Bu Tarz Bir İçerik İle Yol Alabilirmiyim Sizce ?

• Kullanıcı Xboxturk
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Yeni Başlayanlar Rehberi

Xboxturk

Kayıtlı Üye
Bir çok konsept değiştirdim kanalım içerisinde fakat en son bu videolarda karar kıldım sizce bu içerik ile iyi bir yerlere ulaşabilir miyim ? Para kazanmam son 1000 abone ve 4000 saat olayından sonra kapandı.İlk başlarda böyle kısa kısa videolar ile devam etmeyi planlıyorum daha sonra güzel bir go pro tarzı bir kamera ile g920 le birlikte gameplay videoları çekmeyi planlıyorum. Amacım kendiminde eğleneceği ve izleyenleride eğlendireceğini düşündüğüm bir kanal açmaktı.

Kanal Linkim

https://www.youtube.com/channel/UCfUmfqvIJ7FkJTpNEktoRWA

Yorumlarınız ve Tavsiyeleiriniz Nelerdir ? Çok Önemli İlerleme Kaydetmem Anlamında

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri