Bu Soruyu Kim Cevap Verebilir ?

etc_computer

Kayıtlı Üye
Arkadaslar bu foruma 3. sorum henuz digerleri cozum bulmadi :) cok zor soruyorum galiba

simdi ki sorum su;

Kurtlar vadisi pusu yu ben tek parca yukledigimde 3. gun ihtar aldim :) sonra inat ya 15 dk partlara boldum bir sonraki hafta daki bolumlerini yayinladim 8 partin 3 tanesi ihtar aldi o olayda biraz suphelere girdim ama arastirmanin sonucunda olumlu yada olumsuz hic birsey elde edemedim burdaki sorularimdan birisi de o.!
sonra iceriginde necati sasmazin fotografi olan bir video hazirladim ses yok.!
ondan bile ihtar aldim :) simdi benim yada benim gibi olan kisiler bu durumlarda ihtar alirken full yayinliyanlar nasil ihtar almiyor ustelik video uzerinde reklam var ???

kanal ismivermek istemiyorum ama birtanesi var butun bolumleri tek parca yayinliyor ihtar falan almiyor bu kisinin ne partner nede panafilm yetkilisi olmadigini biliyorum benim gibi siradan biri.!! bunun hilesi ne nasil ?

belki ihtar alana kadar yayınlıyordur, ihtar alınca siliyordur veya dizi firmasının offical kanalı tarzı kanallar reklam yayınlayabiliyor gerçi sıradan biri demişsin ama bence birinin telif yemesi birinin yememesi gibi bir ayrıcalık olacağını sanmıyorum hiçbir şekilde.

Hocam belki kanalları vardır para kazanmıyorlardır ölesine yapıyorlardır yada alex hocamın dediği gibi ihtar kesinlikle alır hilesini hurdasını böyle telif vermeyen şeylere yönelinn beyaz show örneğin telif yok beyazshow telif vermiyor ama herkes videosunu atıyor burda önemli olan telif vermeyen şeylere yönelmeniz kazandığınız kanalı tehlikeye atmayın banlanırsa emekleriniz çöpe gider

Çoğu kişi öyle yapıyor ihtar alacağını bile bile hit alıp para kazanmaya çalışıyor çok yanlış bir durum adsenseye zarar vermiyor diyorlar bence azda olsa adsenseye zarar veriyorl

Hocam belki kanalları vardır para kazanmıyorlardır ölesine yapıyorlardır yada alex hocamın dediği gibi ihtar kesinlikle alır hilesini hurdasını böyle telif vermeyen şeylere yönelinn beyaz show örneğin telif yok beyazshow telif vermiyor ama herkes videosunu atıyor burda önemli olan telif vermeyen şeylere yönelmeniz kazandığınız kanalı tehlikeye atmayın banlanırsa emekleriniz çöpe gider

Aynen öyle emekler çöpe gider :)

arkadaslar yorumlariniz icin tesekkur ederim ama her yolu denedim ben, kanalin para kazanma durumunu devre disi biraktim ihtar aldim uyari yazdim bu kanal tica amac gutmemektedir diye ihtar aldim bu kisiye mesaj attim bu isin sirri ne diye, kurtlar vadisi pusu eslesen 3. taraf icerigi demiyor bazi bolumlerde yani kullanici disinda reklem yayinlanmasida olanaksiz ben bu kisiye mesaj attim ihtari gectim reklami nasil onaylattindiye...

oda bizim sirrimiz olsun :)

diye yanit geldi
ben youtubeden ilk kanalim kapandiktan sonra para kazanma durumuyla ilgilenmiyorum sadece reklam amacli diger sayfalara cekmek icin kullaniyorum ama yinede ihtar aliyorum anlamadim ben bu isi bu telif lerde adil kullanim diye birsey yok mu ? kanalin para kazanma durumu zaten aktif degil ticari olarak kullanmiyorum.

---------- Mesaj saat 14:11:12 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 14:07:08 civarında gönderildi. ----------

belki ihtar alana kadar yayınlıyordur, ihtar alınca siliyordur veya dizi firmasının offical kanalı tarzı kanallar reklam yayınlayabiliyor gerçi sıradan biri demişsin ama bence birinin telif yemesi birinin yememesi gibi bir ayrıcalık olacağını sanmıyorum hiçbir şekilde.

ihtar alsa kanala yukleme siniri 15 dk ya duser butun diziler tek parca olarak yukleniyor ustelik kanal yanlis hatirlamiyorsam 2012 yilina ait yeni bir kanal degil

videolar üzerinde oynama mı yapıyor acaba ufak ufak

bende o,kanala rastladim videolarda yanlis gormediysem youtube video editorle olusturuldu yaziyor

videolarda telif veren kısımları uyarıyla gösteriyor ya youtube oraları mı kesiyor acaba gerçi komple dizi telif veriyor silmesi lazım anlamadım ben de

Çoğu kişi öyle yapıyor ihtar alacağını bile bile hit alıp para kazanmaya çalışıyor çok yanlış bir durum adsenseye zarar vermiyor diyorlar bence azda olsa adsenseye zarar veriyorl

benim telif yuzunden kapanan kanalim adsenseye bagliydi ya zaten bir acemilige geldi ben o hesabi turkiyede acmistim isimle alakaliydi 2008 yilina ait bir kanaldi 93 bin kisiden fazla izlenim 136 abonesi vardi ve oyle sirf bi dizi icin abone olanlar degil teknoloji meraklilari yani yukledigim her video kisa surede izleyici aliyordu sacma sapan birsey yuklesemde :) meraktan bakan oluyordu ayrica teknik desdek sagliyordum is yerimden daha cok caliyordu o kanal :) sonra hollandaya yerlestim ulkeyi hollanda yaptim bir uyari geldi bilmem kactane videonuz para kazanmak icin uygun diye :) kazanmak istermisin dedi siz olsaniz ne dersiniz :) kazan tabi dedim 1 hafta da 8 dolar ri gecti para tatli geldi :) dedim dizi atiyim daha cok izlenim aliyim kurtlar vadisini yukledim 3 gunde 53 bin kisi gecti izlenim 45 tanede aone cekti 4. gun ihtar geldi isyte ne olduysa ogunden sonra oldu :) daha duzen tutmadi :)

---------- Mesaj saat 14:33:16 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 14:20:35 civarında gönderildi. ----------

videolarda telif veren kısımları uyarıyla gösteriyor ya youtube oraları mı kesiyor acaba gerçi komple dizi telif veriyor silmesi lazım anlamadım ben de

ben necati sasmazin resmini koydum diye ihtar aldim :) isin icinde bir oyun yoksa daha oncede sordum net bir cevab gelmedi panafilm dende bir yanit gelmedi

[email protected]

bu hesab ile ihtar geldi resim olan video ya pana filme sordum twitter larin ayazdim yotube kanallarina yazdim [email protected] a yazdim cevb gelmedi

yani ben hala bir oyun oldugunu dusunuyorum bu konuda birde 8 parttan 3 de ihtar aldigim oldu neden hepsi degil ?

birde bu diziyi panafilm bile yayinlamiyor youtubede, youtubede ki panafilm de kurtlar vadisi yok kalici olarak 3 kisi yukluyor ve bu 3 kisi ayri kisiler degil hesablarini arastirinca hepsi bir kisiye cikiyor.!!!

---------- Mesaj saat 14:35:51 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 14:33:16 civarında gönderildi. ----------

bende o,kanala rastladim videolarda yanlis gormediysem youtube video editorle olusturuldu yaziyor

evet once yukluyorsun video yu sonra video yukle diyorsun sag tarafda secenekler var orda youtube editoru var ona girdiginde telif hakki olmayan videolar ve senin kendi videolarin gecis efektleri resim ekleyebilecegin tarzda bir yer geliyor ordan videoyu seciyorsun uzerinde oynuyorsun genelde ben boyle bir kac video yayinlamistim 3. taraf eslesen videolar bu sekilde kalici olarak birakiyordum ama kurtlar vadisinde bu yontem ise yaramadi :) ya birde eslesen ucuncu taraf demiyordu ihtar aldigim videolar

sunuda ekleyim bu yontem gorsel eslesmede ise yariyor ses eslesirse bazen cok zor bazen imkansiz oluyor bu yontemle yayinlatman

bence hocam sen birak su kurtlar vadisi pusunun-pesini evet cok izlenim aliyor dogru ama butun emeyin bosa gider bir bolumle

bence hocam sen birak su kurtlar vadisi pusunun-pesini evet cok izlenim aliyor dogru ama butun emeyin bosa gider bir bolumle

bir konu yanlis anlasiliyor Youtubede ki calismalarim para kazanmak icin degil ben youtubeden para kazanmiyorum, youtunin bu telifleri ile alakali arastirma sirasinda forumla tanistim burda kalma sebep lerim bilgim dahilinde konulara yardim etmek ama bilmedigin konuda da konu acip tartismak kurtlar vadisine taktigim yok bu tatar ramazanda olabilir karadayida herhangi bir dizide olabilir sonuc olarak benim bir resim koydum diye ihtar aldigim video yu bir baskasi full sekilde yayinliyorsa 2 aciklamasi var. bu forumda da net bir cevab veren yok buna

1-bu adam kurtlar vadisi yapimcisi adina calisan biri
2-bu isin bir yontemi var arkadas kullaniyor

1. yontem olamaz ben mesaj attim ciddi biri gibi cevab vermedi bu isi dalgaya alan biri yaptigiylada ovunen biri
2. dedigimin olma ihtimali bana gore dusuk ama yok degil ozaman ihtarlari bu kisi veriyor ???

bu kaniya nasil geldim derseniz arkadaslar adamlara iki sefer mail attim bu kanal benim isle alakali kanalim videoyu da ticari amacla yayinlamadim herkes yayinlayinca telif olacagini dusunmedim kusura bakmayin dedim ihtarinizi geri cekin lutfen falan yaptim ama cevab veren bile olmadi.

youtube deki panafilm in resmi kanali na yazmadim zaten kisi listesinde degilim diye ama videolarina yorum yaptim rica ettim ekleyin bi konu var gene engellersiniz gibi o yoruma ne cevab verildi ne kaldirildi 4 gunsonra ben kendim geri sildim ihtar veren maile cevab yazdim donen olmadi en son resmi twitter larindan 2 sever twit attim bu g.mail sizemi ait diye cevab veren olmadi hatta gormedi diye dusunup 2 dk once yayinladiklari bir twitt altina yazdim yine cevab veren olmadi ve bu kisi kurtlar vadisi ile degil hemen hemen butun dizileri tek part olarak yayinliyor bu isin arkasinda birsey var dusuncesindeyim mesele para degil benim kanalim haklimi haksizmi kapandi ????

ben yotubede her turlu video yayinlarim reklami mi yaparim youtubeden para kazanmasam bile para kanmama yardim ettiririm ki su son sorun elimi kolumu bagliyor bilende yok cevab verende yok

şu telif almayan kanalı bende merak ettim p.m atarmısın.

telif almayan kanal dedin? hiç o kanaldan video indirip kendi kanalına yükledin mi? belkide sanada telif uygulamıcak :)

telif almayan kanal dedin? hiç o kanaldan video indirip kendi kanalına yükledin mi? belkide sanada telif uygulamıcak :)

eski bir kanal telif almis olsa videolari tek parca yukleyemez :) suan indirdim ondan bir video ama senin dedigin dusuncede degil :) aradigim tek o kanalda vardi :) ondan indirmem gerekmez ki onun yaptiginin aynisni yapiyor o pasa pasa yayinliyor biz ihtar aliyoruz :) yok yani ihtari gectim o kanalida gectim youtubeyi de gectim :) PanaFilm ile bir turlu iletisime gecemiyorum adamlar sanki ABD Buyuk Elcisi yada TC Genel Kurmay Baskani :) Benim maillerimi onemsiz gorup buyuk elciye iletmiyor olabilirlermi :)

eski bir kanal telif almis olsa videolari tek parca yukleyemez :) suan indirdim ondan bir video ama senin dedigin dusuncede degil :) aradigim tek o kanalda vardi :) ondan indirmem gerekmez ki onun yaptiginin aynisni yapiyor o pasa pasa yayinliyor biz ihtar aliyoruz :) yok yani ihtari gectim o kanalida gectim youtubeyi de gectim :) PanaFilm ile bir turlu iletisime gecemiyorum adamlar sanki ABD Buyuk Elcisi yada TC Genel Kurmay Baskani :) Benim maillerimi onemsiz gorup buyuk elciye iletmiyor olabilirlermi :)

yok sen dedin ya kanal ismivermek istemiyorum ama birtanesi var butun bolumleri tek parca yayinliyor ihtar falan almiyor bu kisinin ne partner nede panafilm yetkilisi olmadigini biliyorum benim gibi siradan biri.!! bunun hilesi ne nasil ?

bu adamlar bir yolunu bulmuş demek sende videoları buradan indir kendi kanalına yükle baktın ihtar felan gelmiyor videolarda varbir ayar dersin. Ama baktın yüklediğin video ihtar alıyor yine bu özel bir kanal anlaşması yapmış demektir.

yok sen dedin ya kanal ismivermek istemiyorum ama birtanesi var butun bolumleri tek parca yayinliyor ihtar falan almiyor bu kisinin ne partner nede panafilm yetkilisi olmadigini biliyorum benim gibi siradan biri.!! bunun hilesi ne nasil ?

bu adamlar bir yolunu bulmuş demek sende videoları buradan indir kendi kanalına yükle baktın ihtar felan gelmiyor videolarda varbir ayar dersin. Ama baktın yüklediğin video ihtar alıyor yine bu özel bir kanal anlaşması yapmış demektir.

Kurtlar Vadisinin 189. Bolumunden aldim ilk ihtari 190. bolumden aldim 2. ihtari :) 191. bolumden aldim 3. ihtari kendi salakligim kurumsal kanalda ne isi var bu videolar hirs yaptim kanalimdan oldum yanliz bu kanal kapanmasi beni vazgecirmedi dahada hirslandirdi bu isin bir hilesi varsa kesinlikle cozecegim yoksada bir sonuca erecegim yani en azindan kesin bir bilgi alacagim suan da birsey daha denedim bakalim hangisi ihtar alacakk hangisi almayacak bu yolda 2 kanal kaybettim 2 tanesi 1 er ihtarli 3 tanesi temiz durmak yok yola devam :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri