Bu tutarmı Yabancı ?

• Kullanıcı sontorun
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Klasik Video Kanalları & Üretim Rehberi
kaptan amerikanın sırtındaki o şeyi i kalaknmı ne onu yapsan bile marvel çakar telifi hiç acımaz dene ve gör .D

Vallaah herşey 6 sene önce photoshop ögrenme hevesimle başladı kendiimi geliştirdim zaten çok küçüklükten beri programları indirip kurcalamayı severim yani çgu şeyi kurcalarım zaten tasarımdan da para kazanıyorum baktım neden yapamayım 2D çizgi film yaptım 3-4 programla ugrasılıyor ortalama 40 saniyelik bir 2D çizgi film yapmak 300 kare fotograf editleniyor bunlar birleştiriliyor ayarlamalar yapıyor sesler ekleniyor ortalama 40 saniye = 4 saat e tekmül ediyor

Tebrik ederim hocam.Bende cok isterdim boyle seyler yapabilmeyi. Tavsiye edebileceginiz kurs filan varmi bununla ilgili, arastirmak istiyorum.

Milletin işi gücü yok çocuk yapıyor ortalık çocuktan geçilmiyor. Yani ne çizgi film yapsan tutar.

hocam bence kendi karakterinizi oluşturun. Şuan tutup tutmaması önemli değil belki bölümler arttıkça video sayısı arttıkça izleyenlerin daha da hoşuna gidecektir. Hem kendi karakterlerinizi oluşturmak size daha çok keyif verecektir :)

Tebrik ederim hocam.Bende cok isterdim boyle seyler yapabilmeyi. Tavsiye edebileceginiz kurs filan varmi bununla ilgili, arastirmak istiyorum.

Vallaha bizim ülke bu konuda çok geride animasyon ve sinemada bi yerli çizgi film pepee var Yani türkiyede kursları varmıdır bilmem ama ilk önce photoshop cinema 3d vs. programları öğren ondan sonrası gelir ama 1 -2 ay içinde olmasın 2-3 sene sonra emin ol benden kat kat iyisini yaparsın

---------- Spam Engelliyici 22:22 ---------- Önceki Mesaj 22:20 ----------

Arkadaşlar dün böyle bişi yaptım ses efektlerini eklemiştim ama bir sorun çıkmıştı ondan ses efektlerini çıkardım 300 karden fazla foto var içinde çok acele ile yaptım o kadar iyi degil ama hoş duruyor bence

https://www.youtube.com/watch?v=WO_Fd2UJylQ&feature=youtu.be

Vallaha bizim ülke bu konuda çok geride animasyon ve sinemada bi yerli çizgi film pepee var Yani türkiyede kursları varmıdır bilmem ama ilk önce photoshop cinema 3d vs. programları öğren ondan sonrası gelir ama 1 -2 ay içinde olmasın 2-3 sene sonra emin ol benden kat kat iyisini yaparsın

---------- Spam Engelliyici 22:22 ---------- Önceki Mesaj 22:20 ----------

Arkadaşlar dün böyle bişi yaptım ses efektlerini eklemiştim ama bir sorun çıkmıştı ondan ses efektlerini çıkardım 300 karden fazla foto var içinde çok acele ile yaptım o kadar iyi degil ama hoş duruyor bence

https://www.youtube.com/watch?v=WO_Fd2UJylQ&feature=youtu.be
Hocam photoshop ogrenmek isterim gercekten dediginiz gibi ben ilk once onu arastirayim. Hayatta en zevk aldigim seylerden biri kendimin ugrasipta yaptigim bir videoya izleyenlerin tepkisini gormek. Onun icin bu tarz seyleri ogrenme konusunda cok hevesim var. Tesekkur ederim.

çizgifilm işi zahmetli işdir, ama tuttura bilirsen ne mutlu sana.

Eğer Çizgi film yapabilme yeteneğim olsaydı... Kötülerin kazandığı mutlu son yapardım :) Bugs Bunny,Road Runner,Tweety,hızlı gonzales vs... bunların kaybettiği çizgi filmler yapmayı çok isterdim. Hep ayar olmuşumdur bunların her seferinde kazanmasına :p

https://www.youtube.com/watch?v=FJDY8i0qb4g

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri