Bu Telefon Numarası, Doğrulama Işlemi Için Zaten Birçok Kez Kullanıldı.[Hatası ]

• Kullanıcı moonlive
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Yeni Başlayanlar Rehberi

moonlive

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaslar 1 hafta önce kanalıma girdim ve telefon onayı istedi 2 adımlı hatası verdi onay istedi.Girdim telefon iste olmadı 10-15 tane degisik temiz hatlar ile girdim olmadı.Hep hata verdi.Bu adsense hesabımada bağlı kanal yani adsensede gitti kanalda. Adsensem önemlidi banka hesabım vardı teyitlidi para vardı içinde 1 haftadan beri googleden yardım bekliyorum destek için mail attım cevap veren yok.Ne yapacam kanal önemsiz adsensem önemli :confused:

Yarım edecek yokmu arkadaslar inanin 1 haftadan beri bulamadım çözüm.Kanalım önemsiz adsense önemli . Bankaya teyidli zaten adsense akıl etse para yollasa teyid amaçlı yine benim oldugumu anlasınlar ama akıl etmezler.

Bu Telefon Numarası, Doğrulama Işlemi Için Zaten Birçok Kez Kullanıldı
aynı hatayı yaşadım kendi numaramı yazınca sürekli bu uyarı geliyordu, babamın numarasını yazdım telefona gelen onay kodunu girdim düzeldi

farklı bir numara dene k7 gibi sitelerden alma noları ailende kullanan varsa onlarla bir dene

hata bendede oldu ılk tekrar denedım oldu

Bu Telefon Numarası, Doğrulama Işlemi Için Zaten Birçok Kez Kullanıldı
aynı hatayı yaşadım kendi numaramı yazınca sürekli bu uyarı geliyordu, babamın numarasını yazdım telefona gelen onay kodunu girdim düzeldi

Hocam vallah baska forumlardan tel buldum . sanal telefon buldum en az 15-20 adet girdim olmadı babamın hattına girdim temzi o anlamaz bu işlerden babaannemikinde girdim :D. olmadı adsensem önemli destek açtım cevap veren yok .15-20 farklı temiz hatlar denedim türkiye olsun k7.net olsun

Hocam vallah baska forumlardan tel buldum . sanal telefon buldum en az 15-20 adet girdim olmadı babamın hattına girdim temzi o anlamaz bu işlerden babaannemikinde girdim :D. olmadı adsensem önemli destek açtım cevap veren yok .15-20 farklı temiz hatlar denedim türkiye olsun k7.net olsun

1 hattan 2 kere oluyor diye biliyorum en fazla :D ne kadar hat varsa sonuna kadar sömür ileride lazım olucak

1 hattan 2 kere oluyor diye biliyorum en fazla :D ne kadar hat varsa sonuna kadar sömür ileride lazım olucak

Hocam kaç tel girdisem olmuyor.Galiba hesap bloklandı anlamadım gitti kafadan sallama olsun normal olsun yeni hatlar olsun olmuyor :mad:

i.hizliresim.com/x8JqPV.png

üstteki link iste aynı hata . adsensem gitti ona yanıyorum googledende cevap yok

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri