Çoğu kişi öyle yapıyor ihtar alacağını bile bile hit alıp para kazanmaya çalışıyor çok yanlış bir durum adsenseye zarar vermiyor diyorlar bence azda olsa adsenseye zarar veriyorl
benim telif yuzunden kapanan kanalim adsenseye bagliydi ya zaten bir acemilige geldi ben o hesabi turkiyede acmistim isimle alakaliydi 2008 yilina ait bir kanaldi 93 bin kisiden fazla izlenim 136 abonesi vardi ve oyle sirf bi dizi icin abone olanlar degil teknoloji meraklilari yani yukledigim her video kisa surede izleyici aliyordu sacma sapan birsey yuklesemde

meraktan bakan oluyordu ayrica teknik desdek sagliyordum is yerimden daha cok caliyordu o kanal

sonra hollandaya yerlestim ulkeyi hollanda yaptim bir uyari geldi bilmem kactane videonuz para kazanmak icin uygun diye

kazanmak istermisin dedi siz olsaniz ne dersiniz

kazan tabi dedim 1 hafta da 8 dolar ri gecti para tatli geldi

dedim dizi atiyim daha cok izlenim aliyim kurtlar vadisini yukledim 3 gunde 53 bin kisi gecti izlenim 45 tanede aone cekti 4. gun ihtar geldi isyte ne olduysa ogunden sonra oldu

daha duzen tutmadi

---------- Mesaj saat 14:33:16 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 14:20:35 civarında gönderildi. ----------
videolarda telif veren kısımları uyarıyla gösteriyor ya youtube oraları mı kesiyor acaba gerçi komple dizi telif veriyor silmesi lazım anlamadım ben de
ben necati sasmazin resmini koydum diye ihtar aldim

isin icinde bir oyun yoksa daha oncede sordum net bir cevab gelmedi panafilm dende bir yanit gelmedi
[email protected]
bu hesab ile ihtar geldi resim olan video ya pana filme sordum twitter larin ayazdim yotube kanallarina yazdim
[email protected] a yazdim cevb gelmedi
yani ben hala bir oyun oldugunu dusunuyorum bu konuda birde 8 parttan 3 de ihtar aldigim oldu neden hepsi degil ?
birde bu diziyi panafilm bile yayinlamiyor youtubede, youtubede ki panafilm de kurtlar vadisi yok kalici olarak 3 kisi yukluyor ve bu 3 kisi ayri kisiler degil hesablarini arastirinca hepsi bir kisiye cikiyor.!!!
---------- Mesaj saat 14:35:51 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 14:33:16 civarında gönderildi. ----------
bende o,kanala rastladim videolarda yanlis gormediysem youtube video editorle olusturuldu yaziyor
evet once yukluyorsun video yu sonra video yukle diyorsun sag tarafda secenekler var orda youtube editoru var ona girdiginde telif hakki olmayan videolar ve senin kendi videolarin gecis efektleri resim ekleyebilecegin tarzda bir yer geliyor ordan videoyu seciyorsun uzerinde oynuyorsun genelde ben boyle bir kac video yayinlamistim 3. taraf eslesen videolar bu sekilde kalici olarak birakiyordum ama kurtlar vadisinde bu yontem ise yaramadi

ya birde eslesen ucuncu taraf demiyordu ihtar aldigim videolar
sunuda ekleyim bu yontem gorsel eslesmede ise yariyor ses eslesirse bazen cok zor bazen imkansiz oluyor bu yontemle yayinlatman