bu video ödemeli bir ürün yerleşimi içeriyor ?

D
  • Kullanıcı Dean
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
D

Dean

Guest
Arkadaşlar para kazanma seçeneklerinde başlıkta seçeneği işaretliyormusunuz ? şu olaya bi açıklık getirelim. Herkes farklı bişey söylüyor , bir anlamadım gitti. O seçeneği işaretleyen işaretlemeyen arkadaşlar bilgilerini yazarsa, bu konuda bilgisi olmayan arkadaşlar bende dahil bilgilenmiş doğru iş yapmış oluruz.

google un şartlarına uygun ürün satışı yapmıyorsanız işe yarayacağını sanmıyorum,orası daha çok affiliate ile ilgili gibi bence.

En alttakinden kastın, Ad Formats penceresinin en altındaki "this video contains..." yani "bu video ödemeli bir ürün yerleşimi..." seçeneği ise onu seçerek diyorsun ki "Ben video içerisinde bir başka ürünün reklamını görsel olarak yapıyorum" yani ben bu videonun kendisi ile bir reklam yapıyorum diyerek youtube bilgi veriyorsun ve youtube de senin videonda reklam çıkarmıyor hatta diyor ki "eğer videonun içinde bmw reklamı geçiyor ve buna rağmen sen videondan para kazanmayı açtığın için o videonun yanında biz mercedes reklamı yayınlamışsak ve bunu tespit edersek "Reklamverenlere sunduğumuz değeri korumak için, bu durumlarda YouTube para kazanma özelliğini ve videolardaki ürün yerleşimleri gibi tanıtımları devre dışı bırakabilir." .

Kısacası o seçeneği seçmemen gerekiyor.

ayrıntılı bilgi için https://support.google.com/youtube/answer/154235?hl=tr-TR
http://www.ytpara.com/adsense-soru-...llananlar-bu-ayarlari-nasil-yapar-yardim.html

google un şartlarına uygun ürün satışı yapmıyorsanız işe yarayacağını sanmıyorum,orası daha çok affiliate ile ilgili gibi bence.

[MENTION=30]Web_Scripti[/MENTION] şey demiş yorumunu gördümde, video öncesi reklam daha çabuk çıkıyormuş o seçenek işaretli olursa o yüzden sordum ?

[MENTION=30]Web_Scripti[/MENTION] şey demiş yorumunu gördümde, video öncesi reklam daha çabuk çıkıyormuş o seçenek işaretli olursa o yüzden sordum ?

sanmıyorum hocam başka bir nedeni vardır onun,bu seçenek bizim gibi kullanıcılara hitap etmiyor.

valla bilmiyorum hocam o arkadaş öyle söylüuor kafam karıştı ona göre işaretleyim bizde. sen işaretlemiyosun sanıırım ?

hiç işaretlemedim,istersen dene zararı olacağını sanmam ama faydası olur mu görmüş olursun.

Arkadaşlar konu açmak istemedim o yüzden burada sorayım dedim. Para kazanma seçeneğinde "Her yer"i nasıl otomatik hale getireceğiz? Bende sürekli para kaanan platformlarda kalıyor.

Arkadaşlar konu açmak istemedim o yüzden burada sorayım dedim. Para kazanma seçeneğinde "Her yer"i nasıl otomatik hale getireceğiz? Bende sürekli para kaanan platformlarda kalıyor.

ona bende sinir oluyorum ya . bazı açtığım kanalda heryer seçili oluyor bazılarında diğeri seçili oluyor.

ona bende sinir oluyorum ya . bazı açtığım kanalda heryer seçili oluyor bazılarında diğeri seçili oluyor.

Ben bu yüzden 60.000 izlenmede 140 tık aldım. 3 gün önce koydum videoyu. önemli bir sitede paylaşıldı. herkes oradan izleyince reklam cıkmadı tabi

gelismis secenegindeki sendikasyon ayarlarini her yer yapacaksiniz

Reklamlar ile ilgili bu seçenek ilk başta benimde dikkatimi çekmişti. Video yüklediğim zaman bu seçenek varsayılan olarak aktif oluyordu bende öyle bırakıyordum. Ama dün bütün videolardan bu seçeneği kaldırdım ve sendikasyon ayarlarını her yer yaptım. Tam olarak sebebini bilmiyorum ama bu gün tıklanma oranında artış oldu.

[MENTION=30]Web_Scripti[/MENTION] :)

iki konu var
bu video ödemeli bir ürün yerleşimi içeriyor
sendikasyon: her yer

Videolarin her yer yapilmasinin anlami yok. Cunku "Para Kazandiran Platformlar" reklamlarinizin cikabilecegi herseyi kapsiyor. Telefon, tablet gibi herseyi. Her yeri secerseniz videolar reklam cikmayan yerlerdede oynatilir ki oda gereksiz.

2 si arasında hiç bir fark yoktur. Aynı şekilde reklamlarınızı çıkarır. Küçük farklar var fakat [MENTION=1931]Mercurial[/MENTION] arkadaşımın dediği gibi bunları bizler zaten kullanmıyoruz. Platformlar seçili olduğu zaman youtube ve paylaşılan sitelerde reklam çıkar.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri