun altında bir kanal ile çalışıcam. bakalım, hayırlısı

ben 1 maile bir kanal açarım.115 kanal gitti

bir maile bir kanal açtıklarından mı 115 kanal gitti yoksa 1 maile çok kanal açtıklarından mı?
115 farklı mail adresinin herbirinde birer kanal vardı
2 farklı adsensedeydiler.Tüm kanallar gitti.Şükür 3 ve 4 adsense duruyor

---------- Mesaj saat 13:03:54 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 13:03:29 civarında gönderildi. ----------

1 tanesinde bile alt kanal veya g+ sayfasi baglimiydi
yoksa sadece gmail ve yt kanalmiydi
sadece gmail ve yt kanalmiydi

Düzeltme
Google Plus bağlı olanlar vardı

O zaman anlaşılacağı üzere bir hesapa çok kanal veya tam tersi kapanmalarda önemli değil. Anca bir hesapta çok kanalın, bir kanala birşey olursa diğer kanalların yanması gibi bir şanssızlığı var. Yani en iyisi temiz çalışcan. Videolarda kısıtlama yemicen her türlü..

O zaman anlaşılacağı üzere bir hesapa çok kanal veya tam tersi kapanmalarda önemli değil. Anca bir hesapta çok kanalın, bir kanala birşey olursa diğer kanalların yanması gibi bir şanssızlığı var. Yani en iyisi temiz çalışcan. Videolarda kısıtlama yemicen her türlü..

hocam acikcasi ben telif dunya endeli v.s v.s kisaca videolardan kaynakli bir kapanma oldugunu dusunenlerden degilim.
bu soruya tam cvp bulmaya calisiyorum

hocam acikcasi ben telif dunya endeli v.s v.s kisaca videolardan kaynakli bir kapanma oldugunu dusunenlerden degilim.

Bende telif hakkı nedeniyle para kazanılmıyor'u demiyorum hocam, İhtarları diyorum. Yoksa normal video yüklüyorsun, bakıyorsun para kazanmayı aktifleştiremiyorsun, niye, telif hakkı nedeni ile para kazanılmyor, eşlenik 3. taraf veya dünya geneli, e o zaman video yu silersin, sıkıntı olmaz, bundan kanal kapanmaz, zaten yt'de de böyle bir mantık olduğunu sanmıyorum.

Arkadaşlar nasıl bir çalışma yapıyosunuz inanın anlamakta güçlük çekiyorum. Ana adsense hesabım olan youtube hesabınada video yüklüyorum.O hesaba oluşturduğum alt kanallarada, 1 tanesi kapanmadı 1,5 aydır. Bunları haricinde 2 adet daha gmail hesabım var yine ana adsenseye bağlı ve onlarında alt kanalları var.Hiç bir şekilde alakasız etiketmiş, yok işte niche artırmak için aralara kelime koymakmış hiç yapmadım, yeterki herşeyinizi legal yapın.
Vds, botlardan, programlardan vazgeçin.Herşeyinizi elle manuel olarak yapın.

Yalnız değilsin hocam
Daha önce mesajlarımda da belirttim
1 kanalımda 1 telif ,2 dünya geneli engelleme, 20 eşleşen 3.taraf, 40-50 tane ünlem vardı.115 kanal dan sadece o açık kaldı.

20-30 kanal hepsinde en az 2 alt kanal en cok 10 alt kanal 1gitdi diye hepsi gidti
diger adsens 1 mail 50 alt kanal ve 20+ gmail 2-3 alt kanal hepisi saglam

Bence kanlalrin gitmesinde google plusun rolu yok cunku gelen mailde zaten yaziyor xxx kanalinizda dunya engelis eslesen falan oldugu icin adsense bagli xxx kanllariniz para kaanmasi devre disi olacak 1 ci adsense kurtaramadim maili gormedim cunku

2 ci adsensemin adsenseye bagli olan bow bi kanalina ve bashka bi kanalina bu mail geldi maili groduyum anda gosterilen kanali sildim ve sorun ortadan kalkdi bence bi kac saat once ve yahud 1 gun onda boyle mail geliyor adsense bagli her kanala gelmez amma bende mesela 1 adsenseye 50+ kanal bagli sadece 2 kanala geldi 1 gun once uyraryor zaten ve kanali silersek sorun ortadan kalkyor

benim bilmediğim nokta şu. gmail hesabına youtube kanalı tanımlamak istediğim g+ olarak açmazsam istediğim adı veremiyorum kanala? siz bunu nasıl başarıyorsunuz?

kanala profil resmi atmak istesem bile g+ olarak yükletiyor.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri